• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Sebepsiz infertilite

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Denizli2

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2021
6
1
6
28
1.5yıllık evliyim hiç korunmadık henüz hamile kalmadım geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay yumurtlama iğnesi gonal f kullandım 10 gün sonra sol tarafta 19 ve 17 sağ tarafta 16 15 14 ml yumurta gelişti ve çatlatma iğnesi vuruldum bu ay doğal yolla gebelik oluşmazsa önümüzdeki ay aşılama yapacak doktorum sizce aşılama için çok mu erken bu yumurtalar ile gebelik oluşma şansı nedir tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Nasipse olur. Olmazsa aşılama için daha da beklemeye gerek yok bence. Eşinizin değerler nasıl?

1.5yıllık evliyim hiç korunmadık henüz hamile kalmadım geçen ay rahim filmi çektirdim bu ay yumurtlama iğnesi gonal f kullandım 10 gün sonra sol tarafta 19 ve 17 sağ tarafta 16 15 14 ml yumurta gelişti ve çatlatma iğnesi vuruldum bu ay doğal yolla gebelik oluşmazsa önümüzdeki ay aşılama yapacak doktorum sizce aşılama için çok mu erken bu yumurtalar ile gebelik oluşma şansı nedir tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Öncelikle merhaba doktorum banada sebepsiz infertilite dedi yumurtalık filmi hormon testleri eşimin semen testi derken ikimizdede bir problem çıkmadı yumurtalıklar 20 23 ml büyüdüğü halde hamile kalamadım tabi önce femara sonra gonal-f kullandık yumurtalar gelişiyordu gebelik olmuyordu aşılama yaptık iki kere negatif çıktı doktorum sonrasında tüp bebek önerdi ama isterseniz üçüncü aşılamayıda yapalım olmazsa tüp bebeğe geçiş yapalım dedi kabul ettik bu defa sadece gonal-f kullandık yumurtalar gelişmedi en son olarak ilişkiye bıraktı şuan adet takvimi kullanarak yumurtlama günlerini değerlendiriyoruz herşey kısmet allah ol der ve olur bnce acaba demeyin aklınızdan çıkarın bu düşünceyi ve öyle ilişkiye girin çünkü bu düşünce insanı hem yıpratıyor hemde çok strese sokuyor tavsiyem aklınıza getirmeyin dilerim dünyalar güzeli bir bebeğiniz olur inanın bunu kendim içinde diliyorum 🥰😍🦋🐣🐞🌹🌷💐

Back
X