Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
5 yıl önceki seçimleri hatırlayın Sinan ogan var mıydı?
Neredeydi Sinan ogan hangi partide çalışıyordu ?
5 yıl sonra Sinan ogan olacak mı ?
Bırakalım 5 yılı 2 yıl sonra ben kemal Kılıçdaroğlu olacağına emin değilim.
Develt bahçeli 5 yıl daha yaşayacak mı?
Partilerin genel başkanları aynı kalacak mı bence kalmayacak.
O yüzden hazir şansınız varken iyi yada kötü kendi seciminiz ama oyunuzu kullanın.
Hiçbir partide değildi, Mhp içindeki muhalifliği yüzünden ihraç edilmişti.
seçmeni olarak benim haberim vardı ne yaptığından, aynı muhalifliğine devam ediyordu.

HÜDA-PAR dediğim de bizim davamız başka işin içinde başka işler var diyenler oldu.
İslam'ın tek kalesi Türkiye bölmeye çalışıyorlar dediler.
RTE gider başkası gelir sorun onda değil İslami yok etmek istiyorlar diye savunanlar oldu.
Elbette cevaplarını verdim ama bu düşünceyi değiştirmek çok zor.
Kk kazanırsa hastaneye bile gidemeyiz ya diyen kardeşim var mesala,geçen ay çocuğu için haftalarca doktor randevusu aradığını unutmuş çoktan😒
Az önce bir arkadaşım aradı, akp seçmeni ile kavga etmiş o da başka bir arkadaşımız😂
Ona şunları söyledim ‘Ne bekliyorsun, kime neyi anlatıyorsun. Bizim hedefimiz o değil, sorgulayan, boşta olan, yüzergezer oy kullanan, hiçbir terör örgütü istemeyen milliyetçi kesim olmalı. Onların safı belli onlara göre iktidar harici herkes dinsiz çünkü, sen milliyetçi kesime yönel, oralara yüksel’ dedim.
Aynı şeyi buraya da bırakmış olayım, içlerindeki mhp tabanına, gençlere, sorgulayan şikayet eden kesim bizim hedef kitlemiz.
O az önce koca kağıtta sadece Akp görene yapılacak bir şey yok, ağaç yaşken eğilmemiş, geçmiş o.

Hiçbir partide değildi, Mhp içindeki muhalifliği yüzünden ihraç edilmişti.
seçmeni olarak benim haberim vardı ne yaptığından, aynı muhalifliğine devam ediyordu.
MHP içerisinden ayrıldı.
Demek istediğim 5 yıl önce Sinan ogan seçimde adını duyuracak diye kimse dusunmezdi.
5 yıl sonra Sinan,kemal,bahçeli,RTE yada bir baskasi siyasette olacak mı seçimde yarışacak mi bunu şimdiden düşünüp bu seçimde oy vermeyeceğim demek yanlış.

Ay yok artık daha neler ne demek oy kullanmamak. Hangi yüzyılda yaşıyoruz? 3 tane hüdapar mv girdi diye biraz abartı değil mi bu söylem?
Kim müsade edecek bizim oy kullanmamamıza? Akp mi? 21 yıldır neden etti öyleyse misal.
Hüdapar mı? Hüdapar kim be, orda bi dursunlar bakalım.
Akpnin 21 yıldır kadınları eve kitlemek için yaptıklarını görmüyor musunuz? 1 günde yapacak değillerdi heralde, yavaş yavaş alıştıracaklar tabi. Tıpkı kurbağa deneyindeki gibi. Neden bir kadın işyerinden “evlilik” sebebiyle “istifa” ettiği zaman “tazminat” alma hakkı olur?

Asla dalga geçmek küçümsemek için yazmıyorum bunu, dün oy vermeye giderken bi aileye denk geldim. Anne baba çocuk üçüde normal değil zihinsel olarak ve üçüde oy verdi. Sağlıklı düşünemeyen insan ezbere oy veriyor, benim kaderimi etkiliyor..
Bunlar çok yanlış.
Cezai ehliyet başka, ülke yönetimi başka.
60 yaşından sonra heyet raporu zaten olmalı.
Misal benim babam hep yazdım burada, o kullanmamalı ama kullanıyor.
Aynı yaşta kp im dipçik gibi maşallah, her şeyi yerinde onun hakkıdır lakin babamın değil.
Öz babam dahi olsa bunu söylüyorum, savunuyorum ve ikisi de iktidar yanlısı o ayrı.

Ay yok artık daha neler ne demek oy kullanmamak. Hangi yüzyılda yaşıyoruz? 3 tane hüdapar mv girdi diye biraz abartı değil mi bu söylem?
Kim müsade edecek bizim oy kullanmamamıza? Akp mi? 21 yıldır neden etti öyleyse misal.
Hüdapar mı? Hüdapar kim be, orda bi dursunlar bakalım.
Ayrıca yüzyıla neden takıldınız ki? İran da 21. yüzyılda, Danimarka da. İkisi bir mi?

Ben insanların altını masayı, Kılıçdaroğlunu, CHP'yi sevmemesini anlayabiliyorum. Ama akp yi seçmelerini anlayamıyorum. Bütün sülalem akpli ama yinede anlayamıyorum, gerçekten memnunmusunuz yapılanlardan?
Evet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.

