Sebepsizce bitti...

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhaba herkese,

Yaklaşık 5 aylık bi ilişkim vardı ta ki bi kaç saat öncesine kadar. Aslında son bi kaç gündür en yoğun şekilde de dünden beri durum belliydi. Bana açıklaması şu oldu " biz aynıyız ama bişiler eksik başta çok güzeldi ama sonra o eksiklik hissi bitirdi beni herşey ters düz oldu işlerim yolunda gitmez oldu bişeyim var ama adını koyamıyorum devam etmek istesek bile ben kendime zarar vericem kendimle yetinmeyip sanada zararım dokunacak vs vs"

Düşünüyorumda ters düştüğümüz yada tartıştığımız bi elin parmağını bile geçmez hele ki son zamanlarda hiç tartışmadık diyebiliriz bana bu hislerinin bi aydan fazladır olduğunu söyledi peki ya o zamanda nasıl normal davranabildi nasıl bu kadar güzel iyi rolü yapabildi ? Bide güya evlilik hayalleri kuruyoduk ben şimdi kime nasıl güvenicem ? Yakın bi arkadaşımla aynı yerde çalışıyolar.. Beraber aldığımız yüzük ve doğum günümde aldığı hediyeyi iade edicem arkadaşıma verip ve işyerlerinde biz çıkmaya başladığımızda beni anlatarak evlenicez diyip rant elde etmiş şirket içerisinde yerini garantilemiş bi nevi ve bu iadeyi herkesin içinde arkadaşımdan yapmasını istedim. Acım hafiflemeyecek belki ama olsun. Bugün böyle bişeyi bekliyodum zaten sabahtan beri 3 ağrı kesici içtim papatya çayı vs şuan belden aşağım tutmuyo sanki tüm vücudum uyuşmuş gibi... Napıcam ben şimdi ?

belliki sevmiyor seni üzgünüm ama bu anlaşılıyor zaten açık açık anlatmış bişeyler eksik diye zırvalamış
hiç yüzüne bile bakma,üzülme sakın.ama asla dönme

Bencede bu sözleri bahaneydi baştaki heyecanla bişiler başladı sonra istemediğini farkedip böyle saçma bir sebebe sığındı

Belli ki hevesi geçmiş eften püften sebeplerle kurtulmaya çalışıyo.. Hiçbişeyi iade etme çatır çatır ye hakkındır..

evet öyle görünüyor
ama yapacak birşey yok.soğudu diye suçlanamıyorlar.ama insan gıcık oluyor kırılıyor.
ama 5ay biraz fazla soğumayı anlayabilmek için
hani 3,5 hafta olur heyacanım gitti eksik şeyler var senle olmuyor denirde,ne bileyim bilemedim gerçekten.
boşver üzelme asla taviz verme.şimdi kırgınsın zaten sinirlisin
biraz bekle geçecek sakinleşeceksin.

Zaten yüzüme söyleyemedi bile mesaj attı haberdar edercesine.. Son bi kaç gündür soğukluk ve kaçış halindeydi bunları söylemek için kaçmana gerek yoktu dedim söyleyebileceğim tek şey sen bilirsin dedim....son 1 aydır yalan söylediğin için teşekkür ederim bu zor dönemimde yaptığın içinde teşekkür ederim ama hakkımı sana helal etmiyorum yolun açık olsun dedim..

Kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalışmıştım gerçi ama yinede acı var elbette ne kadar hazırladım desemde

bence aklında başka biri var :26:
günah çıkarmaya çalışmış aklınca

Ya aklında biri var yada birini unutmak için beni seçti ....

Bi iki gündür belliydi böyle olacağı dün gece hiç uyumadım gündüzde en fazla 2 3 saat uyumuşumdur şuan yorgun olup uyumam gerekirken zerre uyku yok gözümde... Beddua etmek istemiyorum ama bana yaşattıklarını o da yaşar umarım yada neyse... Allah a havale ediyorum.....

Daha ilişkin yeniymiş. Eski erkek arkadaşında denedik olmadı diye düşündü sanırım. Sende olaya biraz öyle bak. Neler var şu dünyada, eminim ki seni tekrar arıyacaktır. Erkeklerin huyu bu. Sen bu sefer kararlı ol ve dönme derim. Hakkında hayırlısı olsun.

Zaten söylemissin sirkettekilere benimle evlececegini söylerek yerini garantilemis diye. Ordan belliymis zaten bir bit yenigi oldugu. Sirketteki yerini korumak icin seni kullanmis gibi yani canim :26:
İyi ki cok uzun zaman birlikte degilmissiniz 5 aydir görüsüyormussunuz yoksa daha büyük bir iz birakirdi

cANIM 5 AY OLMUŞ SANA ÇOK UUZN ZAMAN GELEBİLİR AMA BENCE KISA BİR ZAMAN BİRAN ÖNCE KURTULDUNA DUA ET SEN. ÖNCELİKLE SEVEN ADAM KESİNLİKLE EMİN OLMADAN EVLİLİK LAFINI AĞZINA ALMAZZ ÇÜNKÜ BİLİR Kİ BAYANLAR HEMEN HEYCAN YAPAR V DAHA ÇOK BAĞLANIRLAR.... NEZAMAN Kİ EMİN OLUR OZAMAN HAYALERE GİRER YÜZÜK YADA HEDİYE ALIR. BU SADECE ANLIK HEYCANLARINI YAŞAMIş SENİNLE YANİ DAHA BÜYÜMEMİŞ... İÇİNDEN GELENİ YAP İADE ETMEK İSTEDİKLERİNİ ET FAKAT BU ADAM İÇİN CANINA YAZIK KENDİNİ HELAK ETME YOLUNA BAK KAÇ YASINDASIN BİLMİYORUM AMA 21 22 VARSINDIR DAHA ÖNÜNE KAÇ KİŞİ ÇIKAR... BUNLARIN HEPSİ ASLINDA BİRER DERS HEPİMİZ YASADIK BU KİMSEYE GÜVENMEMEYİ DEĞİL SEÇİM YAPARKEN DİKKATLİ OLMAMIZI SAĞLICAK ŞEYLER.

