Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Tam olarak videonun neresinde kıyafetinden ötürü olduğunu anladınız? Türkiyeden git deme kısmı mı? Videonun başı nerede? Kavga neden çıkmış?

Şöyle de diyebilir miyiz videoya: "sarıklı şalvarlı genç, şalvar giymediği için defalarca taciz ettiği gençten sonunda yumruk yedi"
Var olan videoyu nasilda kendinize gorw yorumluyosunuz pessss

Bende aynısını sizin için düşünüyorum. Neden kavga ettikleri belli değil. Videonun başı yok. Adamın sarığına şalvarına tek bir laf yok

Belki öncesinde sarıklı adam defalarca söz etti diğer adama. Belli mi? Değil.

Sizin dediğiniz gibi de olabilir. Bu sorunu yaşayan insanlar maalesef ve maalesef ki hala var. Ama bu video bunun yüzde 100 ispatı mı? Değil.

Bende aynısını sizin için düşünüyorum. Neden kavga ettikleri belli değil. Videonun başı yok. Adamın sarığına şalvarına tek bir laf yok

Sizin dediğiniz gibi de olabilir. Bu sorunu yaşayan insanlar maalesef ve maalesef ki hala var. Ama bu video bunun yüzde 100 ispatı mı? Değil.
Ilk yumrugu kim atiyo dikkatli baktinizmi

Ilk yumrugu kim atiyo dikkatli baktinizmi
Evet. O adam atıyor. Git diyen adam. Ortada kavga var evet. Başlatan da videodan görünen kısmıyla fiziksel kısmı için o adam başlatıyor. Ben videonun başını soruyorum.

Hiç sorgulamıyor musunuz bu video neden yeni şafak gibi gazetelerde yayınlanmış sadece diye? Hiç soruyor musunuz bu videonun başı nerede diye?

Bakın haber metni: Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.

Bu bilgi sizce de manipülasyon değil mi?

Bir tarafta sarıklı şalvarlı dini bütün mazlum vatandaş

Diğer tarafta sarhoşun teki

Haberde diyor ki: dış görünüşüne laf ettiği gence...

Videonun tam olarak kaçıncı dakikasında direkt olarak kıyafetine laf ediyor? Habere göre türkiyeden git demeden önce adamın dış görünüşüne ve kıyafetine laf etmiş. Hangi dk ve saniye bana söyler misiniz?

Belki diğer adam mülteci. Bunu da tasvip etmiyorum fiziksel kavga noktasında ama bu sebeple belki ülkene git dedi. Yani ihtimaller çok. Ya da direkt adam saygısızın teki ve dine saldırdı. Bu da olabilir

Evet. O adam atıyor. Git diyen adam. Ortada kavga var evet. Başlatan da videodan görünen kısmıyla fiziksel kısmı için o adam başlatıyor. Ben videonun başını soruyorum.

Hiç sorgulamıyor musunuz bu video neden yeni şafak gibi gazetelerde yayınlanmış sadece diye? Hiç soruyor musunuz bu videonun başı nerede diye?

Bakın haber metni: Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.

Videonun tam olarak kaçıncı dakikasında direkt olarak kıyafetine laf ediyor? Habere göre türkiyeden git demeden önce adamın dış görünüşüne ve kıyafetine laf etmiş. Hangi dk ve saniye bana söyler misiniz?

Belki diğer adam mülteci. Bunu da tasvip etmiyorum fiziksel kavga noktasında ama bu sebeple belki ülkene git dedi. Yani ihtimaller çok. Ya da direkt adam saygısızın teki ve dine saldırdı. Bu da olabilir
Birçok yerde paylaşıldı sadece belli yerlerde değil ve daha görmeyen bir çok insan var!

diğer genç bencede sarhoş ben onun adında da üzüldüm açıkçası Çünkü ayık olsa bu aşamada bunu yapmak istemezdi,bu duygu içinde olanlar da bastırıyor Çünkü milletini tanıyor, bu arkadaş içinde ki gerçeği sarhoşluk la dışa vurmuş belki birçok insanın da fikrini değiştirmesine sebep olacak..
Allahın takdiri..

Ama kavga etse dahi neden turkiyeden git diyor biz bu zihniyeti çok iyi tanıyoruz ne küfrü nede şiddeti asla savunmadık Ve desteklemiyoruz !

Yolda tesettürüyle yürüyen bacımın yüzüne saldıran peçesini indiren zihniyetle bu zihniyet aynı!
Linkini atmamı ister misiniz?!
Yolda yürüyen insanlara saldırıyor o kadar tahammülü yok

Sen kim oluyorsun da beni ülkemden kovuyorsun derler adama ! Hadi oradan da derler !

Siz kimsiniz? Siz Müslümanlar biz kafirler mi?
Linkini atmamı ister misiniz?!
Lütfen atın. Bende size oruç tutmadığı için dayak yiyen, şort giydiği için bacaklarına kezzap sıkılan, saçı açık kadını kerhaneye benzeten yüzlerce video linki atayım. İster misiniz? Şaşıracaksınız belki ama tek mağdur siz değilsiniz.
Sizce işte... kanıt var mı?

Yukarıda sorduğum soruyu tekrar sorayım. Haberde diyor ki kıyafetine giyimine laf etti. Kaçınca dk da hangi lafı söylemiş. Lütfen bu sorunun cevabını verir misiniz?

