• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz kısırlık

Merve2011_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
15
24
3
31
Arkadaslar ben 5yildir klomen kullandim defalarca yumurtam buyudu catladi.ama bi türlü gebelik olusmadi.bnde kuru incir yiyodum yumurtalıklarimin buyumesi icin.megerse bnim prolaktinim yüksek çıkmıştı.incirde pro yu dhada yukseltiyomus.yillarca olmamasının sebebi bumuydu bilmiyorum ama bn smd nasil buyutcem yumurtaliklarimi.

Hic bi bilgim yok cnm ama soğan kürü ii gelio diolar İnsallah en yakın zamanda dileğine kawusursun

Defalarca gittim doktora.haplar buyutmuyodu doktordan hbersiz kuru incir yedim hep.ama cok büyütüyor.fkat prolaktinide yukselttigi icin ise yaramiyor.ara verdim doktora bu ara. cunci cunci

M Merve2011_ Bence konusunda uzman bir doktor ile görüşün. Herşeyin bir çaresi var. Doğru doktoru buldunuz mu sorun illaki çözülecektir. Fikir alışverişi mutlaka olur ama sorunlara biliyorsunuz ki çok şey etken. Birine iyi gelen şey başkasına fayda saglamayabilir. Umarım herşey gönlünüzce olur..

Defalarca gittim doktora.haplar buyutmuyodu doktordan hbersiz kuru incir yedim hep.ama cok büyütüyor.fkat prolaktinide yukselttigi icin ise yaramiyor.ara verdim doktora bu ara. cunci cunci
Merhabalar, ben açıklanamayan kısırlığın psikolojik sebepleri üzerine çalışma yapan bir psikologum. Kadın doğum uzmanı bir arkadaşım ile birlikte sebepsiz kısırlığa sahip birçok kişi ile çalışıp olumlu sonuçlar elde ettik. Şuanda da bilimsel bir makale için beraber çalışmaktayız. Eğer siz de telefondan da olsa tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak isterseniz seve seve yardımcı olurum.

Merhabalar, ben açıklanamayan kısırlığın psikolojik sebepleri üzerine çalışma yapan bir psikologum. Kadın doğum uzmanı bir arkadaşım ile birlikte sebepsiz kısırlığa sahip birçok kişi ile çalışıp olumlu sonuçlar elde ettik. Şuanda da bilimsel bir makale için beraber çalışmaktayız. Eğer siz de telefondan da olsa tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak isterseniz seve seve yardımcı olurum.
Merak ettım isim soyısım nedır?

Canim bence işinde daha iyi bir doktor bulmalisin. Cunku klomeble gebelik sansi %10dur. Olmaya da bilir

Back
X