- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Doktor rapor cikabilir dediginde evrak listesini veriyorlar ztn ilk olarak vukuatli nufus ornegi evlilik cuzdani fotokopisi sgk dokumu fotograf kimlik fotokopisi gibi seyleri onden hazirla cunku rapor icin asil onlar onemliymis snr doktor raporlarini da isallah iyi dpktorlar cikar karsina hemen alirsinArkadaşlar merhaba 2 3 ay sonra tüp bebek yaptırcaz özel hastanede. aranızda tüp bebek raporu çıkaran arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz ne kadar sürede çıktı neler yapmam gerekiyor bide sebepsiz olunca rapor verirler mi acaba?
çok teşekkürler canım cevabın için sen ne zaman yaptırcaksın tüp bebekDoktor rapor cikabilir dediginde evrak listesini veriyorlar ztn ilk olarak vukuatli nufus ornegi evlilik cuzdani fotokopisi sgk dokumu fotograf kimlik fotokopisi gibi seyleri onden hazirla cunku rapor icin asil onlar onemliymis snr doktor raporlarini da isallah iyi dpktorlar cikar karsina hemen alirsin
Bu istenen evraklari incele hangisi e-devlet hangisi islak imzali emin ol iki is olmasin sana cnm
Ben dün transfer oldum 5 embriyodan bitanesi şükür uygun çıktı ve kan testine kadar bekleyiş başladı ..kum saati modundayımçok teşekkürler canım cevabın için sen ne zaman yaptırcaksın tüp bebek
Hayırlısı olsun canımm Rabbim gönlüne göre versin inşallahBen dün transfer oldum 5 embriyodan bitanesi şükür uygun çıktı ve kan testine kadar bekleyiş başladı ..kum saati modundayım
kalan dördü belirsizmiş takipteydi ama inşallsh bozulmazlar
Merhaba raporu almak için bu aşamalardan mi geçemek gerekiyor başka türlü alınmıyor mu ?Arkadaşlar merhaba 2 3 ay sonra tüp bebek yaptırcaz özel hastanede. aranızda tüp bebek raporu çıkaran arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz ne kadar sürede çıktı neler yapmam gerekiyor bide sebepsiz olunca rapor verirler mi acaba?
Ben 3 yıllık evli değilim ve sadece 1 aşılama olmuştum ama sorunum rezerv azlığı olduğu için rapor çıktı. kişiden kişiye değişiyorMerhaba raporu almak için bu aşamalardan mi geçemek gerekiyor başka türlü alınmıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?