Doğuma Hazırlık SEÇ BAKALIM... 😊

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızlar sizce hangisi ?

• Uluç Hamza

OY: 0 0,0%
  • Kaan Hamza

OY: 13 100,0%

• Ankete Katılan
    13

BurcuYengec

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedası...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.215
1.899
133
36
Kızlar oğluşuma isimde kararsız kaldık..
Peki sizce hangisi kulağa hoş gelir daha uyumlu?

Kızlar oğluşuma isimde kararsız kaldık..
Peki sizce hangisi kulağa hoş gelir daha uyumlu?
Uluç isminin anlamı ne biraz farklı geldi Kaan ismini hiç sevmiyorum Hamza ismi illaki olacaksa ona uygun başka isimler düşünseniz bu isimler bana Hamza ile uyumlu gelmedi

Uluç isminin anlamı ne biraz farklı geldi Kaan ismini hiç sevmiyorum Hamza ismi illaki olacaksa ona uygun başka isimler düşünseniz bu isimler bana Hamza ile uyumlu gelmedi
Uluç : Selçuklular zamanında Türk beylerine verilen ün.

Hamza ismini çok beğeniyoruz. Manevi anlamı çok güzel. Dinimizde çok önemli bir kişi ve peygamber efendimizin amcası aynı zamanda.. Ama önüne de kısa hoş bir isim arıyoruz iki isim arasında kaldık uyumlu mu diye sormak istedim.. fikir almak için

Anlamından ve maneviyatından bağımsız bence Hamza kötü bir isim.
Diğer 2 isim de tek başına güzel. Ha Hamza kesin olacak diyorsanız ikisi de Hamzayla olmamış.

Hamza da öyle bir isimmiş ki yanına başka isim uydurmak zor. Ağır bayağı

Anlamından ve maneviyatından bağımsız bence Hamza kötü bir isim.
Diğer 2 isim de tek başına güzel. Ha Hamza kesin olacak diyorsanız ikisi de Hamzayla olmamış.
Teşekkür ederim tekrar daha doğuma çok var bakalım belki fikir değişikliği olabilir.. Biz anneler malumunuz hep böyle heyecanlı oluyoruz malesef..

Zevk meselesi bu şimdi. Ne tarz isimler sevdiğinizi ben bilemem ama yazdığınız iki çift isim de kulak tırmalıyor gibi. Siz başka seçenekler yazın biz bakalım
Teşekkür ederim düşüncen için bakalım hayırlısı daha doğuma 5 ay var fikir edinmek güzel oluyor..
Hamza da öyle bir isimmiş ki yanına başka isim uydurmak zor. Ağır bayağı
Aynen öyle zor bir isim.. Ömer isminide düşündük aslında oda manevi açıdan çok özel bi isim.. bilemiyorum

Ömer'e ikinci bir isim eklemeniz daha kolay olabilir evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…