- 14 Ocak 2017
- 72
- 21
- 8
- 45
- Konu Sahibi mumudihaba
- #1.481
Kızlar bu gün adetim gecikeli iki gün oldu. Az önce test yaptım negatif çıktı kan verdim sonuç yarın çıkacakmış. Moralim çok bozuldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testinde çıkmayabilir canım kan testi sonucunu mutlaka yaz canımKızlar bu gün adetim gecikeli iki gün oldu. Az önce test yaptım negatif çıktı kan verdim sonuç yarın çıkacakmış. Moralim çok bozuldu
Can'ım ben korunmayı bıraktığım ay adetim geçikti 55 günde hasta oldum o ay soğan kürü yaptım on beş gün ve günü gününe hasta oldum ve ve çöm akıntım oldu haerhalde temizledi rahimi ve ondan sonrada hiç adetim düzensiz olmadı 6 ayda bir yapıyorumSize soğan kurunun ne gibi faydası oldu acaba bende cumartesi basladim
İdrar testinde çıkmayabilir canım kan testi sonucunu mutlaka yaz canım. Tabi yazarım canım. Hala adet sancısı çekiyorum belki yarına kadar olurumda.Tabi testten sonra umudum kırıldı ama, bakalım artık hayırlısı.
İnşallah güzel haber alır bizimlede paylaşırsınaşılama sonrası 15. günüm ve adet günüm bugün inşallah hasta olmamda hayırlı haberler alırım
Canım naptın. Sonuç belli oldu muaşılama sonrası 15. günüm ve adet günüm bugün inşallah hasta olmamda hayırlı haberler alırım
Hala hasta olmadım canım testte yapmadım bekliyorumCanım naptın. Sonuç belli oldu mu
Hayırlısı olur inşallahHala hasta olmadım canım testte yapmadım bekliyorum
Himm benimde adetlerim düzensiz inşallah ise yarar adetim düzene girer tam bir hafta oldu başlayalı bakalım hayırlısı inşallah düşünüyorum adet düzensizliğinden mi hamile kalamıyorum diye inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmazCan'ım ben korunmayı bıraktığım ay adetim geçikti 55 günde hasta oldum o ay soğan kürü yaptım on beş gün ve günü gününe hasta oldum ve ve çöm akıntım oldu haerhalde temizledi rahimi ve ondan sonrada hiç adetim düzensiz olmadı 6 ayda bir yapıyorum
Can'ım aşılama mı yaptırmışmıydınİlk defa adetim beşgün gecikmişti. Artık kesin hamileyim dedim. Ama bu gün lekelenme oldu inşallah yerleşme lekelenmelidir dedim ama küçük bir pıhtı aktı. Artık adet olacağım kesinleşti. Olmak sorun değilde beş gün umutlanmak çok kötü. Vücudum neden bana böyle bir oyun oynadı![]()
![]()
Hayır canım Bu ay sadece klomen kullandım yumurtayı göremediği için çatlatma iğnesi bile yapamadımCan'ım aşılama mı yaptırmışmıydın
Cnm bizimde sebepsiz infertilite dendi tüp bebek denedik negatf aldık snra spermleri daha detaylı incelediler ve canlı sperm sayımız düşük cıktı doğal yolla olmama sebebi bu dedi doktor. Kadına yönelik cok arastrma yapılıyor ama erkek sadece spermiyogram veriyor ve degerler normalse sebepsiz diyorlar. Tüp bebekten snra sperme dair de daha detaylı incelemeler yapılabilecegono öğrendik. Örnedign spermde dna hasarı varsa tüp bebek bile tutmuyor embriyo gelişmiyor yada düşükle sonusclanıyor. Bu testleri yaptrmadan tüp bebek denemeyın derim cunku tedavi olmadan tüp bebekte de sans pek yok. Erkek infertilitesi bölümünde konular var bununla ilgili. Sperm dna hasar paneli diye bir takım testler yapılıyot ve sperme dair hersey gözüküyor. Eşin spermiygram dışında test yaptrmadysa bunlara da baktrn. Sebepsiz değiliz aslında ortaya konulmamıs bir sorun var onu bulup tedavisni olana kdr da durum değişiymrBenim şöyle tecrübelerim oldu: doktora gittim yumurta takibi clomen, çatlatma iğnesi, bebek tutaraa düşmesin diye düşük önleyici bir hap ve kan sulandırıcı. Folik asiti saymıyoruö bile Bunları kullanarak sebepsiz infertilite de çok hamile kalan oluyormuş bilginiz olsun. 6 ay uyguluyorlar daha fazlası zararlıymış. Ben denedim olmadı ama sizin tutar belki deneyin
Çok sağolun. Eşim geçen gün ürolog a gitti ve yine istenen spermiyogram testi. o testte iyi çıkıyor. Acaba nerden yaptırabiliriz dna araştormasını?Cnm bizimde sebepsiz infertilite dendi tüp bebek denedik negatf aldık snra spermleri daha detaylı incelediler ve canlı sperm sayımız düşük cıktı doğal yolla olmama sebebi bu dedi doktor. Kadına yönelik cok arastrma yapılıyor ama erkek sadece spermiyogram veriyor ve degerler normalse sebepsiz diyorlar. Tüp bebekten snra sperme dair de daha detaylı incelemeler yapılabilecegono öğrendik. Örnedign spermde dna hasarı varsa tüp bebek bile tutmuyor embriyo gelişmiyor yada düşükle sonusclanıyor. Bu testleri yaptrmadan tüp bebek denemeyın derim cunku tedavi olmadan tüp bebekte de sans pek yok. Erkek infertilitesi bölümünde konular var bununla ilgili. Sperm dna hasar paneli diye bir takım testler yapılıyot ve sperme dair hersey gözüküyor. Eşin spermiygram dışında test yaptrmadysa bunlara da baktrn. Sebepsiz değiliz aslında ortaya konulmamıs bir sorun var onu bulup tedavisni olana kdr da durum değişiymr