Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Sinan oğan ve Muharrem inceye verilen oylar Kemal Kılıçdaroğluna verilseydi her şey daha net olacaktı.
İnsanların her seçimine saygım sonsuz da, bugün sitem edesim var.
Biraz yenilik, biraz değişiklik, biraz farklı bir bakış açısı sadece.
Şu son cumleni CHP nin kendi içinde düşünmesini çok isterdim Serenad. Nasıl bunu yapmayıp yenilen pehlivan güreşe doymaz misali tekrar aday oldu hayret ediyorum.

Bikaç mesajınızda gördüm istediğimizi aldık yazdığınızı ondan gördüm. Genel manada evet böyle bir ittifak böyle bir aday bence de demokratik sistemde zaten olmalı. Ama şuan ikinci tura kalan seçimde bence istediğini alan yok. İlerleyen zaman İçin katılıyorum dediğinize
Aslında bu söylemim temel anlamda, beklemen oy oranı mv sayısı vs. Değil. Biraz da ondan anlaşılmadım sanırım.
Oğan’ın da seçmeninin de bu seçimdeki asıl hedefi ülkeyi sadece 21 yıldır yöneten ve ona 21 yıldır muhalefet eden partinin arasında bir seçim yapmak zorunda kalmaması ve seçimde söz sahibi olmak istemesiydi.
Görünen o ki başardı. Bu yüzden öyle dedim aslında.
Eh biraz da Oğan’ın bir sonraki seçim için hazırlığı, kendini anlatabilmesiydi. Görüyorum ki onu da başarmış :)

Şu son cumleni CHP nin kendi içinde düşünmesini çok isterdim Serenad. Nasıl bunu yapmayıp yenilen pehlivan güreşe doymaz misali tekrar aday oldu hayret ediyorum.
O zaman muhalefet olmaktan memnunlar mi kazanmak istemiyorlar heralde

Buna çok güldüm. 🙂

Eklentiler

• 97911E29-60C5-4F42-BD3E-3306F24B648F.webp
    97911E29-60C5-4F42-BD3E-3306F24B648F.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 115
Aslında bu söylemim temel anlamda, beklemen oy oranı mv sayısı vs. Değil. Biraz da ondan anlaşılmadım sanırım.
Oğan’ın da seçmeninin de bu seçimdeki asıl hedefi ülkeyi sadece 21 yıldır yöneten ve ona 21 yıldır muhalefet eden partinin arasında bir seçim yapmak zorunda kalmaması ve seçimde söz sahibi olmak istemesiydi.
Eh biraz da Oğan’ın bir sonraki seçim için hazırlığı, kendini anlatabilmesiydi. Görüyorum ki onu da başarmış :)
İr sonraki seçim dediğiniz 2028 mi?

Ben daha net bakıyordum seçime
Baştan parlatılabilecek adaydı, son dakika golü gibi çıktı. Ki ona rağmen kitlesini belli etti. Ama ikinci tur ülkeye ne kadar hayır getirir bilmiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏

En baştan beri söylediğim şey buydu, risk alındı.
Fakat bunun açıklaması ‘sağ tabanlı aday’ olduğunda ittifak dışı hiçbir destek göremeyecek olmaları imiş.
Misal tip bunu açık açık söylüyor.

şimdi küfür ettirecekler beni ha.
ekmelettin mi neydi onu aday yapmış bir partisin sen zamanında. şimdi duruş dikiliş zamanımıydı

Yani benim söylememdeki amaç birden ortaya çıkışı, kazanamayacağı cok belli oluşu. Birden cb adayı olunca haliyle sanki bir partiye destek gibi bir algı yarattı gibi geliyor.
Aksine, iki tarafta da kendilerine yer bulamadıkları için bu ittifak kuruldu
Kaldı ki Yavaş aday olsaydı destekleyeceklerini söylemişlerdi.

Milletvekili konusunda bende çok üzgünüm

Benim asıl umudum stratejim o konuda idi. Kimse ciddiye almadı ama küçük yerlede hiç birsey değişmeyecek önümüzde yerel seçimler e bu halk yerel seçimde nasıl karar verir adaylar nasıl olur kafamda deli sorular.
Birde çok ilginç fotoğraflar anlaşmalar partiler arası geçiş fln
Kritik isimler içeride mi acaba?

Ben daha net bakıyordum seçime
Baştan parlatılabilecek adaydı, son dakika golü gibi çıktı. Ki ona rağmen kitlesini belli etti. Ama ikinci tur ülkeye ne kadar hayır getirir bilmiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏
Baştan parlatabilecekleri adaya gerek yoktu ki Mansur Başkan vardı zaten parlamış.
Demiştik vereceğiz değişim için ama başkası olmalıydı diye baş sayfalarda. Başkası var dediğimiz o idi.
Ama bakalım sabaha her şey değişebilir belki şu an boşuna konuşuyor oluruz değişim iyidir çünkü değişelim yani.

Şimdi bakalım sinan oğan 15 gün sonra kiminle pazarlık yapacak… Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki fark üç milyon insana denk geliyor doğru mu? Sinan Oğan’ın varlığı bu sayıyı getirecek mi anlaşacağı tarafa? Altın, döviz, borsa ne olacak? Allah hayırlara çıkarsın diyorum. İşimiz Allaha kaldı çünkü

Back
X