Sebepsiz yere huzursuz hissetmek

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar 2 gündür böyleyim huzursuzum kalbim çarpıyor içimde bi sıkıntı kötü bir his var.. Nedenini çözemedim. Sanki bir şeyden korkuyormuşum gibi kalp atışlarım falan yükseldi. Çok şükür iyiyim psikolojik/fizyolojik açıdan ama neden böyle oluyor anlamadım ya :KK43: Nasıl geçer bu :110:

stresi azaltın diyor doktorlar ama ben daha yapabilenini görmedim. vaktiniz varsa spor yapın. 3 gram da olsa endorfin, seratonin salgılayın, tavsiye ederim.

Bende de dünden beri sebepsiz bir sıkıntı , yerinde duramama hâli... Zaten sık başıma gelen bir şey , ama arada bir daha yoğun hissediyorum. Yapabileceğim birşey olsa, tesbih çekmek veya kitap okumak , kuran okumak vs. güzel ve mantıklı çözümler ama bunları hep unutuyorum ve artık çoğu zaman sıkıntım o kadar büyümüş oluyor ki bu yöntemler için geç kalmış oluyorum. Yani daha yoğun yapmam gerekiyor :/ Galiba benim en büyük sebebim tembellik :,

Stresle çözüm zor ama faydalı
En cok hosuna giden şeyleri yap. Ben mesela cok sevdigim biriyle konuşunca azaliyor bu hissim

Ağlamak iyi gelebilir çünkü biz bazen farkında olmadan içimize bir çok şeyi atarız ve zaman geçtikçe etrafta sorun olmasa bile önceden kafaya taktığımız şeyler stres yapabilir.Ayrıca yeşil çayda içebilirsin rahatlatır

Bana da bu ara çok oluyor bu :KK43: öyle zamanlarda atıyorum kendimi dışarı koşmaya yürümeye ya da kafamı bambaşka yerlere sürükleyecek şeyler yapıyorum.Bunu bulmakta size kalmış.Benim izlediğim ilginç diziler ya da bir puzzle bu işlevi görüyor ama kişiye göre değişir tabi bi de zaman.Aslında canım sıkkın diye düşündüğünüz için böyle hissettiğinizi farketmeniz lazım zamanla dikkatiniz dağıtan şeyler yapın iyi gelecektir :)

Hormonlarla alakalı olabilir,psikolojik bir durum olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir.Bana da dönem dönem oluyor sonra geçiyor.

Bana da bu ara çok oluyor bu :KK43: öyle zamanlarda atıyorum kendimi dışarı koşmaya yürümeye ya da kafamı bambaşka yerlere sürükleyecek şeyler yapıyorum.Bunu bulmakta size kalmış.Benim izlediğim ilginç diziler ya da bir puzzle bu işlevi görüyor ama kişiye göre değişir tabi bi de zaman.Aslında canım sıkkın diye düşündüğünüz için böyle hissettiğinizi farketmeniz lazım zamanla dikkatiniz dağıtan şeyler yapın iyi gelecektir :)
Evet aklım boş kaldı bu sıralar sanırım o yuzden oldu, deneyeceğim teşekkür ederim :)

Ağlamak iyi gelebilir çünkü biz bazen farkında olmadan içimize bir çok şeyi atarız ve zaman geçtikçe etrafta sorun olmasa bile önceden kafaya taktığımız şeyler stres yapabilir.Ayrıca yeşil çayda içebilirsin rahatlatır
Melisa çayı da işe yarıyormuş içeyim en iyisi ben yeşil çay falan rahatlatır belki

Canım duygusal şarkı dinle biraz iyi geliyor, gözyaşı akıtıyor ya :KK43:

Genelde bi şeye kırılınca vs içime atmam ama bilmiyorum belki farkında olmadan üzüldüğüm bi şeyi geriye attığım için şimdi ortaya çıktı :KK51:

Demekki bişeyler farkında olmadan taşmış. Hüngür hüngür ağlayın yatarken gerekirse duygusal videolar falan izleyin ağlamanızada yardımcı olur. Başın fena halde zonklamaya başlayınca yorgun düşüncede ağlamaktan tık.. koy kafanı yastığa yat uyu sabahta yeşil çay iç gör bak nasıl rahatlıyorsun :)

ara ara banada olur bı anda boylesı . aklıma da hep kotu bısey olcakmıs gıbı gelır .
ben genellıkle yururum ıyı de gelır . ozellıkle denız havası .
bır de ınanır mısın bılmem ama " Bismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.” ı ıstedıgın kadar soyle , Peygamber Efendımızın en sevdıgı duaymıs ve 70000 melek amın dermıs.

ara ara banada olur bı anda boylesı . aklıma da hep kotu bısey olcakmıs gıbı gelır .
ben genellıkle yururum ıyı de gelır . ozellıkle denız havası .
bır de ınanır mısın bılmem ama " Bismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.” ı ıstedıgın kadar soyle , Peygamber Efendımızın en sevdıgı duaymıs ve 70000 melek amın dermıs.

Aynen dua okuyorum rahatlamak için:KK51:

X