• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çekilmesi pekte bir anlam ifade etmedi o zaman.
Oyunu boşa atmak istemeyenler olur belki diyeceğim ama %2 civarı olduğu halde destekleyenler oyun boşa gitmesini önemser mi bilemiyorum. Bu seçimde iki aday var, net. Kimse iki günde % 2, 3, 4 alırken 51'e fırlamayı düşünmüyor herhalde. İkinci tura bırakmak neden istenir, bilemiyorum hiç.

Böyle tahriklerle oy basmayacak olana oy bastırırsınız çok zekisiniz 😂az kaldı Receeepp Tayyipppp Erdoğannnn diye başlıcam

Neden ama neden her vekilinizin, belediye başkanınızın, hatta atanmıs valinizin, rektörünüzün, kurum başkanlarınızın muhakkak gülenle bir ilişkisi var neden hepsi eski fetöcü? Lütfen bunu objektif bir bicimde acıklar msınız?
Fetöyle bağlantısı olan öğretmeniydi memuruydu işçisiydi hepsi ihraç edildi ne hikmetse en büyük bağlantılı olanlara hiçbirşey olmadı 🧿

Kız ben gitmiyorum, aşağıda hayranlarım var. O sabah bir mücahit gelmiş, bana ne yapamayacağımı buyurmuş. O an anladım, ben giderim bugün dedim. Niloyası, ızgarası burada hazır zaten. O bilir kişi, neydi adı hatırlamıyorum, bu sayfayla ilgisi yok, dini savunma görevini yaptı gitti. Ona cevap yazmam asla ben ama burada sizin gibi sevdiğim inançlı arkadaşlarım da yanlış anladıysa diye kendisine cevap yazdım. Neyse tahmin ettiğim gibi akşamına gittim 🤷🏻‍♀️
Konuyu da demek istediğini de iyi biliyorum.
Aksini düşünmek bana göre haklı bir fevrilik değil.
Aşmak gerek bazı şeyleri.😊

2 gün kaldı seçime başka ne ile yaftalayacaksınız bakalım düşündünüz mü hııı Erdoğancı olduk Fetöcü sıradaki zzzzzzzzzzzzzz bir de şunu farkettim bu topikte hiç Cumhur İttifakı adına yazan yok gibi bir şey yazana da saygı yok
Estağfurullah eski fetöcü dedim yani rte "gel bitsin bu hasret" dedikten bi süre sonrası için bahsediyorum🤗

Tabiki sizler herşeyi mükemmel kullanırsınız 🤣🤣

Ben Türkçeyi nasıl kullanmışım acaba sizlerde keşke o muhteşem Türkçeyi insanları karalamak ezmek yalanlamak aşalamak yerine üsulune uygun düzgün seviyeli kulansanız bir harf yanlış yazılmış olabilir fakat hakaret varı cümle yazmak kişiliği gösterir o yüzden cümlenin bütünlüğü önemlidir...

Bu kişi Erdoğan a desin demesin isimler gider ama haclinin düşüncesi aynı kalır Avrupanın Abd nin değişmeyen tek düşüncesi nedir Kostantine polis değil mi Türkiye değil mi Turkiyenin doğusu degilmi onun için teröre destek yokmu yoksa ne diye uğraşıcak avrupa bizle afrikayı orta doğuyu somürdüler bu hayran kaldığınız avrupa orda ne konuşulmuş Erdoğan yokmuş ben size düşüncesinden ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlardan bahsediyorum anılamak isinize gelmiyor ama hakaret etmek tam sizlik

Bana diyorsun ya bi Almanca kaldı diye bence sen önce ne diyorum onu anla

Bir kaç kişi buraya sizin görüşünüzden farklı bir şey yazınca isitmedigi hakaret dalga kalmıyor birde kendinizi üstün bilgili görüyorsunuz bumudur bilgilik önce kişilerle nasıl konuslur onu öğrenin

Buyurun beğenmedim yapın çokta önemli değil çünkü doğrular her zaman ağır gelir kişilere

Sizin nasıl bir düşünceniz varsa başkalarının düşüncesi de var ve buna saygı duymak zorundasınız zorundayız buraya bir şey yazılıyorsa hakaret uğramak için değil
Ben burada alıştım sen de alış bak az önce de Fetöcü müsün dendi önüne geleni yapıştırır bunlar böyle işte 😂😂

