• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz kısırlıktan tüp bebek tedavisi görenler bakar mısınız?

laviniya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
86
20
88
kızlar eşımde ve ben de bır sorun yok 2 yıldır evlıyız cocugumuz olmadı.2 kez asılama yaptık ama tutmadı. tecruubelerınızı benımle paylasır mısınız?

kızlar eşımde ve ben de bır sorun yok 2 yıldır evlıyız cocugumuz olmadı.2 kez asılama yaptık ama tutmadı. tecruubelerınızı benımle paylasır mısınız?

merhaba lavinia,

bende nerdeyse 3 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum,bize de önceleri sebepsiz dendi,2 kez aşılama,2 kez tüp bebek denedik,tutmadı tabii,sonra doktor karyotip analizi istedi ve bende mozaik karyotip çıktı,genetik bir sorun yani...
o kadar ilaç,emek,zaman,masraf boşa gitti,hem de 120 tl lik bir test yapılmadı diye,şimdi pgt ile tüp bebek yapılacak....
nacizane tavsiyem,eşine ve kendine bu testi yaptır,nerdesin bilmiyorum ama özel laboratuvarlarda yapılıyor zaten....
bir şey varsa erkenden çıkar,tedavin de o ölçüde ilerler...

sag ol canım ben malatyadayım 2 kez aşılama yaptım sımdı de tup bebege gecelım dıyoruz ama bakalım 2 ay daha bekleyecegız

sag ol canım ben malatyadayım 2 kez aşılama yaptım sımdı de tup bebege gecelım dıyoruz ama bakalım 2 ay daha bekleyecegız

canım,bana bu testler ilk baştan yapılmış olsaydı,3 yılı boşa kaybetmez,direkt pgt li tüp bebek yaptırırdım,sürekli kafamda soru işaretleriyle dolaşmazdım...doktorlar genellikle 2 negatif tüp bebekten sonra istiyorlar,ama 2 negatif aşılamada yeterli bunun için dedi,son gittiğim merkez..tabii yine de sen bilirsin...

bu arada bu testler 3 haftada falan belli oluyor,bir de amh diye birtest var,yumurtalık rezervini gösteriyor.....

bizede sebebsiz infertilite denmişti 8 yıl uğraştık nedendir bilemiyorum ama bu testleri hep eksik yapıyolar en sonki tüp bebek merkezim tek bir test istedi sonuç kan pıhtılaşması çıktı bende diğer dr. bu testi yaptırmamıştı bana uzun bir süre boşu boşuna yıprandık bekledik şimdi çok şükür ikizlerim kucagımda inş.seninde sorunun bir şekilde bulunur ve bebeğine kavuşursun

sag olun arkadaşlar.bugun hem elazıg daki hem de malatya daki doktorumla görüştüm bu testleri tekrarlayan düşüklere yaptıklarını benim ve eşimin böyle bir problemi olmadıgını her seyın nomal oldugunu söyledıler.ikisi de karsı cıktı.

sag olun arkadaşlar.bugun hem elazıg daki hem de malatya daki doktorumla görüştüm bu testleri tekrarlayan düşüklere yaptıklarını benim ve eşimin böyle bir problemi olmadıgını her seyın nomal oldugunu söyledıler.ikisi de karsı cıktı.

sadece tekrarlayan düşüklere yapılmıyor,tekarlayan negatif denemeler için de yapılıyor, lavinia,çünkü bende hiç gebelik olmadı ki düşsün...o zaman bana da yapmazlardı?
sen bu testlerde ısrarcı ol derim ben,bak başka bir arkadaş da yazmış 8 yılım boşa gitti diye,kanda pıhtılaşma testi de yaptırman lazım,bende de çıktı o durum....
bir de cidden küçük şehirlerdeki doktorlar daha az vakayla karşılaştıkları için,pek bu testlerle ilgilenmiyorlar,ben de eğer istanbul a gitmeseydim,hala ortaya çıkmayabilirdi,sebepsiz diye düşünüp beklerdim...
benim nacizane fikrim sebepsiz diye bir şey yok.....

Başka bir doktora gittim dr laparaskopi ve histerskopi istedi çncelikle bunlar yapılmalıymış. sonra hep klomen kullandım igne ile aşılama yapacagım dedı. bakalım çarşamba gunu ameliyat var

pgt nedir acabaa ???

bende nerdeyse 3 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum,bize de önceleri sebepsiz dendi,2 kez aşılama,2 kez tüp bebek denedik,tutmadı tabii,sonra doktor karyotip analizi istedi ve bende mozaik karyotip çıktı,genetik bir sorun yani...
o kadar ilaç,emek,zaman,masraf boşa gitti,hem de 120 tl lik bir test yapılmadı diye,şimdi pgt ile tüp bebek yapılacak....
nacizane tavsiyem,eşine ve kendine bu testi yaptır,nerdesin bilmiyorum ama özel laboratuvarlarda yapılıyor zaten....
bir şey varsa erkenden çıkar,tedavin de o ölçüde ilerler...[/QUOTE]

Son düzenleme:
Başka bir doktora gittim dr laparaskopi ve histerskopi istedi çncelikle bunlar yapılmalıymış. sonra hep klomen kullandım igne ile aşılama yapacagım dedı. bakalım çarşamba gunu ameliyat var

doğru histereskopi yaptırman lazım,ben onu unttum,inşallah bir sorun çıkmaz,aşılaman da tutat inş da daha fazla uğraşmazsın bu süreçte...Allah yardımcın olsun

Back
X