- 20 Şubat 2012
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi laviniya23
kızlar eşımde ve ben de bır sorun yok 2 yıldır evlıyız cocugumuz olmadı.2 kez asılama yaptık ama tutmadı. tecruubelerınızı benımle paylasır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşımde ve ben de bır sorun yok 2 yıldır evlıyız cocugumuz olmadı.2 kez asılama yaptık ama tutmadı. tecruubelerınızı benımle paylasır mısınız?
sag ol canım ben malatyadayım 2 kez aşılama yaptım sımdı de tup bebege gecelım dıyoruz ama bakalım 2 ay daha bekleyecegız
sag olun arkadaşlar.bugun hem elazıg daki hem de malatya daki doktorumla görüştüm bu testleri tekrarlayan düşüklere yaptıklarını benim ve eşimin böyle bir problemi olmadıgını her seyın nomal oldugunu söyledıler.ikisi de karsı cıktı.
Başka bir doktora gittim dr laparaskopi ve histerskopi istedi çncelikle bunlar yapılmalıymış. sonra hep klomen kullandım igne ile aşılama yapacagım dedı. bakalım çarşamba gunu ameliyat var
pgt nedir acabaa ???
pgt tüp bebek sürecinde oluşan embriyolara genetik tanı demek...kromozom yapısı falan inceleniyor,sadece bazı merkezlerde genetikçiler yapabiliyor