- 15 Aralık 2009
- 8.792
- 20.512
- 873
Ben sanmıyorumBu sonuç gecenin ilerleyen saatlerinde değişir diye düşünüyorum. Kılıçdaroğlu kesinlikle önde bitirecek seçimi. Ama 50+1 olurmu onu bilemiyorum.
Birçok yerde yapıyorlar bunu. Benim merak ettiğim amaçları ne? Millet çıldırsında sokaklar karışsın mı istiyorlar?sizlere eski bir ankara çankayalı olarak aldigim bir haberi yazayim, çankayada neredeyse her sandık itiraz ile tekrar sayiliyor daha girilmeyen cok sandik var imiş çankayada.
iste bundan bahsediyorum hele bir çankaya açilsinHenüz %30 u girilmiş.
Peki amaç ne?12 milyon oy girilmedi ve chp'nin önde olduğu yerlerde sayım sürekli tekrar ettiriliyor.Butun tuşlara basıyorlar.
yooo ortaligi karistiramazlar kimse sokaga dokulmez de iste geriden geliyolar kaybettiler algı yani.Birçok yerde yapıyorlar bunu. Benim merak ettiğim amaçları ne? Millet çıldırsında sokaklar karışsın mı istiyorlar?
Büyük ihtimalle itiraz edecekler,ellerinden geleni ardına koymayacaklar.Peki amaç ne?
En fazla psikolojik yıpranma
İllaki girilecek
Puf olmayacak ya o oylar
Kim dedi kim kim kim kaynak gösterin lütfenİstanbul'da balkon hazırlanmış ama kendisi acil Ankara'ya gidiyormuş diye bir haber aldım doğru mu acaba?
DÜNYA BEŞTE BÜYÜK TÜR TÜRKİYE 6.7.9 MASADAN BÜYÜK TÜR VATAN BİZİM SOGAN MİLLET İTTİFAK İNEvet seçim senesine geldik.......
- Oyunuzu dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz
- Kime oy verdiğiniz asla görünmemektedir
Ceza ve uyarı sisteminin doğru çalıştığını düşünmeyenler yorum yazmasın hemen konuyu terk etsin.
Cumhur OY: 311 29,1%
Millet OY: 756 70,8%
Tüm adaylar eklenip anket sıfırlanmıştır.
Son anket
- Recep Tayyip ErdoğanOY: 632 31,1%
- Muharrem İnce (çekilmiştir) OY: 168 8,3%
- Kemal Kılıçdaroğlu OY: 1.128 55,4%
- Sinan Oğan OY: 107 5,3%
Asker gitmiyor mu bu ara?Akşam düğün için konvoy yapılmaz ama hayırlısı
Balkonu niye hatırlayacaklar ki,büyük ihtimalle ikinci tura kalıyor.Kazanmalari imkansız.15 gün daha aynı sinir stresi yaşamak istemiyorumİstanbul'da balkon hazırlanmış ama kendisi acil Ankara'ya gidiyormuş diye bir haber aldım doğru mu acaba?
Dağlarında çiçekler açıyor ondanya neden 10.yil marsi degil ankara marsi degil de izmir marşı ben onu bi çozemedim
Fox Tv'de söylemişlerKim dedi kim kim kim kaynak gösterin lütfen
Peki amaç ne?
İllaki girilecek
Puf olmayacak ya o oylar
e yerel secimlerde de ayni sey yapildi hatirlayin anadolu ajansi error vermisti, nagehan şok icinde yayini terk etmisti gayet sırıtirkenPeki amaç ne?
İllaki girilecek
Puf olmayacak ya o oylar
Aynen. Ne dedim, son oya kadar sabır.e yerel secimlerde de ayni sey yapildi hatirlayin anadolu ajansi error vermisti, nagehan şok icinde yayini terk etmisti gayet sırıtirken
moral bozmayin
Doğum günü felan kutluyorlardır canım sakin olAsker gitmiyor mu bu ara?
Asker uğurlamasıdır belki.En kötü biri doğum yapmıştır kocası havai fişek jesti
Ya noluuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?