Sebepsİz negatif elektirik

beyazbegonvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
1.588
331
163
Ankara
Arkadaslar genelde pozitif olmayi aliskanlik haline getirmeye calisan sosyal biriyim

Ancak yeni basladigim kursta bir bayandan inanilmaz negatif elektirik aliyorum ustelik tam tanimiyorum

Çay molalarinda onunoturdugu masayi pas geciyorum

Sakiin oturma onun yanina diyor icimden bir ses

Gozgoze geldigimizde icim urperiyor gulumsemesi bile itici cikarci

Sebep nedir bilmiyorum ama urkutucu bir durum

Soru sordugunda cevapladktan sonra rahatsiz hissediyorum

Niye boyle resmen beynim ve bedenim urperiyor bayandan

Nedenn boyle tecrubesi olanlardan oneri bekliyorum

Benim için de yabancılar bu şekilde düşünür, yani öyle imiş.
Daha sonra sohbet ilerlediğinde söylerler, dövecek gibi bakıyormuşum niyeyse.:52:
Belki çok çok tatlı bir hanımdır, hayata karşı duruşu ve yaşadığı olumsuzluklar sebebiyle mizacı serttir veyahut zarar görmemek adına duvarını sıkı örmüştür.
Bu durumun öyle olup olmadığını anlamanın tek yolu, biraz sohbet etmekten geçer.
Yemez herhalde sizi...:49:

Son düzenleme:
Benim için de yabancılar bu şekilde düşünür, yani öyle imiş.
Daha sonra sohbet ilerlediğinde söylerler, dövecek gibi bakıyormuşum niyeyse.:52:
Belki çok çok tatlı bir hanımdır, hayata karşı duruşu ve yaşadığı olumsuzluklar sebebiyle mizacı serttir veyahut zarar görmemek adına duvarını sıkı örmüştür.
Bu durumun öyle olup olmadığını anlamanın tek yolu, biraz sohbet etmekten geçer.
Yemez herhalde sizi...:49:

Bilakis bayan inanilmaz cok konusuyor ozellikle ozel hayatindan

Gelen gecene laf atan biri

Beni yemesi degil olay :)

herkese iyi duygular beslemeye calisirim

Ama bu bayanin yakinimda olmasi beni tedirgin ediyor

Degil arkadaslik kurmak selam vermek istemiyorum

Bu duygularim canimi sikiyor sorun bendemi bilemedim

aynen dediginiz gibi aslinda cok pozitif bir insanim ama bazen öyle bayanlarla karsilasiyorum ki dediginiz gibi degil göz göze gelmek yanindan bile gecmek istemiyorum.
özellikle artik insanlari 1 görüste cözebilen biriysen bazi insanlara karsi öyle olman cok dogal bence, bu önyargi degil icgüdüsel birsey. ve cogu zamanda hakli oluyor ic sesim, tanidiktan sonra hakliymisim diyorum..

demek ki
itici bir tip,ondan hoşlanmamış olman için bir sebep olması gerekmıyor.
bende öyleyimdir,o anda alırım elektiriği.

Hım...
O zaman uzak durmanızda fayda var gibi görünüyor.
Özel hayatını öyle ulu orta ve ilgili ilgisiz anlatan insanın değer ve ahlaki açıdan sorunlu olduğunu ben de düşünürdüm.
Sizinle ilgili öğrendiği her şeyi de ansızın bir yerde söyleyebileceği düşündürmüş ve güvenirliliği yerle bit etmiş gibi, yani kişi hayatına saygı kavramı ortadan kalması durumu sizi ürkütmüş olabilir.
Sanırım yerinizde kim olsa aynısınız yapar.

Ay valla yaZdiklarinizi okurken korktum sabah sabah agri girdi karnima valla. Neymis bu negatiflik

Uzak durmanda fayda var, herkes ile arkadaş olunacak diye de bir kaide yok zaten.

Eğer seni bu kadar rahatsız ediyorsa, belki de içindeki hislere güvenmen gerek.

Annem de aynı şekildedir, karşısındaki insanın iyi ya da kötü niyet beslediğini hemen anlar.

Allah herkese kalp gözü açıklığı nasib etsin, bunu hissedip fark etmekte önemli bir meziyet.

Arkadaslar genelde pozitif olmayi aliskanlik haline getirmeye calisan sosyal biriyim

Ancak yeni basladigim kursta bir bayandan inanilmaz negatif elektirik aliyorum ustelik tam tanimiyorum

Bnce ona sorular sormayı dene kadından urrperıcem dıe dersı dınlemıyosun:)

Nedenini bilemiyorum ama aynı duyguları bende bir komşuma karşı hissediyorum.

Normalde herkesle sohbet eden, sosyal, konuşkan bir insanım ama o komşumu görünce resmen geriliyorum.

