• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seboraik dermatit

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sebore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
5
0
1
28
Kizlar bu derde gerçekten çare bulabilen varsa yazabilir mi zira kafayı yicem çare aramaktan. 8 yıldır aynı rahatsizlikla mücadele ediyorum. Her türlü ilacı kullandım artık korizonlar da fayda etmiyor. Head shoulders.clinical strength, vich( yeşil kutu ), kanazol, ketarazonal, bioderma note p, bioksin,bioblas, terasan ( isrgan otu), urban( çay ağacı yaglı ), TTO (çay ağacı yagili), bıttim sabunu, katran sabunu, katran şampuanı, seboderm, bunlar ve daha nicesinin bir faydasını görmedim. Bunların yanı sıra saç derisindeki mantarın vücudun içerisinden gelen bir problem olduğunu düşündüğüm için tetraksilin ve ismini hatirlmadigim birçok antibiyotik ve mantar ilacını kullandım. Fayda etmedi tabiki. Alarjik olduğunu düşündük deneme yanılma ile doğru bir tedaviyi bulmak adına alerji öncesi yaptırdım ama ne fayda sonuç olarak ben bir çözüm bulamadım.sac dökülmesi tabiki son şiddetinde. Saçlarımı kazittim bir bayan olarak büyük bir psikoloji istiyor ama kurtulmak için değer dedim dah fazla saçım döküldü. Eğer bu rahatsızlığa bir çözüm bulabilen varsa nolur yazsın.

Bende de 7 yıldır mevcut bende çözüm bulamadım günlük dökülmem 300 tel banyoda 500 600 ü buluyor tabi benim polikistik overde var bende herşeyi denedim 3 kez saçımı kazıttım ama ne çare sadrce birkaç ay derimi rahatlattı genelde kulak üstünde kullaniyorum saçı çözüm değil ama biraz rahatlatıyor başkada denemedigim birşey kalmadı hayata küstüm bu yüzden zaten

Candida diyeti yapın.

Glüten,laktoz her tür şeker ürününü hayatınızdan çıkarın. Kullandığınız tüm ilaçlar iyi de gelse hepsi geçici çözüm. En azından 6 ay bu diyeti uygulayın. Şekerli meyve yemeyin. Un kullanmayın. Makarna gibi karbonhidratlı şeylerden paketli gıdalardan uzak durun.
Sabah aç karnına hiçbirşey yiyip içmeden bir su bardağı temiz içme suyuna tükürün ve yarım saat sonra inceleyin. Candida testi diye netten araştırın. Bu illetin tek çaresi vücutta çoğalan mantarlardan kurtulmak. Mantarlar şekerden beslenir. Bu yüzden meyve şekeri de dahil 6 ay çok sıkı bir şeker diyeti yapmak. Bağırsak florasını adam etmek. Göreceksiniz bir daha hiçbir sıkıntınız olmayacak.

Back
X