- 27 Nisan 2017
- 33
- 20
- 38
- 29
- Konu Sahibi MaBigDreams
Merhaba.. Yıllardır hayatıma alabileceğim isteyeceğim biri çıkmadı karşıma. Şimdi ise biri var.. Geçici bir görevlendirme sebebiyle kısa süreli birlikte çalıştığımız. Benden 3 yaş büyük. Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla anlatacak olursam sempatik, kendi düzgün bir arkadaş çevresi olan, muhabbeti güzel, gezmeyi, okumayı seven, aile ilişkileri iyi, ortak bazı zevklere sahip olduğumuz biri. Uzun zamandır ilk kez dış görünüşe ek olarak birinin artı özelliklerinden etkilendim. Aramızda ise bakışmalar, göz göze gelmeler, üzerime alınabileceğim ufak sözler dışında bu anlamda bir yakınlaşma yok. Hatta anladığım kadarıyla uzun süredir ciddi ilişkisi olmamış ve evlenebileceği birini bulana kadar da bunu pek istemeyen, rahata alışmış biri. Bu kısmı cesaretimi kırmıştı. Bir kadının etkilendiği birine duygularını açması çok mu anormal bir durum sizce? Günlerdir düşünüyorum aradığım o kişinin bana gelmesini beklerken olası güzel birşeyleri kaçırıyor olabilir miyim? Kadınların da duygularını açabilmeyi, seçebilmeyi bilmeleri gerekmez mi? Karşımızdaki insan tabii ki aynı duyguları beslemeyebilir bize karşı bundan korkmamamız gerekmez mi? İlişkileri bu şekilde başlayıp mutlu sona giden birileri var mı aramızda?? Sanırım bişeyler duymaya ihtiyacım var kafam çok karışık.
Son düzenleme: