Tabiki sizler herşeyi mükemmel kullanırsınız

Ben Türkçeyi nasıl kullanmışım acaba sizlerde keşke o muhteşem Türkçeyi insanları karalamak ezmek yalanlamak aşalamak yerine üsulune uygun düzgün seviyeli kulansanız bir harf yanlış yazılmış olabilir fakat hakaret varı cümle yazmak kişiliği gösterir o yüzden cümlenin bütünlüğü önemlidir...
Bu kişi Erdoğan a desin demesin isimler gider ama haclinin düşüncesi aynı kalır Avrupanın Abd nin değişmeyen tek düşüncesi nedir Kostantine polis değil mi Türkiye değil mi Turkiyenin doğusu degilmi onun için teröre destek yokmu yoksa ne diye uğraşıcak avrupa bizle afrikayı orta doğuyu somürdüler bu hayran kaldığınız avrupa orda ne konuşulmuş Erdoğan yokmuş ben size düşüncesinden ve Türkiye üzerinde oynanan oyunlardan bahsediyorum anılamak isinize gelmiyor ama hakaret etmek tam sizlik
Bana diyorsun ya bi Almanca kaldı diye bence sen önce ne diyorum onu anla
Bir kaç kişi buraya sizin görüşünüzden farklı bir şey yazınca isitmedigi hakaret dalga kalmıyor birde kendinizi üstün bilgili görüyorsunuz bumudur bilgilik önce kişilerle nasıl konuslur onu öğrenin
Buyurun beğenmedim yapın çokta önemli değil çünkü doğrular her zaman ağır gelir kişilere
Sizin nasıl bir düşünceniz varsa başkalarının düşüncesi de var ve buna saygı duymak zorundasınız zorundayız buraya bir şey yazılıyorsa hakaret uğramak için değil