Kaybederse bile bırakmaz diye düşünüyorum artık ben.Adam resmen savaşa hazırlanıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaybederse bile bırakmaz diye düşünüyorum artık ben.Adam resmen savaşa hazırlanıyor.
Okusa ne olacak, inanmaz ki. Onlara göre resmi tarih yalan, en doğru tarihi yazanlar belli. Onlar dururken senin şunu oku bunu oku demen faydasız.Sapio Hanım, minicik bir Google araştırması ile doğru bilgiye ulaşılabilir aslında. Ki lise tarih müfredatında var olan bir konudur. Liseyi bitirmiş herkes kabaca İslamiyet öncesi Türk tarihini, Osmanlı dönemini, İnkılap tarihini ve mümkünse de Çağdaş Türk tarihini, eser miktarda da soğuk savaş dönemini bilmeli zaten. Kronolojik tarihten bahsetmiyorum, olayın akışından bahsediyorum. Mesela ben de İtalyanların 1923 öncesinde işgal ettiklerini hatırlıyordum. Fakat tarihini Google'a baktım, öğrendim ve öyle paylaştım.
Alanım tarih değil ama yanlış bilgi görünce öğretmenlik damarlarım kabarıyor. İçinizi kıydıysam affola.![]()
Ben inanmıyorum Zemheri guven vermiyor dedikleri özellikle doğuyla ilgili planları demirtasi çıkması mesela tekrar tekrar yazdım peki bunca şehit ne olucak onlara günah degilmiydi ..Değilim deyip deyip onların cümleleriyle geliyorsun ama pare. Mansur abi bangır bangır bağırıyor meydanlarda, asla bölünme yok, iş birliği yok, diye inanmıyorsunuz. 10 yıl önce çekilmiş videolarla hep aynı hikaye.
Ay nolmus nolmus ne kaçırmışım, kim hardcore seks yapmış? Benim niye haberim yokSavunduğu şekilde yönetiliyor olsaydık şuan recm edilecekti yatsın kalksın Mustafa Kemal Atatürk'e şükretsin.Sabahtan akşama kadar şeratı savun parmak sallayıp "bunlar din düşmanı bunlar gelirse camiler kapanacak ezanlar susacak" de, sonracıma git akşamına elin delikanlılarıyla hardcore sex yapolsun gören yok tabi
Hani haniAyyy ben de gördüm galiba meşhur videoyu.1 dakikaydı ama yetti. Eğer doğru videoysa felakettttt.
![]()
Bende görmek istiyorum yaAyyy ben de gördüm galiba meşhur videoyu.1 dakikaydı ama yetti. Eğer doğru videoysa felakettttt.
![]()
Bu arada önceki sayfalarda biri adaların "bedavaya" ""satıldığını"" yazmış. Hepinize teessüf ederim hanımlar, biriniz de çıkıp cevabını verememişsiniz.
12 Adalar Osmanlı Devleti'nin elinden 1912 yılında çıkmıştır. Zaten İtalyanların işgali altındaydı. Trablusgarp Savaşı sürerken Ege'deki adaların müdafaa edilemeyeceğini düşünüp bir de adaları işgal etmişler.
Tamam Nau, sakin ol.Gonulmeyvesi bu crvap sana. Tarihi püsküllüden öğrenme. Dedelerini suçla bazı şeyler için. Atatürk ü değiş
Bence gormeeeBende görmek istiyorum ya
Twitter da hiç hesap açmadı ki. Youtube ta başkalarının hesaplarına video gönderiyor sadece.Bütün hesapları kapanmış sanırım nereden bulacağız şimdi bu adamı biz ya
Gözünden de bir şey kaçmıyorpp yi yeni mi degistirdiniz boylemiydi ilgi mi cekti de![]()
Seniiiii yeriiiiiiim