- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.899
- 133
- 36
- Konu Sahibi BurcuYengec
Kızlar oğluşuma isimde kararsız kaldık..
Peki sizce hangisi kulağa hoş gelir daha uyumlu?
Peki sizce hangisi kulağa hoş gelir daha uyumlu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uluç isminin anlamı ne biraz farklı geldi Kaan ismini hiç sevmiyorum Hamza ismi illaki olacaksa ona uygun başka isimler düşünseniz bu isimler bana Hamza ile uyumlu gelmediKızlar oğluşuma isimde kararsız kaldık..
Peki sizce hangisi kulağa hoş gelir daha uyumlu?![]()
İkisi de uyumlu olmamış gibiKızlar oğluşuma isimde kararsız kaldık..
Peki sizce hangisi kulağa hoş gelir daha uyumlu?![]()
Uluç : Selçuklular zamanında Türk beylerine verilen ün.Uluç isminin anlamı ne biraz farklı geldi Kaan ismini hiç sevmiyorum Hamza ismi illaki olacaksa ona uygun başka isimler düşünseniz bu isimler bana Hamza ile uyumlu gelmedi
Teşekkür ederimİkisi de uyumlu olmamış gibi
Hamza ismini çok beğeniyoruz. Manevi anlamı çok güzel. Dinimizde çok önemli bir kişi ve peygamber efendimizin amcası aynı zamanda.. Ama önüne de kısa hoş bir isim arıyoruz iki isim arasında kaldık uyumlu mu diye sormak istedim.. fikir almak içinNeden Hamza?![]()
Anlamından ve maneviyatından bağımsız bence Hamza kötü bir isim.Hamza ismini çok beğeniyoruz. Manevi anlamı çok güzel. Dinimizde çok önemli bir kişi ve peygamber efendimizin amcası aynı zamanda.. Ama önüne de kısa hoş bir isim arıyoruz iki isim arasında kaldık uyumlu mu diye sormak istedim.. fikir almak için![]()
Zevk meselesi bu şimdi. Ne tarz isimler sevdiğinizi ben bilemem ama yazdığınız iki çift isim de kulak tırmalıyor gibi. Siz başka seçenekler yazın biz bakalımTeşekkür ederimpeki isim önerin varsa yazabilir misin
![]()
Hamza da öyle bir isimmiş ki yanına başka isim uydurmak zor. Ağır bayağıHamza ismini çok beğeniyoruz. Manevi anlamı çok güzel. Dinimizde çok önemli bir kişi ve peygamber efendimizin amcası aynı zamanda.. Ama önüne de kısa hoş bir isim arıyoruz iki isim arasında kaldık uyumlu mu diye sormak istedim.. fikir almak için![]()
Teşekkür ederim tekrarAnlamından ve maneviyatından bağımsız bence Hamza kötü bir isim.
Diğer 2 isim de tek başına güzel. Ha Hamza kesin olacak diyorsanız ikisi de Hamzayla olmamış.
Teşekkür ederim düşüncen içinZevk meselesi bu şimdi. Ne tarz isimler sevdiğinizi ben bilemem ama yazdığınız iki çift isim de kulak tırmalıyor gibi. Siz başka seçenekler yazın biz bakalım
Aynen öyle zor bir isim.. Ömer isminide düşündük aslında oda manevi açıdan çok özel bi isim.. bilemiyorumHamza da öyle bir isimmiş ki yanına başka isim uydurmak zor. Ağır bayağı
Ömer'e ikinci bir isim eklemeniz daha kolay olabilir evetTeşekkür ederim düşüncen içinbakalım hayırlısı daha doğuma 5 ay var fikir edinmek güzel oluyor..
Aynen öyle zor bir isim.. Ömer isminide düşündük aslında oda manevi açıdan çok özel bi isim.. bilemiyorum![]()
Olabilir bakalım daha zaman var rahatsız ederim buraları bi kaç ay dahaÖmer'e ikinci bir isim eklemeniz daha kolay olabilir evet
Uluç : Selçuklular zamanında Türk beylerine verilen ün.
![]()