sebzelik için bakarmısınız??

hazel18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2015
252
103
sizce hangisi daha kullanışlı olur......üstü açık sebzeliklerde sogan v.s kokusu etrafa yayılırmı diye düşündüm annem asıl kapalı yerde kokar o dedi ama kafamda bi netlik oluşmadı sizce hangisi daha mantıklıııııı
MAG_3680980.jpg
29241291_tn70_0.jpg

Birincii şık ama ikinci kullanışlı ve derli toplu duruyor. Birinci dar alanlara sığabilir. İkinci daha geniş yer isteyebilir. Sonuç olarak ikiside güzel ve farklı artıları var.

Birincii şık ama ikinci kullanışlı ve derli toplu duruyor. Birinci dar alanlara sığabilir. İkinci daha geniş yer isteyebilir. Sonuç olarak ikiside güzel ve farklı artıları var.
hmmmm aynenn yer bakmından hiç düşünmemiştiiiiim teşekkür ettimmmm

Bn olsam 2. Yi tercih ederdim . Daha derli toplu bnce. Hem kurumuş yaprakları faln uçuşmaz..
zaten serin bi kileriniz yoksa haftalık tuketeceğinizden fazla almayın. Çunku çok çabuk bozulur..

memnunmusunn bari yaprak kabuk filan uçuyomu hakkaten yaaa pişman olurmuyummmki alsam

Çamurlu patates olursa sıkıntı yoksa memnunum. .
herkes çok beğeniyor,farklı diyor..
gelen misafir bebekleri sallıyor Salıncak misali..
:) :)

Çamurlu patates olursa sıkıntı yoksa memnunum. .
herkes çok beğeniyor,farklı diyor..
gelen misafir bebekleri sallıyor Salıncak misali..
:) :)
valla fiyat konusundada uygunn şimdi gidip 200 tl vermek istemiyorum o çekmeceliye........neyse kullanan birinden tavsiye almış olarak kararımııı vermiş oldummm cooook teşekkürler:)

ilk sebzeliğe bu gün baktım, çok şık ve orjinal geldi bana, ben de onu almaya karar verdim.
hem ekonomik olarak hem şıklık bakımından güzel evetttt iyi yapmşnzz bende öyle yapıcam :)tek tereddütüm sogan koysam üstü acık oldugu icin koku yayılmasıydı.....ama koku olmaz diyolarrr :)bakıcazzzz

hem ekonomik olarak hem şıklık bakımından güzel evetttt iyi yapmşnzz bende öyle yapıcam :)tek tereddütüm sogan koysam üstü acık oldugu icin koku yayılmasıydı.....ama koku olmaz diyolarrr :)bakıcazzzz

Soğan kapalı yerde durunca daha çabuk bozulur sanki. Annemin sebzeliği de üstü açık hiç koku olmadı şimdiye kadar. :KK66: Ben daha yeni başladım çeyiz alışverişime. Neler öncelikli karar veremediğim için almadım. Ama aldığımda bunu alıcam :)

X