Börekler Sebzeli Tavuklu Sargılı Börek-Banvit Tavuk Sponsorluğunda

Tolin tolinnnn geldinmiii kızzz kulaklarını çınlsttık birazcık senin :KK19::KK19: takma dişlerimi çıkardım merak etmeee rahatça yiyebilirsinn :KK53::KK53:
nere cıkardın neneeeeeeeeeeeeeeeeemmm suyun içine koysaydın sonra unutuyon nere koydugunu bulamıyon benı arıyon takma dişlerim nirdeeeeee beniiimmm diye:KK53::KK53::KK53::KK53:

Sağol Ablam:KK60:
Evet çocuklarla yalnız kaldım:KK19:Okul olunca tek gitmek zorunda kaldı yoksa birlikte gidecektik:KK51:

Olsun çocuklarla vakit grçirirsin sende,başka sefere birlikte ghidersiniz artık :KK60:

nere cıkardın neneeeeeeeeeeeeeeeeemmm suyun içine koysaydın sonra unutuyon nere koydugunu bulamıyon benı arıyon takma dişlerim nirdeeeeee beniiimmm diye:KK53::KK53::KK53::KK53:

Suyun içinde zatiiii sırıtıyor oradan banaa tolşne selamm söle diyorr :KK70:

Olsun çocuklarla vakit grçirirsin sende,başka sefere birlikte ghidersiniz artık :KK60:

Suyun içinde zatiiii sırıtıyor oradan banaa tolşne selamm söle diyorr :KK70:
aleykum selam nenem nevrestenın takma dişleri bir senınkıler ıkı zaten bana selam soylemeden gecmezler malum kk nın neneleri sizsizniz:KK53::KK53::KK53::KK53:

Tolin Hanım bizi hatırlıyor musunuz :63:Hiç selam ,sabah yok:KK12:
Takma dişlerimi yemek yaparken bardağa koyuyorum:KK70:
tabükü hatırlıyorum ama hayat şartları peşinde koşuyorum pampişim napayım:KK55::KK55:
aferin nenecüğüm en güzelini yapıyosun ama sonra koydugun yeri unutma conem:KK53::KK53:

ellerine sağlık bu böreğin ismini ben olsam yufka çanağında sebzeli tavuk böreği falan derdim :)) resmen çanak gibi çok beğendim sunum da mükemmel olmuş.

vay hainler yaaaa arkamdan ne dedikodu yapmıslar tez kellenızı furdurcam kazene:KK62::KK62::KK53:
nene nööööörrrrüüüyoooonnnnn neneeeee böreklerden 1 tane yiyim diycem ama içine takma dişlerini düşürmüşsündür diye korkuyorum:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Senden bize anca geliyor hainlik yapma fırsatı, kaçırmayalım dedik:KK30:

Back
X