- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
Hazır olduğumda izleyeceğim
Ben bugün biriyle konuştum, göçen evinden çıkmayı başarmış. Etrafındaki manzarayı, yaşadığı korkuları... anlattı... Yok olan şehrini sevgiyle, coşkuyla anlattı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazır olduğumda izleyeceğim
Işte bu kadar kötü kalpleriDua grubu çok ayrı , lütfen size bu şekilde itham edenlerden uzak durun... Anlamıyor ,anlayamaz o insanlar sizi...
Aldırmayın , bakın herkese cevap yazmak zorunda değilsiniz,ben öyle yapıyorum karşıt bile olsa fikirlere açığım ama bu samimi olmalı...Işte bu kadar kötü kalpleri
Beni dua grubuyla vuruyor hanı nerde bazıları tavır yapanlar tepki yapanlar neden biri de demiyor arkadaş sen ne diyorsun diye diyemezler ancak gülerler sonrada kimseyi inancından vuracak kadara karaktersiz değil diye ahkam keserler
Burası dua grubumu bölümü mu ben dua grubu yapıyorum ve bunla onur duyuyorum yardım istiyenlere bir şekilde topluca yardım ediyor dua okuyoruz biraz önce yine etiket yaptım şimdi konu bumu yani
Neyse ya Rabbim bilsin bütün bunlarnkul hakkı burda yazmayla olmaz benim inancıma göre bütün bunları sorucam rabbim var gülsünler bakalım
Yine mi kınatmaya gelmiş?Kınayarak paylaş, tutan mı var? Her şeyi duymak ve paylaşmak zorunda mıyız? Algıda bir problem var herhâlde?
ne kadar güzel görüntüler,içim ısındı.
Yahu siz burada sizi alıntılayan herkesin sizi önemsediğini falan mı sanıyorsunuz? Muhaliflere laf geçirmeden paylaşım yapamayan, sürekli bir kötülük yarıştırma peşinde olan bir tipsiniz. Yoksa sizi kim neden umursasın? Baktığınız ayna dev aynası olmasın. Benim de tek hayat gayem fikirlerimi size önemsetmekti zaten, öff.Hala sizin fikirlerinizi önemsemiyorum , zorlamayın artık, sıkıldım...
Klasman demeyin o kısma çok gülmüştüm...
Açık konuşayım nereye ne yazacağımı ben biliyorum ... Sizin fikirlerinizin ve sorularınızınYine mi kınatmaya gelmiş?
Galaxyeliz61 sen neden Millet İttifakı yerine ittifak diyorsun? Diğerine cumhur diyorsun, bizimkine ittifak diyorsun. İkisi de ittifak. Bizim seçtiğimiz ittifakın da adı var.
E biliyoruz bunu. Senin fikir dediğin şeylerinin bizce önemli olduğunu düşünmüyorsan sorun yok. Biz de neyi kınayacağımızı biliriz, gelip gidip dürtme.Açık konuşayım nereye ne yazacağımı ben biliyorum ... Sizin fikirlerinizin ve sorularınızın
da şu andan itibaren benim için önemi yok...
İttifak diyen sadece ben değilmişim...Harika çok güzel bir ortam ittifaktaki partilerin seçmenleri bir arada![]()
Erkek zihniyeti işte daha çok ilgi çeker diye kadını kurban etmişlerdir.Neden kadın yakıyorlar yav, erkekleri yaksınlar![]()
Siyah mı? Ne o öyle fakir gibiEki Görüntüle 3246829 siyah cayimla okumaya basladim ..cay var icerseniz![]()
Malesef bizde boyle daima siyah cay iceriz bazen cafelerde bazen kendi evimizdeSiyah mı? Ne o öyle fakir gibi
Beyaz yok mu?
Aynen, hep geriden geliyorumArkadaşlar çok konuşuyorsunuz bir gidip geliyorum 30 sayfa, küçük bebem var yapmayın![]()
İki ittifaktan bahsederken kasıtlı olarak birinin adını anmıyorsun. Ne demek istediğimi biliyorsun ve ben bilirim ne yazacağımı, dedin. Bana cevap verirken açıklamaya tenezzül etmeyip başka mesajda laf sokmayı mı uygun buldun aklınca?İttifak diyen sadece ben değilmişim...
Ama demekki ben yazınca başka oluyormuş...![]()
Ben başa çıkamadım, direkt geldimAynen, hep geriden geliyorumAtlaya atlaya okuyorum
![]()
Boş ver, hiç karışma, karışmayalım. Carpe diemDua grubu olayı ne ya biri beni aydınlatsın please