- Konu Sahibi kitapkurdu35
-
Benimde su yesiliydi geçen yilki elbisem altina krem platform giymistim bence boyle bordo ve mor karisimi bir renk var :-D adi ne bilemiyorum su an ama ne mor gibi cirtlak ne de bordo :))
Bugün tam da adını bilmediğim bi renk denedim o tonlarda ama olmadı ayağım da 35 benimo tonlar iyi gider diye düşünüyorum ben de ama bulmak çok zor :/
Nar cicegi siritir gibi geldi bana bu arada universite mezuniyetimibenim ki liseydide ayaginda cok kucukmus insallah bulursun
Mezuniyet elbisemin rengi açık sarı zarif ve biraz sırt dekoltesi var altına ayakkabı koyu mor düşünüyorum stiletto ya da Nar çiçeği de olabilir kızlar sizce hangi renk olmalı sarı çok zor bi renk ama beğenerek aldım başka renk tavsiyesi de olurr yardımm
sari ve kahverengini ben birbirine cok yakistiriyorum ve severek giyiniyorum. soyle bir kombin yapabilirsin
http://www.bakimlikadin.net/2012/03/23/sari-yazlik-elbise-kombini/
Evet çok güzelmiş gerçekten farketmemistim daha önce sarı ve kahverengi uyumunu teşekkür ederimm :)
İnşallah 35 numara ayakkabi bulabilirim ayaklarım küçük baya :)))rica ederim, ayakkabi ve kucuk kahverengi bir el cantasiyla yikarsin ortaligi
Sari renge nar cicegini yakistiramadim canim mor daha iyi sanki
Mezuniyet elbisemin rengi açık sarı zarif ve biraz sırt dekoltesi var altına ayakkabı koyu mor düşünüyorum stiletto ya da Nar çiçeği de olabilir kızlar sizce hangi renk olmalı sarı çok zor bi renk ama beğenerek aldım başka renk tavsiyesi de olurr yardımm
Çok teşekkür ederim hepsi çok güzel Lila da çok hoşuma gitti ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?