Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erdoğan'ın kazanması mümkün değil. Kılıçdaroğlu önde bitirir seçimi ama yüzde 50+1 oy alırmı onu bilemiyorum.Hesaplamalara göre evet Erdoğan kazandı bariz bir oy farkı var çünkü
Ben uzmanların söylemlerini söylüyorum bir tane kişi söylemiyor bunu şuanErdoğan'ın kazanması mümkün değil. Kılıçdaroğlu önde bitirir seçimi ama yüzde 50+1 oy alırmı onu bilemiyorum.
Hahahah ayni durumdayim dusu erteledim heyecandanHeyecandan duş almaya gidemedim ya. Hayır ben duştayken bitse nolacak sanki bir şeylere müdahale edebilecekmişim gibi hahahaha :d
İsimleri ne? Bende takip edeyimBen uzmanların söylemlerini söylüyorum bir tane kişi söylemiyor bunu şuan
A haberde kazanmış görünüyor.İsimleri ne? Bende takip edeyim
İsimleri ne uzmanların?Ben uzmanların söylemlerini söylüyorum bir tane kişi söylemiyor bunu şuan
Halkız Mune.Hanımlar lütfen birbirinize karşı üsluplarınıza dikkat edin ve olabildiğince sakinlikle seçim sonuçlarını bekleyin.
Seçim kazandık-kaybettik denecek bir olay değildir, sizlere göre kim kazandı kim kaybetti? Sandıktan çıkacak olan halkın tercihidir, halktır.
Siz kimsiniz? Ciddi ciddi soruyorum, siz kimsiniz?
Allah allaaaah acip google arastir bacim yaa her seyi de niloyadan beklemeİsimleri ne? Bende takip edeyim
öfff ya bende yaladım hiç aklıma gelmedi yaDimi bilmem kaç kişinin eli degmistir o zarflara
Bir ben mi zarfın içine soktum burada yaöfff ya bende yaladım hiç aklıma gelmedi yanasıl atladım ben bunu allah kahretmesin umarim elleyenler taharetlendikten sonra ellerini yikamislardir