Babam ve dayım sandik görevlisi ayol.Biz ailecek evimizde olacağız. Varsa kardeşin falan dışarıya göndermeyin. Hatta baban ve eşin de çıkmasın.
Çıkmayacağız o zaman sokağa. Güvenlik güçlerine güveneceğiz. İnşallah herkes aklıselim davranırBenimde duyduğum şeyler var.
Çok tedirginim.
Yaşadığım yer Konya.En güçlü kalesi iktidarın.
Neler olur düşünmek istemiyorum.
Düşündükçe geriliyorum...
Kargaşadan nemalanacak çok kesim var.
Arkadaşlar bir şey izledim.
Bahçeli; alayi birden erdogan bir sey yapsalar falan diyor.
O ne öyle?
Bahçeli ne demiş ya?Abooooo Videoyu buraya atsam ban sebebi valla
Hiç sormayın. Hepimizi tuttuğu gibi öpüyor bu kadınİyi biliyorsun bu işi desene
Günde 3 saatlik uykuyla ayakta bile duramazsin, o 3 ili geziyordu. Geçen Ankara'ya geldi, 3 farklı yerde miting verdi. Mitinglerden önce bazı toplantıları vardı. Sonrasında aynı şekilde görüşmeler vs. Boş konuşmak ne kolay gerçekten yaAdam yürüyemiyor
Kınadığını yaşamadan ölmezsin lafının karşılığı
Ecevit görseydi ne derdi acaba
Sedat Peker in retweetlerine bakınca o olmadığı anlaşılıyor.Sedat Peker: Ben ne alaka.ajajsjsjs
Ya offf
Adam hasta ya bunu bi kabul edin allah aşkınaGünde 3 saatlik uykuyla ayakta bile duramazsin, o 3 ili geziyordu. Geçen Ankara'ya geldi, 3 farklı yerde miting verdi. Mitinglerden önce bazı toplantıları vardı. Sonrasında aynı şekilde görüşmeler vs. Boş konuşmak ne kolay gerçekten ya
Utanmaza bak yaKafalar pırıl pırıl tertemiz hangi dünyada yaşıyor bu amca :)
Kesin başka olurdu. Bana söyledikleri bu yönde. Kalp kırklığı yaşamış sonrasında da kendini davaya adamış. Hani rahiplerde hiç evlenmiyor filan ya. Onun gibi. Ben bu söförle ilişkisini duyduğumda gençlik kollarından bir arkadaşıma sormuştum. “Kaseti olduğu için hükümete yanaştı, pasif kaldı” diye. “Hayır” dedi çocuk. “Mhp’nin eski zamanlarda yaşadığı acıları yaşamasını istemiyor. Daha uzlaşım taraftarı” demişti. Benim babamın pek çok arkadaşı sağ-sol meseleleri yüzünden hapiste yatmış. Bazısı şehit olmuş. Kimi sakat kalmlş. En şanslı olanları babam gibi memuriyetten atılmış.Sadece soruyorum. Menşure Algan varken neden seksen milyon, belki kızını verseydi bambaşka olurdu, bir de bu açıdan bakalım?
69 yaşındaki bir adamın hastalıkları olması kadar doğal ne olabilir? Gören de yataklara düştü sanacak öyle bir diyorsunuz kiAdam hasta ya bunu bi kabul edin allah aşkına
Silkelemek dememiş mi ya? Bu dediğim konudan mı bahsediyorsunuz?Ya ben sınav kağıtlarını okurken tv açıktı, coştu bir ara, baktım yine con mon ne diyor derken... yok cnm, benim pis bilinçaltım devrede herhalde dedim, kağıtlara döndüm
Hadi canım ciddi misinSilkelemek dememiş mi ya? Bu dediğim konudan mı bahsediyorsunuz?
Geçenlerde Bahçeli konuşma yapıyor yanında da Erdoğan var. Bahçeli diyor ki'secimi kazanırsak Erdoğan'ın yedi sülalesinden hesap soracağız.' ahshshshd
Tamam ama hasta da olabilir? O da sıradan bir insan gayet de hasta olabilir neden inanmak istemiyorsunuz?Günde 3 saatlik uykuyla ayakta bile duramazsin, o 3 ili geziyordu. Geçen Ankara'ya geldi, 3 farklı yerde miting verdi. Mitinglerden önce bazı toplantıları vardı. Sonrasında aynı şekilde görüşmeler vs. Boş konuşmak ne kolay gerçekten ya
Ben yaşından bahsetmiyorum69 yaşındaki bir adamın hastalıkları olması kadar doğal ne olabilir? Gören de yataklara düştü sanacak öyle bir diyorsunuz kiistediğiniz CB 74 yaşında.
Sizin uzundan daha dinç görünüyor maşallah dedeye.69 yaşındaki bir adamın hastalıkları olması kadar doğal ne olabilir? Gören de yataklara düştü sanacak öyle bir diyorsunuz kiistediğiniz CB 74 yaşında.
Daha kazanmadan görüntüler gelmeye başladı bileHiç sormayın. Hepimizi tuttuğu gibi öpüyor bu kadınPembe Unal . Bıraksana biz kadınız diyoruz, bize Nau Nau diyor.
İmamlar görevli adamlar, düşmanlık gibi bir misyonları yok da bunların yıkadığı beyinleri ne yapacağızÜlke öyle kutuplaştı ki dinsizler, kâfirler havada uçuşuyor. Hepimize çok iyi gelecek harika bir haber bırakayım, geçen senenin haberi; ama olsun denk geldim hoşuma gitti. Çarpışacağımız, savaşacağımız tek masa bu masa olsun
Eki Görüntüle 3247274
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?