Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar seboroik dermatit yüzünden yok olan kaşlarrr !!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dygml

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
179
23
118
Siirt
Kızlar yine ben bu pko seboroik dermatit beni bitirdi hem saçlar hem kaşlar gitti saçı perukla halledebiliosunda kaşa naapcam ben o gür kaşlardan eser yok döküldü ve artık çıkmıyor doktora gittim hep geçici çözümler eski kaşlarım çıksın istiorum kafayı yemek üzereyim özgüvenim sıfır tavsiyelerinizi bekliorum.noolur yardım edinn !!

Çok geçmiş olsun, benim de eşimde sebroik dermatit vardı ve uzun yıllar denemediğimiz kortizonlu ilaç, şampuan kalmadı. Fakat, hepsi de bir süre etki gösterir gibi yapıp, sonra yeniden etkisini kaybediyor ve hastalık yeniden ortaya çıkıyordu.

Geçen ay yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ise Aloe Vera içerikli özel bir şampuan, losyon ve krem kullanmaya başladık. İlk haftadan itibaren çok güzel sonuçlar aldık, artık eşim neredeyse 1 aydan uzun zamandır bu sorunu yaşamıyor ve kortizonlu ürünleri de kullanmayı bıraktı.

Kızlar yine ben bu pko seboroik dermatit beni bitirdi hem saçlar hem kaşlar gitti saçı perukla halledebiliosunda kaşa naapcam ben o gür kaşlardan eser yok döküldü ve artık çıkmıyor doktora gittim hep geçici çözümler eski kaşlarım çıksın istiorum kafayı yemek üzereyim özgüvenim sıfır tavsiyelerinizi bekliorum.noolur yardım edinn !!

Bahsettiğiniz şey nedir acaba bilgi verebilir misiniz? Çok çok geçmiş olsun ayrıca... :(

malesef bu yeniden başlaması mümkün bir hastalıkmış artık deneye deneye inşallah sonucuna varırsınız. bende doktora gittim sordum sende saç egzaması falan yok dedi ama acayip kaşınıyor ve kaşıdığımda tırnağımın arası un gibi kepek oluyor saç derim daha çok kaşınıyor bu seferde ya banyo yaptıktan 2 dk sonra bile kaşınır mı ele kepek gelir mi hemen anlamadım gitti

Back
X