Sebepsiz infertiliteye tüp bebek raporu?

Vatanimsensin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
640
545
53
Arkadaşlar merhaba 2 3 ay sonra tüp bebek yaptırcaz özel hastanede. aranızda tüp bebek raporu çıkaran arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz ne kadar sürede çıktı neler yapmam gerekiyor bide sebepsiz olunca rapor verirler mi acaba?

Sebepli yada sebepsiz.evli olup en az 1 yıl çocuğunuz olmuyorsa başvurabilirsiniz bir üniversite hastanesine.iki aşılamadan sonra tüp bebek deneniyor. 2 ila 6 ay arası alabilirsin diye duydum.benim kaybedecek zamanım yoktu.çıkarmadım rapor.ama çok da param gitti.

çok teşekkür ederim cevabınız için bende iki aşılama denedim 2 senedirde istiyoruz olmadı. en azından bi şansımı deneyim

benımde olmyr 4 asılamam var klomen oldugu ıcın kabul edılmıyr ıkı ıgnelı asılama yaptrıp tup rapru almak ıstıyrum :) bı bılgım yok takıpteyım :) ınsallah hayırlısıyla en kısa surede gerek kalmadan gebes olursun, oluruz :)

canım benim çok teşekkür ederim amin inşallah:) şubatta rapor çıksın çıkmasın yaptırcaz biz hayırlısı bakalım hepimizin hakkında

Kesin kendiliginden olmuyor tanisi konuldu bana laporoskopi yapilarak tuplere giden kanallar acilamadi bu yuzden 3 yil evli sarti aranmadi sanirim cunku aralikta 3 yil olucakti ama benim kasim basi cikti

Arkadaşlar merhaba 2 3 ay sonra tüp bebek yaptırcaz özel hastanede. aranızda tüp bebek raporu çıkaran arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz ne kadar sürede çıktı neler yapmam gerekiyor bide sebepsiz olunca rapor verirler mi acaba?
Doktor rapor cikabilir dediginde evrak listesini veriyorlar ztn ilk olarak vukuatli nufus ornegi evlilik cuzdani fotokopisi sgk dokumu fotograf kimlik fotokopisi gibi seyleri onden hazirla cunku rapor icin asil onlar onemliymis snr doktor raporlarini da isallah iyi dpktorlar cikar karsina hemen alirsin
Bu istenen evraklari incele hangisi e-devlet hangisi islak imzali emin ol iki is olmasin sana cnm

Doktor rapor cikabilir dediginde evrak listesini veriyorlar ztn ilk olarak vukuatli nufus ornegi evlilik cuzdani fotokopisi sgk dokumu fotograf kimlik fotokopisi gibi seyleri onden hazirla cunku rapor icin asil onlar onemliymis snr doktor raporlarini da isallah iyi dpktorlar cikar karsina hemen alirsin
Bu istenen evraklari incele hangisi e-devlet hangisi islak imzali emin ol iki is olmasin sana cnm
çok teşekkürler canım cevabın için sen ne zaman yaptırcaksın tüp bebek

çok teşekkürler canım cevabın için sen ne zaman yaptırcaksın tüp bebek
Ben dün transfer oldum 5 embriyodan bitanesi şükür uygun çıktı ve kan testine kadar bekleyiş başladı ..kum saati modundayım
kalan dördü belirsizmiş takipteydi ama inşallsh bozulmazlar

Merhaba raporu almak için bu aşamalardan mi geçemek gerekiyor başka türlü alınmıyor mu ?

Ya ben daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum 6 yıllık evliyim üniversite zahmetli daha aşılama yapıcaksın olucak olmucak tekrar tekrar o yüzden bu işlemlerden mi geçmek lazım demiştim benim tek sorunum var o da tek tüpümün olması onun dışında eşimde de bir sorun yok doktor bekle yada tüp bebek yaptır dedi 5 yıldır birşey olmadi

Back
X