Belki diğer adam mülteci. Bunu da tasvip etmiyorum fiziksel kavga noktasında ama bu sebeple belki ülkene git dedi. Yani ihtimaller çok. Ya da direkt adam saygısızın teki ve dine saldırdı. Bu da

Hanımefendi bu zihniyette insanlara biz asla laf söylemeyiz..
Kapalı olana İrana git diyeni çok duyduk.
Yolda yürürken hakaret edeni de çok gördük

Eğer bu genç başlatmış olsa bu kadar küfüre rağmen sabırla bekler mi
Cevap dahi vermiyor

Eğer öyle olsa etrafında ki insan da haklı olanı savunur değil mi sen adamı kışkırttın diye
Ama ne yapmışlar biliyor musun bi sonraki durakta metrodan atmışlar.

Orada görüşü farklı olanlarında görüşü değişmiş olabilir.
Çünkü şimdi gençler bunlara asla sahit olmadı..
Amin demeye korkan bir millet vardı.

Şimdi Ayasofya camisinde Kur'an tilaveti okuyan bir cumhurbaşkanı var ! Elhamdülillah çok şükür..

Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.

Siz kimsiniz? Siz Müslümanlar biz kafirler mi?

Lütfen atın. Bende size oruç tutmadığı için dayak yiyen, şort giydiği için bacaklarına kezzap sıkılan, saçı açık kadını kerhaneye benzeten yüzlerce video linki atayım. İster misiniz? Şaşıracaksınız belki ama tek mağdur siz değilsiniz.

Sizce işte... kanıt var mı?

Yukarıda sorduğum soruyu tekrar sorayım. Haberde diyor ki kıyafetine giyimine laf etti. Kaçınca dk da hangi lafı söylemiş. Lütfen bu sorunun cevabını verir misiniz?

Ben bunların hepsi kötüdür şiddet hiçbir şekilde olamaz herkes istediğini yaşar diyorum
Ama siz bunu diyemiyor açıkça yayımlanan videoya bile bahaneler buluyorsunuz

Sarhoş olduğunu da siz ifade ettiniz Haberde görerek yahautta kendiniz farketmiyor. Bende kendi fikrimi belirttim.

Özgür bir ülkede yaşıyoruz çok şükür

Ama ne yapmışlar biliyor musun bi sonraki durakta metrodan atmışlar

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Bunun kaynağını da paylaşır mısınız?

Başından beri diyorum. Belki de sizin dediğiniz doğru. Adam gerçekten saygısız. Özgürlük düşmanı. Olabilir. Cidden mümkündür. Asla inkar etmiyorum böyle insanların olduğunu. Özgürlük herkese özgürlük olmalı. Şort ve crop top giyene de ferace giyene de.

Benim dikkat çekmek istediğim nokta dezenformasyon veya manipülasyon.

Aynı videoyu bende size genç kızlara sataşan iranlı mülteciyi tekme tokat döven vatansever türk genci diye servis ederim.

Hiçbir yerini kesmeden. Medya bu çünkü

Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.

Laik bir birey olduğunuzu söyleyen sizden şu şu olgunlugu göstermenizi beklerdim.

"Evet hareket asla doğru değil keşke bunlar yaşanmamış olsaydı. Yanlışsa yanlış deriz" i duymak isterdim.

Laik bir birey olduğunuzu söyleyen sizden şu şu olgunlugu göstermenizi beklerdim.

"Evet hareket asla doğru değil keşke bunlar yaşanmamış olsaydı. Yanlışsa yanlış deriz" i duymak isterdim.
Habımefendi insanı delirtirsiniz. Cidden okuduğunuzu anlamadığınızı düşünüyorum.

İlkinden beri ne diyorum? Sizin dediğiniz doğru olabilir diyorum. Adam özgürlük düşmanı olabilir diyorum. Adam saygısız olabilir diyorum. Hatta bir yorumda dedim ki maalesef ve maalesef bu insanlar hala varlar. Daha ne diyeyim yahu

Sizde şunu kabullenin haber metni yalan içeriyor. Bana lütfen haberde belirttiği gibi kıyafetine laf edildiği dakikayı söyler misiniz? Lütfen söyleyin. Deyin ki şu dakikada adamın kıyafetine laf etmiş. Haber bunu iddia ediyor çünkü

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Bunun kaynağını da paylaşır mısınız?

Başından beri diyorum. Belki de sizin dediğiniz doğru. Adam gerçekten saygısız. Özgürlük düşmanı. Olabilir. Cidden mümkündür. Asla inkar etmiyorum böyle insanların olduğunu. Özgürlük herkese özgürlük olmalı. Şort ve crop top giyene de ferace giyene de.

Benim dikkat çekmek istediğim nokta dezenformasyon veya manipülasyon.

Aynı videoyu bende size genç kızlara sataşan iranlı mülteciyi tekme tokat döven vatansever türk genci diye servis ederim.

Hiçbir yerini kesmeden. Medya bu çünkü

Haklısınız bir önceki yazımı bunu okumadan önce yazdım bunu belirtmek isterim.

Evet yanlış lanse edilme oranı da var fakat ilk yaşanmamış ya onun için..
Yani bu muamele defalarca görülmüş tek bir laf etmedikleri halde. Bende yaşadım. yolumda yürürken İrana diyenleri gördüm sessiz kaldım. Haklı olduklarını düşündüler belki de. Ama burası öz be öz bizim vatanımız.. Gitmek isteyen kendi gidebilir.

Bu görüntünün yerinde şort giydiği için aynı muameleye maruz kalsaydı bir genç kız yine aynı şekilde savunur muydunuz

"Videonun öncesini bilmiyoruz belki de genç kız laflar söyledi ondan saldırdılar küfür ettiler" diyebilir miydiniz?

Back
X