- 22 Mayıs 2012
- 10.989
- 30.481
- 798
Hangi adayı destekliyorsunuz bilemiyorum ama 2. Tura kalması sizi üzmedi mi? Her iki aday içinde aslında kötü birşey.Teşekkür ederim , şimdilik iyi diyelim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi adayı destekliyorsunuz bilemiyorum ama 2. Tura kalması sizi üzmedi mi? Her iki aday içinde aslında kötü birşey.Teşekkür ederim , şimdilik iyi diyelim...
Aman ne halleri varsa görsünlerKayınvalide gil akp li ama oyle boyle degil fanatik altından donlari gitse yine akp derler o cinsten... dun chp ye oy verenlere vatan haini nankor dedim yav he he![]()
Gebesiniz sizi üzmek istemem :)Demeyin öyle. Gitmemek yapılabilecek en kötü şey. Kime verirseniz verin ama mutlaka gidin. Uzun vadeli düşünmek zorundayız. Bende kk dan memnun değilim ama birşeylerin değişmesi için bir ışık bir fırsat baktık yapamıyor 4 yıl sonra değişir. Lütfen gitmemezlik yapmayın.
Denecek çok söz var da neyse. Ufak bir kuble vereyim ama içimde kalmasın. Ben açtım çünkü meclis yollarını o istemedikleri partilere değil mi? O yüzden benim vatan haini..Kayınvalide gil akp li ama oyle boyle degil fanatik altından donlari gitse yine akp derler o cinsten... dun chp ye oy verenlere vatan haini nankor dedim yav he he![]()
Demokrasinin son günü olduGünaydın bayanlar nasılsınız...![]()
Benim de oyum onaydı. Erzurum rezaletinden sonra değişsin artık dedim. Gelecek seçimlere iyi hazırlansın başkanım dedim. Çoğunluk ne diyorsa onu yapacağım deyip yaptım. Vicdanim rahat ama öfkem dinmiyor. Öz dedemcileri görmek istiyorum. Seçilmeyecek adayı desteklemekten ötürü pişmanlar mı, seçime zerre kadar katkısı olmayan eski akplilerin vekil olmalari hakkinda ne düşünüyorlar?hayir ben muharrem inceyi cok severim esas oyum onaydi onu demek. istemedim rte belki düşerdi biraz daha bilemedim yani
Samimiyetle cevap vermeni bekliyorum zemheri. Kılıçdaroglu adaylığını destekledigin icin pişman mısın?Bu seçim çoğulcu demokrasiye geçiş için son şanstı, olmadı. Bundan sonrası gerçekten çok zor. İmamoğlu da otursa o koltuğa bu yola girmez. 5 yıl sonra kimse bunun adını anmaz. Despotlukla ülke yönetmeyi öğrendi bu ülke, son şansı da kaçırdık. Bu saatten sonra ırak ve suriyenin kederine geçiş yapacağız. 2.turda almak imkansız gibi görünüyor bana
Ben bu kısma katılmıyorum herkes düşüncesini, inandığı değeri istediği gibi savunabilir... İster cumhur ister ittifak sonuçta karar mercii halk ... CHP ye de millet ittifakı nada oy verenler benim gözümde vatan haini , nankör değildir... Bu konuda başka fikirlere sahibim...Kayınvalide gil akp li ama oyle boyle degil fanatik altından donlari gitse yine akp derler o cinsten... dun chp ye oy verenlere vatan haini nankor dedim yav he he![]()
Yaa hassasiyetiniz için teşekkür ederimGebesiniz sizi üzmek istemem :)
çok hak veriyorum bnmde iki evladım gelecekleri var büyük kızıma Sinan beye ver dedim O kk na verdi ilk oyuydu
bana her iki tarafta açıkca pislik geliyor
Depremden sonra değişir dedim ama
yanlış politikalar hırs sevda
Ben de gitmek istiyorum. Oyle ya da boyle bir şekilde gitmek istiyorum.Demokrasinin son günü oldu
