• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz? :işsiz:

Ben bunu yazmıştım, daha neler neler olacak. Her mv secilmeyecek, kritik isimler iceride/ dışarıda kalacak. Sonra onlar kolkola ekranlara çıkacak. Cumhurbaşkanlığı kısmı en kolayı. Olay meclis seçiminde.

Bugün Kılıçdaroğlu Ankara mitingine katılması için Muharrem İnce'yi aramış;ama ulaşamamış. Muharrem Bey, meğerse AKP Genel Başkanı ile görüşüyormuş. Yorumunuz? :işsiz:
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya, kimin nereye gireceği belli değil. Şaşıramıyoruz derken buna şaşırdım.

Şimdi bu adam istifa etti bitti mi?
Kaç yıllık bu kurum yerinden itibarını nasıl kazanacak?

İstifa edemiyormuş o, yönetim kurulu toplanacakmış, ayrıca 2 yıllık maaşı cumhur tarafından garanti altına alındı bir kaç saat önce khk ile

Hani katılacaktı, uzak kaldım bugün gündemden. Haber de görmedim. İnce hakkında artık ne yorum yapmak ne bir şey duymak istiyorum. Gölge etmesin, desteği de lazım değil.

kayinvalidem ve kayinpederim akp nasilsa kazanacak diyolar bende millet ittifaki baya önde gorunuyo dedim asla olamaz asla diye basladilar kavgaya😃 ya diyorum hayırlısı ben anket sonuclarini diyorum sadece yalan o anketler tarafli diye susmuyolar. vatanimiz milletimiz icin hayırlısi olsun bakalim

Arkadaşlar sakin…
Pazar burada olmalıyız, lütfen.
İnanılmaz 2 gün bekliyor bizi.
Bahar kokusu burnumuzda, gümbür gümbür ayak sesleri az relax yahu.
Herkes farkında, bu onun siniri😂
Bozmayın asabı, aylardır çalıştınız şurada ha gayret!
Olaki Allah korusun kazanamazsak,Allah belani versin şarkısını arabada son ses açıp sokakları turlicam

Arkadaşlar çok güzel şeyler oluyor:)
Çay içen
Rakı içen
Ayran içen
Hepsi bir arada
Hata Coca-Cola içinde :))
Huzur Huzur Huzur
Yıllar oldu umut etmeyi unutuk
Din dil ırk ayrımı olmadan herkese umut dolu seneler bekliyor hazırlayın seçim günü dışarıda olmayacağız kemal amcam dedi:)sonraki günler sokaklar bizim kadın,erkek,çoluk çocuk,patili dostlar hepsi bir arada korkmadan eğleneceğiz:)

Son düzenleme:
Back
X