Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yarabbülalemin. Hanımefendi size çok güzel cevaplar vermişler bana gerek kalmamış, bence de tartışma kültürünüz çok zayıf.

Böyle bi kültürüm yok seviyeden ve hoşgörü den yanayım her zaman 😊

Aşağılamak, hakaret etmek, nefret söylemi,
Bunun gibi tutumları savunmuyor ve sergilemiyorum :)

Lütfen yapmayın bunu. Şuan iktidarın trolleri zaten insanları buna inandırıp sandığa gitmemesi için uğraşıyor. Hiç umudunuz olmasa bile gidip kullanın oyunuzu ve lütfen bu tarz olumsuz düşünceleri yazmayın buraya çok rica ediyorum.
Ben oy kullanmayacağım demedim ama gerçek bu umutlandıkça umutların yıkılması daha çok üzüyor

Tam bir terminatör, coşkulu, şovu seviyor, kitleleri ateşlemeyi iyi biliyor; ukala, hazır cevap, Erdoğan’ın dilinden anlar, diş geçirir.

İşte Swan bizim vatandaş olarak gördüğümüzu onlar nasıl bu işin içinde insan olarak görmez de kk yı yine çıkartırlar aklım almıyor.Zamaninda Ekmeleddin beye verilen şans şimdi nasıl Mansur Yavaşa veya Ekrem İmamogluna taninmadi da yenilen pehlivan güreşe doymaz misali 10. Kez kaybetmeye çıktı cidden çok merak ediyorum. Ne hakkı vardi ki milyonların umutlarını söndürmeye?

Sorumun cevabı bu değildi. :)
Aynı şeyleri yapmadılar yapsalardi şuan savunacak kadar düşmezdim 🤷
Birini gönderip ben gönderdim demedi
Bir oatiki gidip dağa yemek yiyip çay icmedi.
Bir oatiki kardeşini TV ye çıkartıp mektup okutmadi.
Evet yapsaydı tavrim böyle olmazdı sesiz kalırdım.
Aynı şeyleri yapan insanla aynı dusuncedi olmak beni kötü hissettirdi.
Normali bu çünkü size de tavsiye ederim.

Bu konuda haklısınız buna bi düzenleme getirilmeli Erdoğanın hdp nin bu kadar önünü açmasını bende desteklemiyorum.
O zaman eleştirmeye burdan başlarsanız sonra bu da mı trol :) diye attiklarinizi elestirelim birlikte biz varız. Sorunun kaynağına bakın bir önce. İlk nasıl girdiler meclise bunlara bakın.

Yansıdı denmemiş ki yansayacak denmiş (cek-cak) eki gelecek zamanı ifade eder. :)

Umarım terör tamamıyla biter inanıyorum 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
O zaman boşuna PKK ile sırt sırta verdiniz bir işe de yaramadı
Boşuna şehitler verdik.
Terörün arkasını destekleyin birde biteceğine inanın.
O yüzden bu ülke yaşanmıyor işte.

Bu konuda haklısınız buna bi düzenleme getirilmeli Erdoğanın hdp nin bu kadar önünü açmasını bende desteklemiyorum.
Demek ki neymiş, sizin terör diye adlandırdığınız bir siyasi parti seçtiğiniz cb için terörist değilmiş.
E muhalefet de onu öyle görmemekte haksız mı şimdi???

Aynı şeyleri yapmadılar yapsalardi şuan savunacak kadar düşmezdim 🤷
Birini gönderip ben gönderdim demedi
Bir oatiki gidip dağa yemek yiyip çay icmedi.
Bir oatiki kardeşini TV ye çıkartıp mektup okutmadi.
Evet yapsaydı tavrim böyle olmazdı sesiz kalırdım.
Aynı şeyleri yapan insanla aynı dusuncedi olmak beni kötü hissettirdi.
Normali bu çünkü size de tavsiye ederim.

Erdoğan hiçbir zaman bir pkk cenazesine katılmadı ve hiçbir zaman desteklemedi ve bunu cesurca dile getirdi o yüzden 20 yıldır hep kazandı.
Kemal bey siyaseti yanlış okudu maalesef bizde rakip olarak daha farklı birini görmeyi isterdik. Ama aciklamari bile öyle tuhaf ki sizin adınıza üzüldüğümü belirtmek isterim

Back
X