Az önce bir arkadaşım aradı, akp seçmeni ile kavga etmiş o da başka bir arkadaşımız😂
Ona şunları söyledim ‘Ne bekliyorsun, kime neyi anlatıyorsun. Bizim hedefimiz o değil, sorgulayan, boşta olan, yüzergezer oy kullanan, hiçbir terör örgütü istemeyen milliyetçi kesim olmalı. Onların safı belli onlara göre iktidar harici herkes dinsiz çünkü, sen milliyetçi kesime yönel, oralara yüksel’ dedim.
Aynı şeyi buraya da bırakmış olayım, içlerindeki mhp tabanına, gençlere, sorgulayan şikayet eden kesim bizim hedef kitlemiz.
O az önce koca kağıtta sadece Akp görene yapılacak bir şey yok, ağaç yaşken eğilmemiş, geçmiş o.
Bende böyle düşünüyorum.
Şuan bana da gelip görüşlerini savunsalar ben vazgeçmem.
Ama gençlerde 2 secenegim yok diyerek vazgeçen gencleri,kararsız ve tarafsız seçmeni, milliyetçi tabanı dikkati alıp ilerlemek gerekiyor.

MHP içerisinden ayrıldı.
Demek istediğim 5 yıl önce Sinan ogan seçimde adını duyuracak diye kimse dusunmezdi.
5 yıl sonra Sinan,kemal,bahçeli,RTE yada bir baskasi siyasette olacak mı seçimde yarışacak mi bunu şimdiden düşünüp bu seçimde oy vermeyeceğim demek yanlış.
Bilmem ben öyle düşünmüyorum açıkçası. Çünkü herkes kendi görüşüne, çizgisine göre oy verdi. Ben Oğan olmasaydı oy kullanmazdım misal. Oyumu da ay bidahaki seçimde Cb olacak diye düşünerek vermedim. Beni temsil ettiğini düşündüğüm için verdim.
2. turda beni temsil ettiğini düşünmüyorsam iki adayın da oy vermem.
Birilerinden kurtulmak adına seçim yapmam, yapacak olsaydık Oğan zaten aday olmazdı, oy almazdı.

Evet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.
Erdoğan bir beş sene daha götüremez bu ekonomiyi,bunu da yazın bir kenara.Çok kişi sokaklarda,parklarda kalacak.Ev bulamayacak insanlar,bunu da yazın bir kenara.Sizinle tartışmak niyetinde değilim,ben öngörüsü kuvvetli bir insanım sadece.Beter olalım hep beraber,umurumda değil bu saatten sonra.

Ülkeyi düzlüğe çıkarabilecekse niye çıkarmıyor ya da niye batırdı?

Diğer adayların ne yapıp yapmadığını göremezsiniz ki malum 22 senedir iktidar aynı, muhalefet olarak icraat yapamazlar😂

Akpnin 21 yıldır kadınları eve kitlemek için yaptıklarını görmüyor musunuz? 1 günde yapacak değillerdi heralde, yavaş yavaş alıştıracaklar tabi. Tıpkı kurbağa deneyindeki gibi. Neden bir kadın işyerinden “evlilik” sebebiyle “istifa” ettiği zaman “tazminat” alma hakkı olur?

Aksine, 21 yıl once bir avukat başındaki örtüyle calisamazken, suan hakimlik yapabiliyorsa bu durumun tersi yaşanıyor.
Evlilik sebebiyle istifa eden kadın, tazminat alabiliyorsa, ne guzel bir hak taninmis. Baska bir ülkede bu sebeble istifa etseniz 5 kuruş alamazsınız.

Ne güzel soylemissiniz eksikleri var mı tabii var diye.
Hepimiz insanız siyasetçilerin işleri çok zor.
Hepsinin de kusursuz olmasını beklememek gerekir.
Ama şurada size katılmıyorum.gununuzde o hastaneler,yollar yapilacakti zaten bu devletin görevi.su dünyada Afrika değilsek ülkeye yatırım yapmak zorundaydı herkes.
20 kusur yılda yapmamak olmazdı değil mi?
Ekonomik problemlere gelince pandemi,deprem evet Türkiye de ekonomik krizler genelde olur.
Ama 30 yıl öncesine bakın ekonomik kriz en fazla 1 yıl sürer hadi 2 yıl sürer.
Ekonomik kriz hükümetin başarısızlığıdir benim görüşüm.

Biri şuna iktidarda kk’nın olmadığını söylesin :olamaz:

Sizin bahar sevinçleriniz bilmem hangi seçime kaldı kulübün CHP'li seçmenleri.Size sosyal medyada seçim kazanacağınızı sanıyorsunuz dediğimde gülüyordunuz.Birbirinize gaz vermekten burnunuzun ucunu göremiyorsunuz.Kaç seçimdir tecrübe ede ede öğrenemediniz bir türlü.
O kadar haklısınız ki…
Sol kesimin sosyal medyayı provokasyonda çok iyi kullandıklarını hep söylemişimdir. Yanılmadım.

Bu biraz da nerden bakıldığı ile alakalı değil mi?
Simdi biri evlense, evlendikten sonra tamamen kendi isteği ile ben artık çalışmak istemiyorum diyerek işten istifa etse bu tazminatı alamayacak. Emeğine yazık değil mi? Ya da ben mi çok saf bakıyorum?
Ya da ben asla denildiği gibi dayatılmaya çalışılan kadın modeline uymayacak, kabul etmeyecek biriyim diye mi bu kadar düz bakıyorum?

Erdoğan bir beş sene daha götüremez bu ekonomiyi,bunu da yazın bir kenara.Çok kişi sokaklarda,parklarda kalacak.Ev bulamayacak insanlar,bunu da yazın bir kenara.Sizinle tartışmak niyetinde değilim,ben öngörüsü kuvvetli bir insanım sadece.Beter olalım hep beraber,umurumda değil bu saatten sonra.

Ekonomiyi kilincdarogluda götüremez, çünkü suan dünyada global bir kriz mevcut. Enflasyon sadece Turkiyede yok, Avrupanin her yeri bu konuda suanda mağdur. Kilincdaroglu hangi mantıklı planıyla bu durumu düzeltecekmiş?

Back
X