Tahammül etmek zorundasın edemiyorsan uzmandan destek al o zaman ben de tahammül edemeyim ayıptır yahu Mune hanım sizi defalarca uyardı değişen hiçbir şey yok şimdi de Fetöcü oldum
Bizde çoğu zaman oluyoruz mühim değil
Terörist fetöcü
Aşırı teröris versiyonu çıktı birde

2 gün kaldı seçime başka ne ile yaftalayacaksınız bakalım düşündünüz mü hııı Erdoğancı olduk Fetöcü sıradaki zzzzzzzzzzzzzz bir de şunu farkettim bu topikte hiç Cumhur İttifakı adına yazan yok gibi bir şey yazana da saygı yok
Şu cumhurculara saygı yok kısmına ayar oluyorum.
Kaç kişiye soru yönelttim burda cevap yok.Kimseye hakaret etmedim.Yav cevap alamıyorum.
Çünkü tiktok trolleri bi cevap değil benim için.

Kim gelmiş terörist sevicisiniz iması yapmamış,güzel güzel tartışmak istemiş seviyeyi düşürmemiş "ama sizde,ee o zaman siz de" diye basmakalıpla gelmemiş de yuhalamışım.

Ağızlarına geleni söylesinler burda ülkesi için hizmet eden insanlara terörist muamelesi yapsınlar sonra saygı yojhh ühüüüü.
Oldu canım...

Bizde çoğu zaman oluyoruz mühim değil
Terörist fetöcü
Aşırı teröris versiyonu çıktı birde
Ben size karşı hep saygımı koruduysam aynısını beklerim geçmişe bakın bakalım saygısız bir cümlem olmuş mu çok çok aşırı tahrik edilmişssem yaparım bu da çok azdır genelde Fetöcü müsün kız diye sorulması benim için büyük bir hakarettir

Ben Türkçeyi nasıl kullanmışım acaba sizlerde keşke o muhteşem Türkçeyi insanları karalamak ezmek yalanlamak aşalamak yerine üsulune uygun düzgün seviyeli kulansanız bir harf yanlış yazılmış olabilir fakat hakaret varı cümle yazmak kişiliği gösterir o yüzden cümlenin bütünlüğü önemlidir...

Bu kişi Erdoğan a desin demesin isimler gider ama haclinin düşüncesi aynı kalır Avrupanın Abd nin değişmeyen tek düşüncesi nedir Kostantine polis değil mi Türkiye değil mi Turkiyenin doğusu degilmi onun için teröre destek yokmu yoksa ne diye uğraşıcak avrupa bizle afrikayı orta doğuyu somürdüler bu hayran kaldığınız avrupa orda ne konuşulmuş Erdoğan yokmuş ben size düşüncesinden ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlardan bahsediyorum anılamak isinize gelmiyor ama hakaret etmek tam sizlik

Bir kaç kişi buraya sizin görüşünüzden farklı bir şey yazınca isitmedigi hakaret dalga kalmıyor birde kendinizi üstün bilgili görüyorsunuz bumudur bilgilik önce kişilerle nasıl konuslur onu öğrenin

Buyurun beğenmedim yapın çokta önemli değil çünkü doğrular her zaman ağır gelir kişilere

Sizin nasıl bir düşünceniz varsa başkalarının düşüncesi de var ve buna saygı duymak zorundasınız zorundayız buraya bir şey yazılıyorsa hakaret uğramak için değil
Msspare siz "erdogan gidince" kısmından ötürü payştınız kıvırmayın şimdi yarın cuma🤗 erdoganı indircez yerine gelen bizim adamımız olcak o da gerekeni yapacak zaten minvalinde bi acıklama olarak aktardınız. Evet evet Kılıçdaroğlu gelince bi anda ülkemiz komünizmle falan yönetilmeye başlanacak tamam😁

Ne anlatıyorsun allasen? Bu bir düşünce değil yalnız. Gerçeği yansıtmayan infial yaratan bir paylaşım yapmışsın, yalan yanlış başlık atılmış, içerik yazdığın şeyi anlatmıyor. Gelmiş hâlâ anlamsız şekilde konuşuyorsun, bir de hakarete uğramış gibi yine mağduru oynuyorsun. İnsan paylaşacaksa bile arkadaşlar Almanca bilen biri baksın bu doğru mu der :olamaz:

Back
X