- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
Ben de bi tur Mansur'a yükseldim gibi olduİmamoğlu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bi tur Mansur'a yükseldim gibi olduİmamoğlu![]()
Ben yalamadım ya.Birde zarflar kapatilmiyor diyenler vardi gayette saglam kapandi benimkiiyice yaladim bastira bastira kapattim zarfi
![]()
Merak etmeyin ben de yapıştırdımYeni anksiyete yüklemeyin bana ben de yapıştırdım n'olcak şimdi![]()
%52.55AA çok hızlı, Anka geriden geliyor acemi olduğu için. %52.70....daha düşecek
Şu pembepantere söyleyin istanbul secimini oylar çalındı diye yenileten de niloyanın babasıydı. Beni engellmiş biriniz alıntılar msınz?Yenilgiyi kabul edemeyince oylar çalındı bilmem neBidencilere selam olsun
![]()
Sen bir mel-une oldugun icin kıyamet alameti sayılırsın bibimE ben iştahla yalayıp kapattimyalamakda bir dünya markası olduğumdan
![]()
Valla ben az daha top yapip kafa atıcaktım pusulaya koç burcu aceleciliğiBen yalamadım ya.Düzgünce uzun pusulayı katladım, arkamda sıra yoktu rahatça simetrik bir katlama yaptım.
Sonra kısa olanı da ikiye büktüm. İkisini de güzelce yerleştirdim. Zarfı içine geçirdim, yalayınca açması zor oluyor. Yırtmak gerekiyor, oy sayımını zorlaştırır diye öyle yaptım. Sonra zarfa biraz elimle çöktüm, sorunsuz sandığa girsin diye.
Evet Rosa'nın simetri manyaklığını da dinlediniz.![]()
Mansur bey ya da Ekrem bey de dedi ya,bizim sonuçlarımız sisteme geç girilecek,umutsuzluğa kapılıp sandığı bırakmayın diye.Akp, Chp nin yüksek olduğu bilinen yerlerde itiraz etmiş. Tekrar sayılıyor o yüzden fark düşük. Henüz onlar sisteme girilmedi.
Hangisine yükseleyim şaşırdım.Ben de bi tur Mansur'a yükseldim gibi oldu![]()
Boğa burcu sabrı galip geldi Bibi.Valla ben az daha top yapip kafa atıcaktım pusulaya koç burcu aceleciliği![]()
Hırsız hırsızı destekler zatenŞu pembepantere söyleyin istanbul secimini oylar çalındı diye yenileten de niloyanın babasıydı. Beni engellmiş biriniz alıntılar msınz?
Benim eşim yapıyor yemeği şimdi. Çok hırslı.Seçimi izlerken buzluğa bir seyler hazirlayayim dedim. Bütün hislerim yemeklere geçiyor. Iyi bir fikir degildi galiba.![]()
Şu pembepantere söyleyin istanbul secimini oylar çalındı diye yenileten de niloyanın babasıydı. Beni engellmiş biriniz alıntılar msınz?
Ben de boğayım en son elimin titremesinden yamuk basarım korkusuyla bileğime bastımBoğa burcu sabrı galip geldi Bibi.Sakin sakin oy pusulası katladım kabinde.
![]()
Alıntıladım.Şu pembepantere söyleyin istanbul secimini oylar çalındı diye yenileten de niloyanın babasıydı. Beni engellmiş biriniz alıntılar msınz?
oy satilmaz iyi yapmis kizcagiz ..koltuk verilecekse kitlesini tasiyacak olana da verilmez guven sarsilir :)Sandıkta arkamda 2 kişi vardı, sevgili değiller gibi emin değilim. Çocuk kıza 10 bin vereyim reise oy at dedi. Kız benim oyum satılık değil dedi. Baya çatır çutur kavga ettiler öyle dalgayla da değil he, kızı alnından öpücem kesin aynı mahalledeyizdir
Eşya kırsa nazar çıktı dersin. Bu yemegi 2 ay sonra yesek biz hangi hisleri yükleneceğiz? Hırs, heyecan, gerginlik mi olacak?Benim eşim yapıyor yemeği şimdi. Çok hırslı.Bir şeyleri kırmasa bari
![]()
Boyumdan büyüktü pusula.Kaç kere katladım da koydum zarfa. Zarftan dışarı çıkmasın diye yalasam da çok ta yapışıp kapanmadı zatenYalamayin dediler bana da. İçine sokun dediler.
benim eveti in biride yukardan asagi oldu ama nizami oturdu yuvarlagaBen de boğayım en son elimin titremesinden yamuk basarım korkusuyla bileğime bastım![]()