- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.789
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de buna kızıyorum çok mu zor okula gidip mühür basmak? Hani belki amir memur olur izin alamaz falan neyse de umudum yok diyip sandığa gitmemek nedir? Umudun ya da umutsuzluğun pusulada bir karşılığı var mı? Benim umudum var diye benim oyum çift oy mu sayılacak? Konunun umutla ne ilgisi var? Tamam umudunuz yok, ama gidin yine de oyunuzu verin. Hayret bişey ya sinir olmaya başladım.Hayır hadi sonuç belli tamam inanıyorsun kaybedeceğimize ama yani oy versen ne kaybedeceksin? Evlerine 10 - 15 dakika mesafedeki okula gidip mührü basmaya tenezzül etmiyorlar ya
Ama siz de Zafer işaretinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz
Ama siz de Zafer işaretinin ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz![]()
Sakin olun desteğe ihtiyacınız var tedavi şart... Üzüldüm halinize şimdi...Bu kişiyle benim oyum bir mi yani ciddenZamanında Aysun Kayaci boşuna linclenmis. Ne güzel bir cümle sarfetmis halbuki.. Neyse bu size son mesajım zaten herkes görmüştür ne yapmak istediğinizi. Sürekli gülme işareti koyuncada en gülünç siz oluyorsunuz bilin istedim. Banlanmaya degmezsiniz..
Eğitim başladı, hala orada olma olasılıkları var mı?Oy kullandığınız sınıf kapısına asıldı,bir hafta asılı kalacak
Gonulmeyvesi bisey demek ister msinz?
Sizin reis çok seviyor ama hayret siz reisiniz ne yaparsa onaylamıyor musunuz?Böyle bi kültürüm yok seviyeden ve hoşgörü den yanayım her zaman
Aşağılamak, hakaret etmek, nefret söylemi,
Bunun gibi tutumları savunmuyor ve sergilemiyorum :)
Bizim okuldakiler duruyor,liseyiz ama biz;ilkokulsa belki öğrenciler koparmış olabilir,bir hafta asılı kalma zorunluluğu varEğitim başladı, hala orada olma olasılıkları var mı?
Çok teşekkür ederim kendi sandığım ünide ama herkes için genel sordum.Bizim okuldakiler duruyor,liseyiz ama biz;ilkokulsa belki öğrenciler koparmış olabilir,bir hafta asılı kalma zorunluluğu var
Sayfa açılmıyorHazımsızlık görüyorum :)
Her seçimde aynı senaryo oylar çalındı oylar yakıldı bilmem ne (!) bunların hepsi bütün partilerin gözetiminde oluyor o zaman kendi sandık görevlilerinzi bi gözden geçirin diyorum.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Bugün yapacak çok işim var buraya ayıracak vaktim yok zaten Bugün fazlaca harcadım vaktimi :)