Seçilmek değil de seçmek istemek?

MaBigDreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
33
20
38
29
Merhaba.. Yıllardır hayatıma alabileceğim isteyeceğim biri çıkmadı karşıma. Şimdi ise biri var.. Geçici bir görevlendirme sebebiyle kısa süreli birlikte çalıştığımız. Benden 3 yaş büyük. Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla anlatacak olursam sempatik, kendi düzgün bir arkadaş çevresi olan, muhabbeti güzel, gezmeyi, okumayı seven, aile ilişkileri iyi, ortak bazı zevklere sahip olduğumuz biri. Uzun zamandır ilk kez dış görünüşe ek olarak birinin artı özelliklerinden etkilendim. Aramızda ise bakışmalar, göz göze gelmeler, üzerime alınabileceğim ufak sözler dışında bu anlamda bir yakınlaşma yok. Hatta anladığım kadarıyla uzun süredir ciddi ilişkisi olmamış ve evlenebileceği birini bulana kadar da bunu pek istemeyen, rahata alışmış biri. Bu kısmı cesaretimi kırmıştı. Bir kadının etkilendiği birine duygularını açması çok mu anormal bir durum sizce? Günlerdir düşünüyorum aradığım o kişinin bana gelmesini beklerken olası güzel birşeyleri kaçırıyor olabilir miyim? Kadınların da duygularını açabilmeyi, seçebilmeyi bilmeleri gerekmez mi? Karşımızdaki insan tabii ki aynı duyguları beslemeyebilir bize karşı bundan korkmamamız gerekmez mi? İlişkileri bu şekilde başlayıp mutlu sona giden birileri var mı aramızda?? Sanırım bişeyler duymaya ihtiyacım var kafam çok karışık.

Son düzenleme:
Direkt açılmayı doğru bulmuyorum ama bir yerlerde kahve içmeye çağırmak,hareketlerle ilgiyi belli etmek kesinlikle gerekli. Hatta ilişkilerde ilk adım aslında kadından gelir ama bu sözel değil davranışlarla olur.

Ben bu tip durumlarda sonuç olumsuz olursa ne kaybedeceğime bakar ona göre harekete geçerim. İlk adımı atıp açılmışlığım da var. İyi olduğu da oldu, kötü olduğu da, hiçbirinden de pişman değilim. Denemesem bilemezdim.

Sonuçlarına razıysanız, olumsuz olursa katlanabilecekseniz denemekte sorun yok bence.

Teşekkürler yorumlar için❤️ Olumsuz cevap alırsam da bunu kaldırabilirim diye düşünüyorum. Duygular karşılıklı olmak zorunda değil tabii ki. Kahveye çağıracak kadar samimiyeti ilerletebileceğim zamanım yok ve en önemlisi yanında heyecanlandığım için çekiniyorum muhabbeti arkadaş gibi ilerletmeye😅 bir tarafım direkt söyle ya da yaz ne kaybedersin bir tecrübe olur diyor ama emin olamıyorum:)

Eşime evlenme teklifini ben etmiştim :KK48:

Hayatta hep ilk adımları atan ben oldum. Hoşlandıysam söyledim, aşık olduysam söyledim, evlenmek istediysem soyledim, ayrılmak istediysem söyledim dimdirek, uzatmadan, oynamadan.

Yapı olarak böyle bi insanım aceleci ve sabırsız, bi de korkusuz 😂

Bu huyumdan memnunum genel olarak, hiçbi şey içimde kalmamış oldu. Sonuçlarına da çok kafa yormadım. Yaşadım gördüm.

Yani, ne kaybedersin ki ?

Ne kadar güzel saygı duydum ve özendim size❤️
Red cevabı alsam bile yenmeye çalıştığım özgüven eksikliğim için bir adım olacak sanki bu. Ondan etkilendiğimden beri yine kendim hakkında olumsuz düşüncelere başladım ya ben çoğu konuda yetersiz biriysem, ya sıkıcı davranırsam ya kalbime göre birini bu yüzden bulamazsam kimse beni sevmezse...gibi şeyler ahh ah
Eşime evlenme teklifini ben etmiştim :KK48:

Hayatta hep ilk adımları atan ben oldum. Hoşlandıysam söyledim, aşık olduysam söyledim, evlenmek istediysem soyledim, ayrılmak istediysem söyledim dimdirek, uzatmadan, oynamadan.

