- 30 Aralık 2009
- 4.671
- 20.245
- 833
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi tarihte cocuklara tecavüzde "cocugun rızası vardı" dendi?Yüzüncü yılını kutluyoruz cumhuriyetin,neden seksen sene yapılmadı,onu sorgulayın bir.Biz seksen senede yapılamayanı ,yirmi yıla sığdırdı diyoruz,siz zaten yapmalıydı.Yıllarca yapılmamış size onu anlatmaya çabalıyoruz.Cidden Erdoğan ne kötülük etti size,ben de bunu anlamıyorum.
Kimi gelecek yok kadınları eve hapsediyormuş,saçmalık ya.Kadın istihdamı on milyona dayanıp yüzde otuzla cumhuriyet tarihinin rekorunu kırdı.Çalışan kadınların çocukları için annaneye,babanneye maaş bağladı .Bu Erdoğan mı kadınları eve tıkıyor . Hadi kız da bari yiğidi öldür ,hakkını böyle göre göre yeme.
Dört yıldır bunca büyükşehir belediyesi yönetiyorsunuz.İstanbul Belediyesi'nin bütçesi altı bakanlığa eşit galiba ,yanlış hatırlamıyorsam.Kaç açılışa gitti sahi Kılıçdaroğlu?Ülkeyi düzlüğe çıkarabilecekse niye çıkarmıyor ya da niye batırdı?
Diğer adayların ne yapıp yapmadığını göremezsiniz ki malum 22 senedir iktidar aynı, muhalefet olarak icraat yapamazlar![]()
Yapmayın her çöp başında bekleyen insanlar var.Bir biz göremedik çöpten yemek toplayanı,hep sizin çevrenizde galiba.
Halk pazarı toplandıktan sonra yedi - sekiz gibi geçin sokaktan. Sonra konuşalım.Bir biz göremedik çöpten yemek toplayanı,hep sizin çevrenizde galiba.
Zamanında rte nin yanlış yaptıklarını düzeltmekle meşguldür belki?Dört yıldır bunca büyükşehir belediyesi yönetiyorsunuz.İstanbul Belediyesi'nin bütçesi altı bakanlığa eşit galiba ,yanlış hatırlamıyorsam.Kaç açılışa gitti sahi Kılıçdaroğlu?
Hatırladım bir çeşme açmışlardı baba oğul ,musluğu çevirince su akıyordu.
Gidin pazarlara o zaman gözünüzle görürsünüz yoksa bilemem.Bir biz göremedik çöpten yemek toplayanı,hep sizin çevrenizde galiba.
Aynen herkes neden bi umutsuzluğa kapıldı ki herkes sanki erdoğan kazandı1.turda biteceği zaten şüpheliydi. Neden şimdi bu vazgeçiş? Arkadaşlar kendinize gelin. Azımsanacak bir oran değil 2.tur için umudunuzu yitirmeyin. Adayımızın arkasındayız. Kılıçdaroğlu cok calıstı hiç olmadıgı kadar yetkinlik kazandı. Olumsuzluklar olsa da bize 2 aydır harika duygular yaşattı umudumuz yeşerdi. Ve her ne olursa olsun umudumuzu diri tutalım.Yazmayan arkadaşarım aynı duygular içşndeyiz ama karamsarlıga düşmek yok şimdi daha cok isteyelim daha sıkı sarılalım.
Cünküü 20 senedir yönetimde RTE var huhuu duyuyor msunuz Kılıçdaroğlu henüz seçilemedi ya hükümet olamadı ya hani diyorum ki hastahaneyi, hızlı treni bir muhalefet başkanı nasıl yapsın? Neden yapsın? Yönetimde olan yapacak tabi ki. Bunları uyurken falan mı yazıyorsunuz yahu.Evet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.
İkinci turda oy kullanmayacağıni söyleyen arkadaşlarım.cekimser olanlar,ikisine de oy vermek istemiyorum diyenler.
Dilini bilmediğimiz insanlar bizim adımıza karar verecek.
Kolaymı kaç yıllık belediyeyi düzene sokmak lazım demi.Dört yıldır bunca büyükşehir belediyesi yönetiyorsunuz.İstanbul Belediyesi'nin bütçesi altı bakanlığa eşit galiba ,yanlış hatırlamıyorsam.Kaç açılışa gitti sahi Kılıçdaroğlu?
Hatırladım bir çeşme açmışlardı baba oğul ,musluğu çevirince su akıyordu.
