• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

secenekk

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
kızlar size sadece iki secenek sunulsa....

Huyları aynı düşünelim....

1.cisi çok yakışıklı karizmatik fakat maddi durumu iyi değill

2.cisi yakışıklı değil karizmatikte ama çok zengin....

Sizler bu zamanda bu devirde hangisini secerdiniz?

Karekterler aynı demiştik.....:hulya:

iki insanın karakteri tıpatıp aynı olamaz. herkesin karakteri deişiktir. mutlaka birisinin bir diğerine göre beni cezbeden yada olumlu düşünmeye yöneltecek bir yönü vardır.bu yönüne göre zaten birisine yönelirim bu durumda.yakışıklılık da herşey deil, para pul karizmatiklik de herşey deil, hangisine karşı bi elektriğim oluştuysa aynı zamanda da mantık süzgecimden hangisi geçebiliyorsa onu tanımak isterdim açıkçası :delphin:

ıkısınınde karakterı aynı demısın canınm ama bırı zngın bırı degıl ıster ıstemez zaten para bı sekılde karakterını huyunu bıryerdende olsa azcık degıstırır.

o sevdıgım erkegın ruhunu 2.kalıba koyardım yakısıklılık falan fılan bunlar gecıcı bende seneden seneye degısen seyler bunlar.
yakısıklılıkta ıster ıstemez bı kendını begenmıslık olur o yuzden 2.kalıba koyardım.

yakisiklierkekler2020.jpg

1.ci erkeğimizz ...

ama maddi durumu iyi değil..bizlere pek bakamaz..

uglymen3.jpg

diğeride zengin olan canlarımm..

yakisiklierkekler2020.jpg

1.ci erkeğimizz ...

ama maddi durumu iyi değil..bizlere pek bakamaz..
bu ikisini karşılaştırmak imkansız sen bu söylediklerine ianıyor musun
:roflol: fakir olanın saçı ne öyle olur, ne öyle karizma bir saati olur, ne o kadar kendine güvenen bakışları olur, ne de bu kadar bakımlı olur.
Olmaz arkadaşım seçimler komik olmuş kaydirigubbakcemile3
zengin olanın kıçı kalkar düzeltir kendini :rofllol:

ama ikincisi karizmatik demiştin ben fikrimi deiştirdim tamamen birinciye oyumu veriyorum bu durumdaaa :hulya:

ben 1cinin bakışlarına hayran kaldım ne güzel bakıoyor öle yaw içim gönlüm açıldı 2 dakikada:lepi:

Back
X