Demek ki böyle düşünmenizi sağlayan birşeyler var
O da sizi sevmemiş olabilir
Bu yüzden bakışları size öyle itici gelmiştir

Zaten herkesi sevmek mümkün değil, nezaketen selam vermeniz yeterli
Arkadaş olmak zorunda değilsiniz

Benimde negatif elektrik aldığım kimseler var
Bunlar genelde sağı solu belli olmayan, bi çok konuşan bi selam vermeyen, şuh kahkahalar atıp tuhaf tuhaf bakışlar atıp süzen tiplerdir..
Yakın akrabam bile var bu türden ama vah tüh neden sevemiyorum diye de hayıflanmıyorum..
Adamına göre muamele diyorum..

aurasındandır:52:

benim de ilk bakışta acayip uyuz olduğum ve samimiyetsiz bulduğum bir kıza tanıdığım tüm elalem çok iyi tatlı kız diye bayılıyordu :))
uyuşmamışınız demek ki bi de böyle garip kızlar var daha tanımadan etmeden insana ters ters bakarlar halbuki daha tanışmamışsın bile niye bana öküzün trene baktığı gibi nemrut bakıyorsun dimi ama...
benim meselemde erkek arkadaşım dolayısıyla bi kıskançlık vardı heralde benim onun bana baktığını fark etmediğimi sandığı sırada içindeki yüzüne yansıyarak bakıyordu pis pis e tabi ben de az çakal değilimdir görürüm;) karda yürürüm izimi belli etmem:p kesin o kızda da sende imrendiği bişey vardır.

aynen dediginiz gibi aslinda cok pozitif bir insanim ama bazen öyle bayanlarla karsilasiyorum ki dediginiz gibi degil göz göze gelmek yanindan bile gecmek istemiyorum.
özellikle artik insanlari 1 görüste cözebilen biriysen bazi insanlara karsi öyle olman cok dogal bence, bu önyargi degil icgüdüsel birsey. ve cogu zamanda hakli oluyor ic sesim, tanidiktan sonra hakliymisim diyorum..

Cok haklisin belkide icsesim uyariyor beni uzak dur diye

Hım...
O zaman uzak durmanızda fayda var gibi görünüyor.
Özel hayatını öyle ulu orta ve ilgili ilgisiz anlatan insanın değer ve ahlaki açıdan sorunlu olduğunu ben de düşünürdüm.
Sizinle ilgili öğrendiği her şeyi de ansızın bir yerde söyleyebileceği düşündürmüş ve güvenirliliği yerle bit etmiş gibi, yani kişi hayatına saygı kavramı ortadan kalması durumu sizi ürkütmüş olabilir.
Sanırım yerinizde kim olsa aynısınız yapar.

Belkide oyledir. Hic bu yonden dusunmemistim sagolasin

Nedenini bilemiyorum ama aynı duyguları bende bir komşuma karşı hissediyorum.

Normalde herkesle sohbet eden, sosyal, konuşkan bir insanım ama o komşumu görünce resmen geriliyorum.

Aynen iste ben keni rahatsiz eden kendi negatif duygularim

Hani koridora ciktigimda insallah yuzyuze denk gelmeyiz diyorum ya okadar yani

aurasındandır:52:

benim de ilk bakışta acayip uyuz olduğum ve samimiyetsiz bulduğum bir kıza tanıdığım tüm elalem çok iyi tatlı kız diye bayılıyordu :))
uyuşmamışınız demek ki bi de böyle garip kızlar var daha tanımadan etmeden insana ters ters bakarlar halbuki daha tanışmamışsın bile niye bana öküzün trene baktığı gibi nemrut bakıyorsun dimi ama...
benim meselemde erkek arkadaşım dolayısıyla bi kıskançlık vardı heralde benim onun bana baktığını fark etmediğimi sandığı sırada içindeki yüzüne yansıyarak bakıyordu pis pis e tabi ben de az çakal değilimdir görürüm;) karda yürürüm izimi belli etmem:p kesin o kızda da sende imrendiği bişey vardır.

Lullaby bak bu hic aklima gelmedi imrenmek olayi olabilirmi acaba

Gordugunde bana sorular soruyor gulerek ilk gunden canim diyor

Ama ben istemiyorum kadini

Hani kimisi hasetini fesatligini gulerek yaparmis o hesapmi

Neyse iste ayni ortami paylasiyoruz oyleboyle :( gorucem kadini

Lullaby bak bu hic aklima gelmedi imrenmek olayi olabilirmi acaba

Gordugunde bana sorular soruyor gulerek ilk gunden canim diyor

Ama ben istemiyorum kadini

Hani kimisi hasetini fesatligini gulerek yaparmis o hesapmi

Neyse iste ayni ortami paylasiyoruz oyleboyle :( gorucem kadini

evet bence öyle
asıl güleryüzlü ikiyüzlü şeytanlardan korkucaksın
bence uzak dur bu kadından yakınlaşmasına izin verme zararı dokunur meraba meraba olsun yeter

Bence çok fazla önyasrgılısınız insanlara başta negatif yada pozitif yaklaşmaktansa nötr olun tanıdıkça değerlendirin.
Acaba bu bayan arkadaş güzel çevresinde ilgi gören etrafında çok insan olan birisi mi? Bazen biri olur ortamda sevilir cana yakın konuşkandır diğerleri bu yüzden çekemez...

sevmediğin birinemi benzetiyosun acaba...
benim görümcem teyzemin kızına benziyo valla kuzenimden soğudum...:47:

Back
X