- 27 Temmuz 2015
- 31
- 7
- 16
cnm cok gecmis olsun bende 5 defa yasadim o aciyi 15 haftalik oldumu gelismio kalp atislari yavasliyo ve duruyosu an yine hamileyim ve dr bebek aspirini ve vitamin verdi bakalim surpriz:s kismet ALLAHhin dedigi olur. 7 haftalik suan ALLAh yardimcimiz olsun.sanirim seninkide kan pihtilasmasi olabilir sebebsiz bisey olmaz. banada simdiye kadar sebebsiz dediler ama kan phtilasmasi cikti. bazi annelerde hamilelikte hormonlar dan dolayi kan pihtilasmasi oluyomus ve bebege kan akim saglanmadigi için bebegin buyumesi yavasliyo be besin alamadigi için öluyomus bebek aspirini bunun için kani sivilastirmak için. ins sifa verir rabbim
merhana coktandir bu msj atmissiniz Ama 2 kere senin gibi 15 haftalik düsük yaptim ve ayni senin anlattigin gibi peki sonradan nedenini buldumar mi ve cocugun oldu mucnm cok gecmis olsun bende 5 defa yasadim o aciyi 15 haftalik oldumu gelismio kalp atislari yavasliyo ve duruyosu an yine hamileyim ve dr bebek aspirini ve vitamin verdi bakalim surpriz:s kismet ALLAHhin dedigi olur. 7 haftalik suan ALLAh yardimcimiz olsun.sanirim seninkide kan pihtilasmasi olabilir sebebsiz bisey olmaz. banada simdiye kadar sebebsiz dediler ama kan phtilasmasi cikti. bazi annelerde hamilelikte hormonlar dan dolayi kan pihtilasmasi oluyomus ve bebege kan akim saglanmadigi için bebegin buyumesi yavasliyo be besin alamadigi için öluyomus bebek aspirini bunun için kani sivilastirmak için. ins sifa verir rabbim