Çok derinden konuşmuş devam etsek de kendisine zarar vereceğinden hatta sana.. bence kendi haline bırak hediyeleri iade etmen sana bir şey kazandırmaz kaldı ki herkesin ortasında bunu yapması olgun insanlara yakışan bir durum değil.
Bırak zaman geçsin bakalım neler olacak, kendini dinlesin. Belki bulur eksiği ya da o şekilde devam eder herkes yoluna..

5 aylık bi ilişki çok yeni ve herşey iyiydi diyosun 2-3 günde bozuldu kaçtı senden helede bi msjla ayrıldığını söyledi
ben farklı bi yorum getiricem bazı erkekler aşık olmaktan da korkar kaçar yani bazı şeyler biraz hızlı yaşandıysa evlilik hayalleri de
bu onu korkutmuş olabilir

tam tersi de olabilir ama buda bi ihtimal tabi
böyle bile olsa kendini yıpratmaya değmez
ne kadar umursamaz olursan o kadar üstüne düşer erkek milleti :)

Aklınca masum masum sıvışmaya bakıyo bu lafları da çok mu arıyolar anlamış değilim... eksik olan şeyin eksikliğinin farkına vardıysa ne olduğunu da söyleseymiş keşke.... bence yol yakınken hiç uzatma zırvalamış resmen... aradığı şeyi bulamadığında tekrar dönebilmek için sana masum ayakları yapıyo sana kendini eksik hissettirmeye çalışıyo..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim...

Ben kötüyüm daha iyilerine layıksın tadında bıraktı zaten ileriyede açık kapı bırakmak istermişçesine. Ben daha 24 yaşındayım o benden küçüktü ama olgun sanmıştım meğerse akıl yaşıda küçükmüş aslında. Dediğiniz gibi bunlar birer ders tek üzüntüm onca yoğun çalışma dönemimde aynı zamanda okulda okurken yinede ona vakit ayırmıştım yazık boşa çabalamışım meğerse

Aslında bende bu yorumuna katılıyorum çünkü bana evlilik konusunu açan o olmuştu ilk başta evlenmek istediğini söyleyende oydu ve biz mart ayında aileleri tanıştırmayı düşünüyoduk ki şubatta eksikliklerini farketti ne tesadüf

İki gündür arkadaşlarımla geziyorum konuşuyorum zaman geçiriyorum unutmak için yada en azından zamanın geçmesini sağlamak için ilk güne göre biraz daha iyiyim diyebilirim ama içimde hala bi başkası olmayacak ondan başkasını nasıl sevebilirim ki düşüncesi var yolda giderken bile insanlara bakıyorum hiç biri onun gibi olamaz gibi geliyo (

Ayrıca bana aldığı doğum günü hediyesini (doğum günüm 27 ocaktı biz 7 Şubat'ta ayrıldık) ve kendi aramızda aldığımız gümüş yüzüğü ve bendeki fotoğrafını aynı şirkette çalışan arkadaşıma verdim bugün... 14 Şubat'ta aynı ortama gelebilme şansları varmış (iki farklı lokasyonda çalışıyorlar ve arkadaşım eski sevgilimin bulunduğu lokasyona o gün geçecekmiş) ve o gün vermesini istedim sanmıyorum ama belki yaptığı hatayı anlar ne geçiyorsam o da çeker (

Şirkete resmi geçişi aylarca olmamış ve maaş sigortası yokmuş benden önce, benimle birlikte olduktan sonra tüm şirkette evlenecek ev kurucam deyip insanlara ihtiyacı olduğunu yada işe resmi geçişinin yapılması için kullandı çünkü birlikte olmaya başladıktan 1 ay kadar sonra girişi oldu. Şimdide bilerek herkesin içinde şirkette vermesini istedim bendeki eşyaları. En azından madem evlilik düşünüyordu ne çabukta bitti diye görsünler yalanını anlasınlar istiyorum belkide tek isteğim onunda acı çekmesi üzülmesi.... (

5 aylık ilişkide evlilik hayalleri kurma, çok güvenme ki hayal kırıklığın büyük olmasın..
Ahhh canım insanlar yıllarını verdiği adamlar tarafından terkediliyor, yarı yolda bırakılıyor.
5 ay dediğin nedir 1 ayda unutursun yeni hoşlantılar sarıverir kalbini..
Hayırlısı buymuş de geç.. Kendini üzmeye değmez

Bi de o kadar güzel oynamış ki resmen mükemmel adamı oynadı, önceki deneyimlerimi düşününce bişey vardır ya bunda dedim durdum hatta bununla ilgili bi konuda açmıştım bu kadar hızlı olabilir mi diye http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/571099-kadar-hizli-olabilir.html

o zamanlarda bu tedirginliğim vardı nasıl evlilik hayalleri kurmaya başlayabilirki diye. ama demekki bunlar birer oyunmuş güven duymamı sağlayabilmek için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…