- 24 Nisan 2015
- 252
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmmm aynenn yer bakmından hiç düşünmemiştiiiiim teşekkür ettimmmmBirincii şık ama ikinci kullanışlı ve derli toplu duruyor. Birinci dar alanlara sığabilir. İkinci daha geniş yer isteyebilir. Sonuç olarak ikiside güzel ve farklı artıları var.
memnunmusunn bari yaprak kabuk filan uçuyomu hakkaten yaaa pişman olurmuyummmki alsamÜstteki benim sebzeliğim
memnunmusunn bari yaprak kabuk filan uçuyomu hakkaten yaaa pişman olurmuyummmki alsam
valla fiyat konusundada uygunn şimdi gidip 200 tl vermek istemiyorum o çekmeceliye........neyse kullanan birinden tavsiye almış olarak kararımııı vermiş oldummm cooook teşekkürler:)Çamurlu patates olursa sıkıntı yoksa memnunum. .
herkes çok beğeniyor,farklı diyor..
gelen misafir bebekleri sallıyor Salıncak misali..
:) :)
valla fiyat konusundada uygunn şimdi gidip 200 tl vermek istemiyorum o çekmeceliye........neyse kullanan birinden tavsiye almış olarak kararımııı vermiş oldummm cooook teşekkürler:)
hem ekonomik olarak hem şıklık bakımından güzel evetttt iyi yapmşnzz bende öyle yapıcam :)tek tereddütüm sogan koysam üstü acık oldugu icin koku yayılmasıydı.....ama koku olmaz diyolarrr :)bakıcazzzzilk sebzeliğe bu gün baktım, çok şık ve orjinal geldi bana, ben de onu almaya karar verdim.
hem ekonomik olarak hem şıklık bakımından güzel evetttt iyi yapmşnzz bende öyle yapıcam :)tek tereddütüm sogan koysam üstü acık oldugu icin koku yayılmasıydı.....ama koku olmaz diyolarrr :)bakıcazzzz