Artık yeni gelecek 10 milyon mülteciye vatandaşlık verildiğinde kafanızı taşlara vuracaksınız ama Erdoğan ölene kadar yönetecek ülkeyi
Seçimler laf olsun diye göstermelik yapılacak artık
Dolar 200 olsun kuru ekmeğe muhtaç kalın artık umurunuzda değil
Bundan sonra tek derdim çocuğumu Avrupa’ya gönderebilmek
Hata orda da var ki.hdp den zaten gelecek oylar icin.Milliyetci oylar da gitti.Akp'nin secimin en basindan beri stratejisi de buydu.cok ta guzel tuttu.Üzgünüm ama bu olay tamamen böyle değil maalesef ki . Evet ben ailem eşim chp değilik ama gözümüzü açıp verdik . Ülkede herkes böyle yapıp chp oy oranını arttırdı değil . Olan şu hdp güneydoğu ve doğuda chp destekledi ve şuan onlar sayesinde bu noktaya gelindi .Güneydoğuda bir şehirde görev yapıyoruz tamamen sokaktan haber veriyorum size gerçekler bunlar
Burada hep hayırlısı olsun dedik ,ben cumhur ittifakı destekcisiyim... Üzülmek az kalır akşam hiçte iyi değildim aslında hepimiz aynıydık...resme bakarak şunu diyebilirim umudum var ... Ama sizlerde bunu göremedim... Henüz hiçbir şey bitmiş değil...Hangi adayı destekliyorsunuz bilemiyorum ama 2. Tura kalması sizi üzmedi mi? Her iki aday içinde aslında kötü birşey.
Mansur Yavaş'ın adaylığı ilk maddeyi yok ederdi. Akp cenahindan bile oy alırdı. Sinan Oğan adaylığı da olmazdı. Özdağ Mansur Yavaş'ı istiyordu zaten. O cenah da destekleyecekti. Güle oynaya kazanılacak seçimi altin tepside sunup yetmez gibi eski akplileri meclise dolduranlara nefret doluyum.Millet ittifakının oy kaybetme nedenleri bence
-hdp nin desteğini almaları,insanların PKK tümden rahatlar korkusu
-cb adayının yanlış olmasi
Bu kadar yaşanan olumsuzluğa, ülkenin durumuna bakarak ilk turda bitmemiş olması açıkcası beni üzdü. Tabii ki bitmiş değil, ben yine üzerime düşeni yapacağım ama kalbim buruk.Burada hep hayırlısı olsun dedik ,ben cumhur ittifakı destekcisiyim... Üzülmek az kalır akşam hiçte iyi değildim aslında hepimiz aynıydık...resme bakarak şunu diyebilirim umudum var ... Ama sizlerde bunu göremedim... Henüz hiçbir şey bitmiş değil...
Sus sus o buraya bizimle alay etmeye uğradı bu sabahHangi adayı destekliyorsunuz bilemiyorum ama 2. Tura kalması sizi üzmedi mi? Her iki aday içinde aslında kötü birşey.
Niyet alay etmekse kendisiyle alay etmeli. İlk turda silip süpürmeye alışmış bir parti için ikinci tura kalmak daha üzücüSus sus o buraya bizimle alay etmeye uğradı bu sabah
Umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz , yazdıklarınıza sadece tek bir konuda katılıyorum mülteci kısmı... Ama onunda İlber Ortaylı diyor dünyanın her yerine gidin gezin eğlenin,fakat geri dönün.... iktidar kadar muhalefette olmalı bu konudaki fikrim hep aynıydı .. bu denli sert bir dil size yakışmıyor ,kuru ekmeğe Rabbim kimseyi muhtaç etmesin...Demokrasinin son günü oldu
Artık yeni gelecek 10 milyon mülteciye vatandaşlık verildiğinde kafanızı taşlara vuracaksınız ama Erdoğan ölene kadar yönetecek ülkeyi
Seçimler laf olsun diye göstermelik yapılacak artık
Dolar 200 olsun kuru ekmeğe muhtaç kalın artık umurunuzda değil
Bundan sonra tek derdim çocuğumu Avrupa’ya gönderebilmek