Evet. O adam atıyor. Git diyen adam. Ortada kavga var evet. Başlatan da videodan görünen kısmıyla fiziksel kısmı için o adam başlatıyor. Ben videonun başını soruyorum.
Hiç sorgulamıyor musunuz bu video neden yeni şafak gibi gazetelerde yayınlanmış sadece diye? Hiç soruyor musunuz bu videonun başı nerede diye?
Bakın haber metni: Görüntülerden sarhoş olduğu düşünülen şahıs, hızını alamayarak dış görünüşüne tepki gösterdiği gence, "Gözümün içine bak. S. git, defol git, Türkiye'den git" dedi.
Bu bilgi sizce de manipülasyon değil mi?
Bir tarafta sarıklı şalvarlı dini bütün mazlum vatandaş
Diğer tarafta sarhoşun teki
Haberde diyor ki: dış görünüşüne laf ettiği gence...
Videonun tam olarak kaçıncı dakikasında direkt olarak kıyafetine laf ediyor? Habere göre türkiyeden git demeden önce adamın dış görünüşüne ve kıyafetine laf etmiş. Hangi dk ve saniye bana söyler misiniz?
Belki diğer adam mülteci. Bunu da tasvip etmiyorum fiziksel kavga noktasında ama bu sebeple belki ülkene git dedi. Yani ihtimaller çok. Ya da direkt adam saygısızın teki ve dine saldırdı. Bu da olabilir