Sebepsizce engellenmek

enfal86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
513
132
303
İstanbul
merhaba arkadaşlar aynı okulda çalıştığım birisi var.ilk zamanlar bir şeyler hissediyordum tabi ki aramızda iyiydi ama öyle okul ortamındaydık sadece.sonra anlamsızca benden kaçar oldu arkadaşlarım da fark etti.günaydın bile demez oldu(bu arada kesinlikle belli eder bir şey hiç yapmadım o nasıl davrandıysa öyle davrandım) sonra yarı yıl tatilinde tekrar instagramdan paylaşımlarımı beğenmeye başladı.sonuçta arkadaşız her şeyden önce aynı okuldaöğretmeniz.geçen gün bir baktım beni sadece beni instagramdan engellemiş.yani bir öyle bir böyle.bu durumda sorar mısınız nedenini?yoksa şu anyaptığım gibi onu yok mu sayarsınız?

merhaba arkadaşlar aynı okulda çalıştığım birisi var.ilk zamanlar bir şeyler hissediyordum tabi ki aramızda iyiydi ama öyle okul ortamındaydık sadece.sonra anlamsızca benden kaçar oldu arkadaşlarım da fark etti.günaydın bile demez oldu(bu arada kesinlikle belli eder bir şey hiç yapmadım o nasıl davrandıysa öyle davrandım) sonra yarı yıl tatilinde tekrar instagramdan paylaşımlarımı beğenmeye başladı.sonuçta arkadaşız her şeyden önce aynı okuldaöğretmeniz.geçen gün bir baktım beni sadece beni instagramdan engellemiş.yani bir öyle bir böyle.bu durumda sorar mısınız nedenini?yoksa şu anyaptığım gibi onu yok mu sayarsınız?
yok sayardim . engelledigine emin misiniz

Kesinlikle yok sayın.
Sorarsanız onu stalkladiginizi anlar ondan hoşlandığınızı düşünür. En makulu yok saymak.

3 gün sonra engeli kaldırıp dengesizce davaranacak bir yapıda belli ki o zmaan da siz engelleyin
Belirsizlikler insanı yorar sizi yormasına müsade etmeyin ne halı varsa görsün umursamsdğınzda daha kıymetli olacaksınız

henüz evrimini tamamlayamayan bir ergen olduğunu düșünür güler geçerim

sevgilisi vardır, sizi de potansiyel sevgili adayı görüp engellemiştir diye düşündüm.
1) karşı tarafın kıskançlığı olabilir size karşı
2) sevgilisi olduğunu bilmenizi istememiş olabilir.

yapılması gereken: gormezden gelmek.

Lüzumsuz bir insan olduğu belli aklınızı meşgul bile etmesin.

sevgilisi vardır, sizi de potansiyel sevgili adayı görüp engellemiştir diye düşündüm.
1) karşı tarafın kıskançlığı olabilir size karşı
2) sevgilisi olduğunu bilmenizi istememiş olabilir.

yapılması gereken: gormezden gelmek.
Teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum.ister istemez konuşmak zorunda kalacak sınavlar vs. derken İnan’ın yüzüne bile bakmıyorum

İş ortamından değilde başka çevreden arkadaşınız olsa sorun derim ama iş Arkadaşı ise en güzeli yok saymak
Konuşursa sizinle instagramdan engellemiş olduğunu bildiğiniz için bu şekilde davrandığınızı söylersiniz

Back
X