- 13 Ağustos 2022
- 7.696
- 34.974
- 478
Zaten öyle. Karşı düşünceni söylediğin an din düşmanı diyorlar.Bu ülkede insanı kandırmanın en etkili yolu dindir,bizleri terörist çapulcu dinsiz diye itham ederlerse kitlesi anında inanır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten öyle. Karşı düşünceni söylediğin an din düşmanı diyorlar.Bu ülkede insanı kandırmanın en etkili yolu dindir,bizleri terörist çapulcu dinsiz diye itham ederlerse kitlesi anında inanır.
Cumhur ittifakı sırf gıcıklığına yaptığı itirazlarla dün tarihe geçti... Biz interneti yavaşlatacaklar diye beklerken sayımları aşırı yavaşlattı.Oy oranını bu kadar geç öğrenmemizin sebebi 2 taraf mı yoksa belli bir taraf mı? Niye hepsine birden yüklendiniz anlamadım. Sürekli oylara itiraz gelirken, ıslak imzaları tutanaklar gönderilemezken neye göre 2. tura kaldık diyeceklerdi?
Bu durumda şimdi millet ittifakının saldırıya geçmesi lazım, mağduru oynarsa belki işe yarar, mağdur zaten bence ama kullanmayı bilmeli. Dil değiştirme zamanı geldi. İmamoğlu bunu çok güzel başarabilir. Sesi bile kukağıma geldiSiyasetci dedigin biraz yumusak konusur
Cok dan dun geldi konusma tarzi
birde cogunlukla kendi hedeflerinden cok diger partileri elestirme yonunde konusuyor
Altin gunune cagrilmamis komsu tribiyle konusuyor daha cok
Cumhur ittifaki da oyle mesela
Mitinglerde hep karsi tarafi karalama kampanyasi
Cunku vaadleri uzun tutsa secmenin uyanmasindan "o zaman simdi niye yapmiyor bu zamana kadar niye bekledi" diye aydinlanmasindan korkuyor
Karsi tarafa sovunce secmen de gaza geliyor haliyle
Bizim secimler hep bi mahalle kavgasi tadinda
Oğani cumhura daha yonelmis hissediyorum bu yuzden
Umarim yanilirim
Ama gercek olursa da sasirmam gibi
5 Milyon oy kullanmayan var hayret ediyorum halenGidip oyumuzu kullanacağız gene kaçmak yok.
Gece 3 filandı uyuduğumda sabahta zor kalktım.Bu 14 gun içinde yaptılar yaptılar.
yapamadılar gitsinler(Babacan davutoglu)
Canlı yayina çıksın artık kemal bey.
Hiç uyumadık.
Gözümüzü kırpmadik.
Neler oluyor bilen var mı?
Youtube dan çıksın chp nin kanalına bir sorularımızı cevaplasın artık.
Az önce annemle konuştum nasıl bu kadar oy çıkar hayret dedim. O işi sorma el altından ne paralar verildi sen bilmiyorsun biz biliyoruz dedi...Ama şöyle de birşey var, eğer bir ali cengiz oyunu oynandiysa bunu en kolay yapacakları yer deprem bölgesi.
adamda oyle bir oyunculuk rolu varki bak anlatamam her zmn dini siyasete katiyo diyoki kk seccadeye basti ee sen niye camiye ayakkabiyla giriyom madem camideki cemiyet niye sen giriyom diye ibadetini yarida birakip ayaga kalkiyo sen nesinki bizlerin sectikleriyle basa gecen bir adaysin sende bir Allahin kulusun niye buyukleniyosun niye chp li olanlari kucumseyip alay ediyosun bumu muslumanlik Allah sana o kurani cik kulum mitinglerde goster seccadeyi al eline bir guzel salla diye gondermediki muslamanlik bu degildir en cokta bundan kiziyorum ben milleti kuranla namazla kandiriyolar sen kildigin namazi banami kiliyon yada ben kildigim namazi sanami kiliyom herkes ibadetini Allah icin yapar bn chpliyim diye namazmi kilmiyom kuranmi okumuyom duami bilmiyom bir senmi biliyon birakin Allah askina yaaa muslumanlik boyle bisey degildir er yada gec hak yerini bulacak herkesin yuzu meyada cikacak
Atesitim ben biri bana bunu söylese anuında yere yığarım .Zaten öyle. Karşı düşünceni söylediğin an din düşmanı diyorlar.
