• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsız kısırlık

Teşekkür ederim hocam.yeni bir tedavi aşamasına gircektik umarım gerekmeden bu regl gecikmem hamileliktendir:):)

Hormon
PROG 0.4
1.2 - 15.9 ng/ml
<0.1 - 0.3 ng/ml
2.8 - 147.3 ng/ml
22.5 - 95.3 ng/ml
27.9 - 242.5 ng/ml
<0.1 - 0 2 ng/ml
HOCAM EN SON ADETİMİN 21 .GÜNÜ YAPTIRDIĞIM PROGESTON TAHLİL SONUCUM YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.

merhaba bu rogesteron değeri adetin 21. günü için düşük yani yumurtalama olmamaış görrünüyor. sevgiler.

Hormon
PROG 0.4
1.2 - 15.9 ng/ml
<0.1 - 0.3 ng/ml
2.8 - 147.3 ng/ml
22.5 - 95.3 ng/ml
27.9 - 242.5 ng/ml
<0.1 - 0 2 ng/ml
HOCAM EN SON ADETİMİN 21 .GÜNÜ YAPTIRDIĞIM PROGESTON TAHLİL SONUCUM YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM.

merhabalr hocam 04.12.2012 tarihinde idrarda gebelik testi yaptım.cift cizgi cıktı.ertesi gün koşa koşa gittim hastaneye kan testi yaptırdım sonuç

Hormon Lab
Beta-HCG(Dil)
852.7 <5 Pozitif 05.01.2012
dr gittim henüz kese görünmüyor dedi.folık asit ve vitamin hapı verdi.kesenin görünmemesi normalmı?

merhaba hayırlı olsun gebelik vajinal ultrasonla 1500 değerinin üstünde görülür ancak. sevgiler

merhabalr hocam 04.12.2012 tarihinde idrarda gebelik testi yaptım.cift cizgi cıktı.ertesi gün koşa koşa gittim hastaneye kan testi yaptırdım sonuç

Hormon Lab
Beta-HCG(Dil)
852.7 <5 Pozitif 05.01.2012
dr gittim henüz kese görünmüyor dedi.folık asit ve vitamin hapı verdi.kesenin görünmemesi normalmı?

merhaba hayırlı olsun gebelik vajinal ultrasonla 1500 değerinin üstünde görülür ancak. sevgiler

Aytun Hanım merhaba;
Benim öyküm geçtiğimiz Haziran ayında başladı. 3 yıllık evliyim 25 yaşındayım eşim 31 yaşında. Korunmadık. Haziran ayında çift rahim olduğumu bunun gebeliğe engel olmadığını öğrendim. Doktor Folikasit verdi ve çalışmalara devam et dedi. Temmuz ayı sonunda bir gece yarısı sağ kasık ağrısı ile uyandım. Acile gittim ve enfeksiyon dedi 3 gün çektim bu ağrıyı. Sonra araştırılması için vakıf hastnesine gittim, doktor çift rahim dışında yumurta rezervin az görünüyor hormon testi yapalım dedi ve FSH - TSH - LH - E2 -AMH testleri yapıldı. AMH testim 0,14 çıktı bana hemen tüp bebeğe başlamam gerektiği söylendi. Cerrahpaşa Tıp Fak. Başladım. Aşılama yapılacak dendi. Raporumda çıktı. Adetin 3. günü 15 Kasım günü Menogon kullanmaya başladım 1 su + 1 toz olarak 2 gün sonra büyümemiş 1 su + 1 toz kullanmaya devam ettim. Solda kist oluştu . 4. gün sonunda Merional + MEnogon yazıldı 2 su + 2 toz kullandım. Soldaki kist 2 den fazla büyümeye başlayınca Prof kararı ile iğneler bırakıldı ve adet olunca gel dendi. 35. güne kadar adet olmayı bekledim, olmayınca gittim doktora alttan muayane gebelik testi. yaptı kese görünmüyor hatta kistte görünmüyor, testte negatif dendi. Tarlusar verdi doktor yaında son kullanımı Ama ben tam 48 gündür adet olamıyorum. :( Olsam Umut tup bebek merkezinize Cem hocaya randevu almıştım ama adet olmadan gitmekte istemiyorum. Tedaviye başlamaz diye. Ben neden adet olamıyorum acaba? aşılama da oyalanıyor muyum? Direkt tüp bebek mi yaptırmalıyım ? benim öyküm bu şekilde ağlamalar üzülmeler karamsallıklar gibi detayları yazmadım ama Rabbim görüyor kalbimizi her isteyene nasip etsin .

Back
X