Yapı olarak böyle bi insanım aceleci ve sabırsız, bi de korkusuz 😂

Bu huyumdan memnunum genel olarak, hiçbi şey içimde kalmamış oldu. Sonuçlarına da çok kafa yormadım. Yaşadım gördüm.

Yani, ne kaybedersin ki ?

Merhaba.. Yıllardır hayatıma alabileceğim isteyeceğim biri çıkmadı karşıma. Şimdi ise biri var.. Geçici bir görevlendirme sebebiyle kısa süreli birlikte çalıştığımız. Benden 3 yaş büyük. Dışarıdan gözlemlediğim kadarıyla anlatacak olursam sempatik, kendi düzgün bir arkadaş çevresi olan, muhabbeti güzel, gezmeyi, okumayı seven, aile ilişkileri iyi, ortak bazı zevklere sahip olduğumuz biri. Uzun zamandır ilk kez dış görünüşe ek olarak birinin artı özelliklerinden etkilendim. Aramızda ise bakışmalar, göz göze gelmeler, üzerime alınabileceğim ufak sözler dışında bu anlamda bir yakınlaşma yok. Hatta anladığım kadarıyla uzun süredir ciddi ilişkisi olmamış ve evlenebileceği birini bulana kadar da bunu pek istemeyen, rahata alışmış biri. Bu kısmı cesaretimi kırmıştı. Bir kadının etkilendiği birine duygularını açması çok mu anormal bir durum sizce? Günlerdir düşünüyorum aradığım o kişinin bana gelmesini beklerken olası güzel birşeyleri kaçırıyor olabilir miyim? Kadınların da duygularını açabilmeyi, seçebilmeyi bilmeleri gerekmez mi? Karşımızdaki insan tabii ki aynı duyguları beslemeyebilir bize karşı bundan korkmamamız gerekmez mi? İlişkileri bu şekilde başlayıp mutlu sona giden birileri var mı aramızda?? Sanırım bişeyler duymaya ihtiyacım var kafam çok karışık.
Acma bence, etkilemeyi dene, konus gorus vs ama direkt acilma

Eşime ilk ben acilmistim ama eşim duygularini bariz şekilde belli ediyordu her haftasonu beni gormek için yasadigi sehirden kalkip gelip benim yasadigim sehirde konakliyordu adam, hickimse her haftasonu "sadece arkadas" oldugu biri için işten cikip yollarda sehirler arasi surunmezdi 2 gun icin. Ben rengimi belli etmedigim icin cesaret edip tam olarak acilamiyordu o yuzden ben dile getirmistim.

Ama iki bakiştik, iki gulduk diye acilmazdim. Bu secmek secilmek olmuyor. Kim once acilirsa acilsin karsidaki istemiyorsa istemiyordur. Once sen acildin diye seçmiş olmiyorsun, onun da seni secmesi lazim en nihayetinde.

Direkt acilmak yerine mesaj atmak sohbeti ilerletmek veya muhabbeti kahveye caya getirmek gibi seyler daha mantikli geliyor bana zaten ilgisi varsa devamini o getirir, boyle olunca ilerde sen benim pesimden kosmustun diyebilirsiniz:KK39:

Bence gerçekten hoşlansa sevse çoktan daha fazlasını belli ederdi gibime gelio.

Ataerkil toplumunda bu erkek çok gururlu ise gururu kırılır size ters cevap verebilir sizden hoşlansa dahi , çok zekice davranmalısınız
Bence sohbet ortamı yaratın bu şekilde yelkenleri suya inecektir çoğu fikrini öğrenmiş olursunuz, zaten sohbet etme olayı gerçekleşmiyorsa ileri adımdan sakının
Arkadaş olamadığınız adamla hayat arkadaşı
Hiç olamazsınız! Önce ruh etkilenecek sonra beden

sonuç olumsuz olursa kafana takmayıp,üzülmeyeceksen açıl zaten pek kaybedecek bir şeyin olmaz. yok öbür türlü diyorsan iyi düşün derim

Benim flört anlayışım her şeyi yapıp açılmamaktır :KK53:
7/24 konuşabilirim, buluşabilirim, konuyu romantizme, erotizme çekebilirim ama sevip sevmediğimi söylemem. Ayrıca bu işte baya iyi olduğumu da düşünüyorum flört ettiğim hiç kimse bu kız beni seviyo ya aşık bana, cepte bu diyememişti. Açılmak için kıvranmalarını izlemek bana büyük bir mutluluk veriyodu.
İşte sonra evlendik, kapattık o defterleri.. :KK48:
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın.

Back
X