Anca hakaret yeriz zatenGece 3 filandı uyuduğumda sabahta zor kalktım.
Ellerindeki son şans artık yoksa ir 5 sene daha ne hakaretler yeriz bunlardan,seçmenleride el oğuşturur.
Ama şöyle de birşey var, eğer bir ali cengiz oyunu oynandiysa bunu en kolay yapacakları yer deprem bölgesi.
Evet kisitli alan var konteynerlarda oy kullanildiAma şöyle de birşey var, eğer bir ali cengiz oyunu oynandiysa bunu en kolay yapacakları yer deprem bölgesi.
Sanmamkendi seçmenini bile duymayan bi adamı daha hala burda savunmayın. Kimse kılıçtaroğlunu C.başakanı adayı olarak ismediği halde bile bile kendini aday etti. Seçmenin istediği adayı çıkarsa belki Şimdiye bu yarış çoktan bitmişti. Halkın bu adama güveni yok güveni. Oy verenler de sadece RTE gitsinde ne olursa olsun el mecbur verenler.
Kollari sivayarak holta atarakBu durumda şimdi millet ittifakının saldırıya geçmesi lazım, mağduru oynarsa belki işe yarar, mağdur zaten bence ama kullanmayı bilmeli. Dil değiştirme zamanı geldi. İmamoğlu bunu çok güzel başarabilir. Sesi bile kukağıma geldi![]()
Adam resmen bunak gibi konuşuyor ama yine oy veriyorlar. Ne içiyorlar anlamıyorumSinirim bozulduSilkti çırptı milleti yine yoh
![]()
Bu sefer işi çirkefliğe vurmanın zamanı geldide geçiyor artık,minnoşlukta bir yere kadar vurulacak oyumruklar masaya.Bu durumda şimdi millet ittifakının saldırıya geçmesi lazım, mağduru oynarsa belki işe yarar, mağdur zaten bence ama kullanmayı bilmeli. Dil değiştirme zamanı geldi. İmamoğlu bunu çok güzel başarabilir. Sesi bile kukağıma geldi![]()
Karasız kesim bir ihtimal ülkesini düşünen olsalardı gider o mühürü basarlardı.5 Milyon oy kullanmayan var hayret ediyorum halen
Para uğruna satılan ...Az önce annemle konuştum nasıl bu kadar oy çıkar hayret dedim. O işi sorma el altından ne paralar verildi sen bilmiyorsun biz biliyoruz dedi...
Yavaş ya da İmamoğlu çıksaydı 2. Tur olmayacaktı evet ama KK güvenilmez bi adam olduğunu düşünmüyorum bi pisliği olsaydı bu zamana kadar çıkardı adamı rezil ederlerdi. Hepsinin yaptıkları teker teker çıkıyor ama hala halkın fazla kesimi onlara oy veriyor çok güvenilirler yakendi seçmenini bile duymayan bi adamı daha hala burda savunmayın. Kimse kılıçtaroğlunu C.başakanı adayı olarak ismediği halde bile bile kendini aday etti. Seçmenin istediği adayı çıkarsa belki Şimdiye bu yarış çoktan bitmişti. Halkın bu adama güveni yok güveni. Oy verenler de sadece RTE gitsinde ne olursa olsun el mecbur verenler.
Dur daha devamı gelir nasılsaAnca hakaret yeriz zaten
Baska seyi yemek için paramız yetmeyecek
İç anadolu böyle maalesef kırsal kesim oy potansiyeli o tarafa kayıyor.Ic Anadolu aktan vazgeçmedi, ak oy kaybetmedi
Mansur bısey degıstıremezdi
Sanmam
Ic Anadolu aktan vazgeçmedi, ak oy kaybetmedi
Mansur bısey degıstıremezdi