Lekeler, Çiller Seboreik dermatit

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Umutsuzumut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
5
0
1
İstanbul
Yıllardır türlü türlü kortizonlu kremler,haplar,iğneler,kozmetik ve dermokozmetik işe yaramadı!! Doğal ürünlerle bu hastalığı kontrol altına alan birileri varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba:)
Bende 7 yildir var bu rahatsizlik her turlu seyi denedim gecmedi.
En son Otacinin cam katranli kukurtlu sabununu aldim cok ise yaradi ilk yikamadan ve kasintiyi aliyor.Yaninda ek olarak Head shoelders bayanlara ozel sac dokulmesi serisini kullandim icinde daha az kimyasal var kasindirmasin diye mucize gibiydi.Sacimi once zeytinyagli yesil sabunla yikiyip sacimin kirini aliyordum.Sonra kukurtlu sabunu surup 3dk bekletiyordum.Biraz kotu kokuyor ama sampuanla yikayinca geciyor :)
Fakat surekli kullanmak lazim benim 1haftadir bitti kukurtlu sabun almayada useniyorum yaralar nuksetti tekrar dene derim mucize resmen :)
Bide bir arkadasim dut kürü denemis cok ise yaradi diyor ben koye gidip kendi ellerimle dut kurusu toplayip yapacagim yaninda ek olarak kukurtlu sabun head shoelders yada bioblas kullanacagim insallah gecer :)
Bizim sac derimizde yaralar oldugu icin aslinda elidor,elseve tarzi icinde cok kimyasal olanlari kullanmamiz gerek Haci sakir,bioblas,head shoelders,dalin gibi seyleri kullansak kendi yararimiza olur :)
Bide kasintin cok oluyorsa doktordan Kestine hapi isteyebilirsin kasinti baslayinca at agzina hemen keser :l

Back
X