Seboreik Dermatit malesef :(

heartless_

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
1
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar daha önce konuşulmuştur mutlaka ama acil yardım bekliyorum seboreik dermatit belirtileri görüyorum kendimde 2 kez doktora gittim ama faydası olmadı kendim araştırdım sirke,sarımsak ve çörekotu yağı karışımı kullanmayı düşünüyorum doktorun verdiğinin yanı sıra çok dertliyim kafam da karışık :(

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. ben de bu dertten muzdariptim. kullanmadığım şampuan kalmadı. saçlı deride kulak kenarlarımda burun kanatlarımda sebore var. doktor DUCRAY şampuan önerdi. fakat sürekli şampuan değil bu. konazol, ketoral bunlarıda kullandım. bir süre geçiyo sonra tekrar başlıyo. kortizonlu kremler kullandım. işe yarıyo ama o da geçici. üstelik zararlı. babe şampuan kullandım o da işe yaramadı. yaz aylarında sorun yok kış aylarında feciii!
ben çareyi otacının ısırgan otlu şampuanını kullanmakta buldum. yalnız 2 günde bir duş almak lazım. çünkü sebore sebum salgısı artınca direk gösteriyo kendini. şimdi saçlarımda bir tane kepek yok. yüzüm için de babe nin yağ dengeleyici anti seboreli kremini aldım. seboreikli yerlere sürüyorum. faydasını gördüm. arkadaşım inşallah sende de işe yarar..

10 yıldır bunla uğraşan biri olarak şuana kadar iyi gelen tek şey she butter yağı oldu

Back
X