Onlar heeep derin bir uykuda.Cünküü 20 senedir yönetimde RTE var huhuu duyuyor msunuz Kılıçdar oğlu henüz seçilemedi ya hükümet olamadı ya hani diyorum ki hastahaneyi, hızlı treni bir muhalefet başkanı nasıl yapsın? Neden yapsın? Yönetimde olan yapacak tabi ki. Bunları uyurken falan mı yazıyorsunuz yahu.
Bir arada zamları ekrem yapıyor diyen süzme bir vatandaş vardıCünküü 20 senedir yönetimde RTE var huhuu duyuyor msunuz Kılıçdaroğlu henüz seçilemedi ya hükümet olamadı ya hani diyorum ki hastahaneyi, hızlı treni bir muhalefet başkanı nasıl yapsın? Neden yapsın? Yönetimde olan yapacak tabi ki. Bunları uyurken falan mı yazıyorsunuz yahu.
Ben bunlarda vicdan,merhamet olduğunu düşünmüyorum.Bunlara göre herkes yiyip,içip,gezip tozuyor.Kimsenin çöpten yemek topladığına inanmıyorlar.Gidin pazarlara o zaman gözünüzle görürsünüz yoksa bilemem.
Benim çevrem son derece iyi bir kesimdir,iyi bir yerde oturuyorum varoşda değil neyseki,tesadüfe bakın ki dışarı çıkınca görüyorum bende fırından askıda ekmek alanıda biliyorum
Bunların altında yatan pek çok sosyolojik olay var.Çocuk olayları sizin vehimleriniz,kadın cinayetleri kadınların iş hayatına atılıp kendi kendine ayakta durabildiğini gördüğünde eşlerinin eziyetlerine anneleri gibi sessiz kalmamasının sonucu maalesef.Ne yaparsan yap kafasına koyan koyduğunu yapıyor.Amerka okullarda onlarca körpecik yavrusunu kaybediyor,neden engel olamıyor.Hangi tarihte cocuklara tecavüzde "cocugun rızası vardı" dendi?
Hangi tarihte kadınların vahşice katledilmesi arttı?
Hangi tarihte adalet "bir kereden bir sey olmaz" sözüyle yıkıldı?
Hangi tarihte hayvan katliamları arttı?
Ve yine soruyorum hangi tarihte dolar bu kadar yükseldi?
Almanya her iki dünya savaşında büyük zararlar almış ama çok kısa sürede toparlanmış bir ülke.
Neye borçlu araştırın derim.
Bu sadece bir örnek...
Kılıçdaroğlu neden hızlı tren yapmamıs neden hastane yapmamıs neden yol yapmamıs? Yahu bunlar hükümetin GÖREVLERİ. Kol gibi vergi alınıyor aldıgmız havadan bile neredeyse vergi kesilecek tabiki hizmet edecek. Yapmayacaksa KOL KADAR VERGİ nereye gidicek?Onlar heeep derin bir uykuda.
Ya da hipnoz ya da çeşitli sendrom, bilmiyorum.
Cidden Erdoğan ne kötülük etti size,ben de bunu anlamıyorum.
O sosyolojik olay caydırıcı ceza olmasın sakın?Bunların altında yatan pek çok sosyolojik olay var.Çocuk olayları sizin vehimleriniz,kadın cinayetleri kadınların iş hayatına atılıp kendi kendine ayakta durabildiğini gördüğünde eşlerinin eziyetlerine anneleri gibi sessiz kalmamasının sonucu maalesef.Ne yaparsan yap kafasına koyan koyduğunu yapıyor.Amerka okullarda onlarca körpecik yavrusunu kaybediyor,neden engel olamıyor.
Bunlar bir anda olmadı emin olun.Bir anda çözülecek problemler değil
Kilicdaroglu başa geçti ülkeyi ne zaman yönetti de başarısız oldu ben mi bilmiyorum herhalde o zamanlar benim beyin ölümüm gerçekleşmiş olacak ki hiç hatırlamıyorumEvet sizin sırf muhalif olduğunuz için burun kıvırdığınız hizmetler önemli benim için.İnsanlar icraat yapan kişiyi seviyor.Hangi başarısı var Kılıçdaroğlu nun,ite kaka CHP'nin başında kalmaktan başka.Beğenmediğiniz hastaneler ,hızlı trenler ,yollar,savunma sanayine bakıyor insan bir de sizin Kılıçdaroğlu na.
Bugünkü ekonomik problemleri görmediğimizi mi sanıyorsun,ülkeyi yeniden düzlüğe Erdoğan ın çıkaracağına yürekten inanıyorum.Eksikleri var mı tabi ki yaptığı iş kolay değil.İsteyerek milletinin aleyhine tek bir kötülük yapmayacağına inancım tam.Bu yüzden kendisi bırakmadıkça biz onu asla yalnız bırakmayız.