- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.698
- 408
İsteyen Amed der isteyen Diyarbakır size neBenim dilimde de Diyarbakır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsteyen Amed der isteyen Diyarbakır size neBenim dilimde de Diyarbakır
Ne için bekleyelim seni? Videoya neden güldünüz ülkenin geçtiği zor dönemlerden bahsediyorduSanki beni bekliyor gibisiniz :)
Şuan biden kimi destekliyor
1999 depreminden beri deprem vergisi ödüyoruz. Tv de deprem için para toplandı. Ne içindi bunlar....Yazıp yazıp siliyorum çok sinirliyim...Sakın yanlış anlamayın tabi ki size değil depremi yaşayan bu insanların çaresiz bırakılmasına.Muhtemelen çünkü kızcağız ev bize dert oldu dedi, bu insanların borcu harcı daha da ileri tarihlere ötelenmeli, evleri yok, işleri yok, aileleriyok, bitik durumdalar, halkın deseniz eti ne butu ne
11 ilde milyonlarca insanın maddi sorunlarını halk bir yere kadar karşılayabilir bir yerden sonrası vatandaşın da boyunu aşıyor, buna hükümetin bir çare bulması lazım, izledikçe üzüldüm acılarına ayrı üzüldüm, acılarını doğru dürüst yaşayamadan bir sürü prosedürle uğraşmalarına ayrı üzüldüm, borç yükü altında ezilmelerine ayrı üzüldüm, biz dilenci değiliz dediler yüreğim sızladı, biz maalesef çok deprem gördük çok acılar yaşadık, hiçbirinin acısı diğeriyle yarıştırılamaz, her biri kendi içinde bir felaketti ama mesela 99 depreminde sosyal medya yoktu, depremzede yakınlarımızdan ne duyduysak onu biliyorduk, duyduğumuz ama göremediğimiz acıyı tasavvur etmekte güçlük çektik yalan yok lakin bu sefer çok ağır oldu, videoyu izlerken sanki oradaydık onlar birbirine sarılırken ki hissi seyredenler anlayacaktır ben kelimelere dökemiyorum
![]()
Bunun gibisi gelmedi bacım...Onların kıymetini bilememişiz41 yaşındayım
Mesela bir erdal inönü vardı
Allahım kalite bu kadar mı olur derdiniz
Bir ahmet necdet sezer vardı
Tam bir devlet adamıydı
Bir kara oğlan vardı
Bizdendi
Bir necmettin erbakan vardı
Eğitimi yeterdi
Birde çoban sülü vardı
100 bin defa tercih ederim
Ya siz bilmezsiniz değil mi![]()
Almanya geçenlerde son 3 nükleer santralini de kapattı. Bir nükleer santralin sökülmesi için 15 yıl gerekiyormuş. Peki neden kapattı? Almanya bile nükleer atık sorununa çözüm bulamadı. Zararının faydasından çok olduğuna karar verdi.Putin benim memleketime nükleer santral dikti çalıştırmaya başladı tüm Türk firmaların da sözleşmesini feshetti . Enerji üretip denizi doğayı mahvedip yine bize satacak . Tehlikesi de cabası
Gerçekten kalitesi hiçbir zaman bu kadar düşmemişti siyasilerinBunun gibisi gelmedi bacım...Onların kıymetini bilememişizNur içinde yatsınlar
Ben deUyuyamıyom![]()
Kesinlikle..benim bir akrabam var ağzından 28 Şubat düşmez . Ama kendi kizlarini üniversiteye yollamadi,sadece oğlunu yolladı. Küçük sehirdeler,o zamanlar kendi sehirlerinde üni de yoktu.Aslında muhafazakâr kesimdeki hanımlar, en çok kendi cenahları tarafından eleştirilip örseleniyorlar; farkında mısınız?
Akp çözüm süreci dedi ve Kürtleri seçim malzemesi olarak kullandı oylarını aldı. Sonra da kendi seçtikleri belediye başkanlarının yerine kayyum atamaya başladı. Sebep? O kişiler teröristmiş. Seçime girene kadar, oylarını alana kadar sorun yoktu ama seçilince terörist oldu belediye başkanları. Geçenlerde Soylu da açıklama yaptı zaten bulursam atarım videosunu. Erdoğan diyor ki ben rahatsızım bu belediye başkanlarından kayyum atayalım. O da hemen Erdoğanın dediğini yapmış. Ortada bir soruşturma yok. Tamemen keyfi. Şimdi diyorlar ya HDP neden Kılıçdaroğlunu destekliyor. Çünkü zamanında Kürtler Erdoğana güvenip oy verdiler ve sonucunda kendi seçtikleri yöneticiler görevden alındı. Aynı hatayı niye yapsınlar.Adı üstünde çözüm süreci denendi olmadı. Neden şimdi kandil CHP için oy istiyor çünkü hükümet enselerinde nefes aldırmıyor.
Kalbim güm güm kanka
kandilin mektubu trtde okundu
Yanlış biliyorsun kandil seninkileri destekliyor
Abdullah öcalan devletin kanalındaydı Unutma
Hatta sizin reis kendisini desteklemeyen demirtaş için
Silivrideki kandildekine hesap verecek dedi![]()
Ahaaa geldin mi yineyavrucum cümle kur, bu aklı sıra laf cambazları gerçekleri örtmeye yetmez. Cumhur yürüyemiyor artık. Günah adama zulmetmeyin. Konuşmaya mecali kalmamış, huzurla otursun evinde.
Şuna bir bak ya, en enerjik hali bu, bitmiş adam.