Balkon konuşması yapamayacağı kesin diyorlar.Eşim diyor ki saat 16’da balkonu hazırladılar. “Adamlar 20 senedir iktidarda. Sence ayarlamamışlar mıdır herşeyi”
Acaba ne kdr dgru legal bi secim olacakNormal şartlarda ikinci tura gerek kalmadan büyük fark atmamız lazım ama hala şu yaşanılan acı, rezil yılların dersini kimse almamış gibi görünüyor. İşte o zaman büyük felaketle karşılaşacaklar haberleri yok…
Ne demek istediğiniz belli değil pekSabah çok çirkin bir olay yaşadık açıkçası biraz umudum vardı ama yok tecrübeye kulak asmak gerekiyormuş. Kimseye uymadik ztn birsey anlatılacak gibi değilmiş annem bana söz vermişti. 85 yaşında birine dış görünüşü ile oy bağlantısı kurup hakaret etmek açıklama yapmamak hangi baharda hangi kardeşlikte var? 8 yıl siyasetin dibinde biri ile çalıştım. İnsan davranışları konusunda siyaset söz konusu ise çok eğlenirim. Şu anda da çok eglenceli! Günler bizi bekliyor goruyorum
Ne oldu canım ne yaşadınızSabah çok çirkin bir olay yaşadık açıkçası biraz umudum vardı ama yok tecrübeye kulak asmak gerekiyormuş. Kimseye uymadik ztn birsey anlatılacak gibi değilmiş annem bana söz vermişti. 85 yaşında birine dış görünüşü ile oy bağlantısı kurup hakaret etmek açıklama yapmamak hangi baharda hangi kardeşlikte var? 8 yıl siyasetin dibinde biri ile çalıştım. İnsan davranışları konusunda siyaset söz konusu ise çok eğlenirim. Şu anda da çok eglenceli! Günler bizi bekliyor goruyorum
Normal şartlarda ikinci tura gerek kalmadan büyük fark atmamız lazım ama hala şu yaşanılan acı, rezil yılların dersini kimse almamış gibi görünüyor. İşte o zaman büyük felaketle karşılaşacaklar haberleri yok…
Parti yönetiminde cıkarları için bulunan bi arkadasmn babası oylar hazır torbalar mühürlü bosuna ugrasmayın demişti pusulalar hazırlandktan snraEşim diyor ki saat 16’da balkonu hazırladılar. “Adamlar 20 senedir iktidarda. Sence ayarlamamışlar mıdır herşeyi”
Her seçimde aynı şeyleri yaşıyoruz. Oylar çalınıyor, boş olanlara erduvana çeviriyorlar hırsızlar cirit atıyor ama yok hala önüne geçemiyorlar. Kamera kayıtları var, ispatlıyorsun ama geçersiz sayılmıyor. Bi cacık olmaz bunlardan.Acaba ne kdr dgru legal bi secim olacak
%53.62AA her zaman Erdoğanın güçlü olduğu yerlerin verisini önce girer o yüzden %60 la başlattı şimdi %55.03
yazacak cok seyim var da simdilikSoma' da olanın aynısı...
Ülkenin her briirminde kendi adamları var güvenlikten en basit memurluga kadar.. yarın herkes işe gidecek km hftalarca oy sayımını bekler her türlü yapıyolar yapcaklarını maalesefHer seçimde aynı şeyleri yaşıyoruz. Oylar çalınıyor, boş olanlara erduvana çeviriyorlar hırsızlar cirit atıyor ama yok hala önüne geçemiyorlar. Kamera kayıtları var, ispatlıyorsun ama geçersiz sayılmıyor. Bi cacık olmaz bunlardan.
Erdoğanın neden pkk ile olan dostluğunu, resimlerini sorun etmiyorsunuz? Bu millet onu neden normal karşılıyor? Hdp yalanı bu milletin bahanesi kimse kusura bakmasın. Bu ülkede o yılan kendisini sokmadıkça başka insanların yaşadıklarını görmezden gelen çok insan var. Ama aynı hükümet ile devam edilirse kimse bilmiyor ki hdp yalanından daha beterini yaşayacaklar. “ keşke yaşadığımız acıların dersini alsaydık ülkemiz yok oldu “ diyecekler.Eger ki hdp ile bu kadar can ciger olunmasaydı ve kılıçdar yerine Mansur yavas aday olsaydı açik farkla millet ittifakı alirdi. O kadar çok kararsız ve oy kullanmayacak boş basacak insan vardı ki hepsini kaybettiler bende dahilülkem için en hayırlisi neyse o olsun inşallah
Ben de öyle düşünüyorum ama gelecek en ufak güzel habere bile inanıyorum.Halk tv biraz atv gibi maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?