Sebepsiz mutsuzluk

Çok tesekkür ederim cok haklısın canim hamilelikle iyice beter oldum sanirim. Dedigini deniycem cok tsk ederim
Biraz depresyon gibi gorunuyor.hamilelikte tetiklemis olabilir.psikologa danisin derim.18 aylik bir cocugunuz var.onun size sizin saglikli bir ortama ihtiyaciniz var.gelip gecici birsey diye dusunup biryerden baslayin gerisi gelicektir.

Cocugu mutlaka parka götürün oynayıp yorulsun. Sabah kahvaltıdan sonra götürün ki öğle uykusuna rahat yatsın. O uyurken de ufak ufak ne işler varsa onu yaparsınız. Benim oğlan ortaligi karıştırmayı çok sever ben makineyi bosaltirken yardım etmeye bayılır. Siz de çocuğa sizinle mutfakta zaman geçirmesine izin verin mesela. Toz mu alacaksınız onun da eline bir bez verin kendi kendine oyalansin. Bunlarla beraber mutlaka kan sayımı yaptırın. Vitamin eksikliği de buna sebep olabilir

Ben de bu öneriyi verecektim.kansızlık ya da B12 eksikliği nedeni olabilir bu asırı uyusuklugun. Özellikle kansızlık tan olma ihtimali yüksek.. bu arada esinize masallah yatın kalkın dua edin.kolay kolay hiç kimse senin onda birine sabretmez

Hepsini gectimde bulasiklari bekletmekte nesi..yazik o evde bi bebek var..benimde 14 aylik bebegim var üstüne birde calisiyorum..mutfagimda evimde banyomda hep temizdir..aksatmam hic.heleki mutfak..sofra toplanir ardindan bulasiklar temizlenir..5 senedir evliyim daha hic şaşmadi..rahat edemem siz nasil rahat ediyosunuz..silkelenin kendinize gelin yazik yahu karninizda bi bebek daha var ustelik.

Yazık çocuğunuza üzüldüm eşiniz de kv de çok sabırlıymış benim kv olsaydı bu çocuğa yazık der elimden alır yada gelir üst kata yerleşir ben torunuma bakıcam sen hasta isen sana da bakarım der nefes aldırmazdı

Anlattıklarınız bana depresif olduğum zamanları hatırlattı. Hamilelik için uaten doktora görünüyorsunuz. Onunla görüşün. Size çevredeki psikolojik destek alabileceğiniz yerleri söylesin. Düzelir inşallah

Back
X