Sebepsİz negatif elektirik

Bence çok fazla önyasrgılısınız insanlara başta negatif yada pozitif yaklaşmaktansa nötr olun tanıdıkça değerlendirin.
Acaba bu bayan arkadaş güzel çevresinde ilgi gören etrafında çok insan olan birisi mi? Bazen biri olur ortamda sevilir cana yakın konuşkandır diğerleri bu yüzden çekemez...

Notr olmada haklisin ama insan beyni ilk goruste pozitif elektrk aldigna yoneliyr farkinda olmadan

Yoksorun kiskanclik degil bayanlar arasiolur bu ama beden buyuk abla sayilir bana

Zaten bayana birseydedigim yok o canimcicim konusuyor

Ben kendime kiziyorum niye negatifim icimden diye

Notr olmada haklisin ama insan beyni ilk goruste pozitif elektrk aldigna yoneliyr farkinda olmadan

Yoksorun kiskanclik degil bayanlar arasiolur bu ama beden buyuk abla sayilir bana

Zaten bayana birseydedigim yok o canimcicim konusuyor

Ben kendime kiziyorum niye negatifim icimden diye

Karakter farkı oluyor işte bazıları sert mizaçlı,soğuk bazıları çok güleç konuşkan cana yakın oluyo
Negatif olmak kötü bişey evet çünkü tanımıyorsun sana karşı bi hareketi yok sebepsiz kötü enerji göndermiş oluyorsunuz.
Mevlana gibi ne olurdan ol yine gel misali boşver sana bi zararı yoksa takmaya gerek yok böyle gecenin 2 sinde konu açacak kadar düşünme yani ...

Herkezde olur bu tür seyler bendede oluyor oda size karsi olan negatif enerjisini göndermek istemis belliki bu ragatsizliginizda bu yüzden..

Kendi kendine bir kadin belirttim gözümde ürkttüm bende :1:

Arkadaslar genelde pozitif olmayi aliskanlik haline getirmeye calisan sosyal biriyim

Ancak yeni basladigim kursta bir bayandan inanilmaz negatif elektirik aliyorum ustelik tam tanimiyorum

Çay molalarinda onunoturdugu masayi pas geciyorum

Sakiin oturma onun yanina diyor icimden bir ses

Gozgoze geldigimizde icim urperiyor gulumsemesi bile itici cikarci

Sebep nedir bilmiyorum ama urkutucu bir durum

Soru sordugunda cevapladktan sonra rahatsiz hissediyorum

Niye boyle resmen beynim ve bedenim urperiyor bayandan

Nedenn boyle tecrubesi olanlardan oneri bekliyorum

içgüdüsel bişeydir, sezilerine kulak ver uzak dur derim. bence her insana oluyordur bu bazen, hiç tanımadığın halde hiç göresin sesini duyasın gelmez, vardır bi bildiği bilinçaltının

Ben böyle durumlarda hep içimdeki sese güvenirim, o da beni hiç yanıltmaz.:21:
Sizin hisleriniz de genelde doğru çıkıyorsa içinizdeki sese kulak verin. :34:

Bazı insanların mizaçları sert olabiliyor. Bu onların gerçekte de öyle olduğunu göstermez çoğu zaman. Ama senin kimyan uyuşmamış sanırsam kadınla. Vardır öyle tipler,içten pazarlıklı.. Boşver için almadıysa çok samimi olmazsın,merhaba der geçersin..

Karakter farkı oluyor işte bazıları sert mizaçlı,soğuk bazıları çok güleç konuşkan cana yakın oluyo
Negatif olmak kötü bişey evet çünkü tanımıyorsun sana karşı bi hareketi yok sebepsiz kötü enerji göndermiş oluyorsunuz.
Mevlana gibi ne olurdan ol yine gel misali boşver sana bi zararı yoksa takmaya gerek yok böyle gecenin 2 sinde konu açacak kadar düşünme yani ...

Meslegimden oturu gece okumam gereken seyler oluyor

Birseyler okurken dikkatimi veremeyince ivir zivir geliyor aklima

Paylastim bende burdaki paylasimlari begeniyorum

Arkadaslar gorusleriniz icin tesekkurederim

BEnle ayni duygulari yasamis arkadaslar rahatlatti beni

İnsaniz iste et kemik degil sadece olay

Ben kendimi elestirdm sebepsiz negatif his niye diye

Sonucta aura diye birsey var sanirimgozle goremedigimiz enerjisi var herseyin

Back
X