Bakayım şu konuya da hala birbirine girmeye devam ediyorlar mı diye göz atayım dedim. Yazılanlara göz atınca yine tiksindim. Ne kadar ayrıştırıcı dil, kin, aşağılama ve öfke var; saygı sıfır, hakaretler diz boyu. Belki 5 sayfada anca 1-2 mesajda olması gerektiği gibi cevap verilmiş. Her kesimin dilinde de dedikodu ve iftira. En haklı benim havaları...
Çok mu zordu vaadleri açık oturum şeklinde tartışmak? Burası münazaraya dönmüş. Kim baskınsa veya hakaret ediyorsa öne geçiyor.
Savunduğunuz kişiler gerçek hayatta bu kadar didişmiyor hatta birbirine yakın davranıyorlardır. Şaka gibi halk tabanı.
Başkalarında kusur bulacağınıza ilkin desteklediklerinizdeki kusurlara bakın. Gören de ideal olan kendi partileri sanacak. Bir şey kondurmayın, aman.
Bir mesajda da dava tehditi gördüm. Şuradaki mesajların yarısı belki de dava edilmelik ayrıca.
Ülkenin hali niye böylenin özeti olmuş burası. Başarılarınızın devamını dilerim (!)

Seçilenlere kızamıyorum da. Halkın en özet hali sonuçta.
Saygıyı, adil olmayı vs öğrendiğimiz günü görmek dileğiyle. Anca işte o gün iyi yöneticilere denk geleceğiz.