• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEBEPSİZ İNFERTİLİTEDE GEBE KALANLAR VAR MI KIZLAR ACİL BİLGİ VERİN

CEYLAN YILDIZ

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
2
0
1
32
3 senedir korumasız bir ilişkim var ama gebelik oluşmadı benim ve eşimin tüm değerleri normal doktorlar sebebiyet yok gebeliğe diyip psikolojikmen diyorlar ve bu durumu anlatamıyorum sanırım mersinde Dr Ahmet yıldız bakan in doğal gebeligiyle bozdum bu aralar kafayı kızlar sizce olur mu bitkisel ilaçlar en son asilama yaptım oda tutmadı düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum benim durumumda olanlar var mi ?🙏🫶

Birebir teyzemin kizinda sahit oldum,9 yil olmamisti ve sebebi artik psikolojik deniyordu neler neler denemislerdi maddi olarak iyilerdi ve cok seyler yaptirdilar olmadi, artik sonunda evlatlik edinmeyi dusunuyorlardi olmuyor bebek diye vazgecmisti ki bir kac ay sonra normal hamile kaldi. Stresi birakinca gebe kaldi anlayacaginiz.

3 senedir korumasız bir ilişkim var ama gebelik oluşmadı benim ve eşimin tüm değerleri normal doktorlar sebebiyet yok gebeliğe diyip psikolojikmen diyorlar ve bu durumu anlatamıyorum sanırım mersinde Dr Ahmet yıldız bakan in doğal gebeligiyle bozdum bu aralar kafayı kızlar sizce olur mu bitkisel ilaçlar en son asilama yaptım oda tutmadı düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum benim durumumda olanlar var mi ?🙏🫶
2 yıl korunmasız ilişkiden sonra gerçekten bir tedavi şart. İşin psikolojik kısmına çok inanmıyorum çünkü bebek isteyen herkes 4 5 aydan sonra istemsiz strese giriyor neden olmuyor diye. Sebepsiz diye bir şey yok, bir sorun var ancak sebebi belirsiz. Aşılama deneyin bence yaşınız daha küçükse. Zaman kaybetmeyin tedaviye başlayın minik bir öneri 🙏🏼

Back
X