Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hayır hadi sonuç belli tamam inanıyorsun kaybedeceğimize ama yani oy versen ne kaybedeceksin? Evlerine 10 - 15 dakika mesafedeki okula gidip mührü basmaya tenezzül etmiyorlar ya
Ben de buna kızıyorum çok mu zor okula gidip mühür basmak? Hani belki amir memur olur izin alamaz falan neyse de umudum yok diyip sandığa gitmemek nedir? Umudun ya da umutsuzluğun pusulada bir karşılığı var mı? Benim umudum var diye benim oyum çift oy mu sayılacak? Konunun umutla ne ilgisi var? Tamam umudunuz yok, ama gidin yine de oyunuzu verin. Hayret bişey ya sinir olmaya başladım.

Süleyman Soylu’ya vahiy gelmiş olmalı, sonucu seçimden önce tam olarak tahmin etmiş. Sigortacılığa ek iş olarak seçim manipülatörlüğünü(!) ay pardon elim kaymış anketörlüğünü de yapabilir.
IMG_6110.png

Elimizde tek kozumuz oy kullanmak, onu da çöpe atın. Neymiş efendim umudu yokmuş. Senin umudun yok diye niye benim umuduma ket vuruyorsun? Sen verme, o vermesin, öbürü vermesin, kim oy verecek? Mezar ninem mi kalkıp oy verecek? Pelinsu’culuk oynamanın sırası değil. Gidin oyunuzu kullanın.

Bu kişiyle benim oyum bir mi yani cidden 🤦 Zamanında Aysun Kayaci boşuna linclenmis. Ne güzel bir cümle sarfetmis halbuki.. Neyse bu size son mesajım zaten herkes görmüştür ne yapmak istediğinizi. Sürekli gülme işareti koyuncada en gülünç siz oluyorsunuz bilin istedim. Banlanmaya degmezsiniz..
Sakin olun desteğe ihtiyacınız var tedavi şart... Üzüldüm halinize şimdi...

Hazımsızlık görüyorum :)
Her seçimde aynı senaryo oylar çalındı oylar yakıldı bilmem ne (!) bunların hepsi bütün partilerin gözetiminde oluyor o zaman kendi sandık görevlilerinzi bi gözden geçirin diyorum.

Söyleyeceklerim bu kadar.
Bugün yapacak çok işim var buraya ayıracak vaktim yok zaten Bugün fazlaca harcadım vaktimi :)

Ysk dan gelen açıklamalar benim için geçerliliği olan açıklamadır onun harici çıkan haberlere itibar etmiyorum doğru olduğunu düşünmüyorum.

mansur yavas ve imamoglu sinan oganla gorusecekmis. ne olur artik anlayin bu ulkenin degisime ihtiyaci var 20 yildir ayni iktidar. geldigimiz nokta bana gore gecim sıkıntısı.... turkiyenin yarisi degisim istiyor. ben tenceremin ici dolumu ona bakarim. markete pazara giderken 10 kere hesap yapar olduk.... chp duzeletecek mi derseniz en azindan bir deneyelim derim. yinede her ne olursa olsun 28 mayis gecesi millet kazanacak artik milletimiz ne derse o. egemenlik kayitsiz sartsiz milletindir...

Bizim okuldakiler duruyor,liseyiz ama biz;ilkokulsa belki öğrenciler koparmış olabilir,bir hafta asılı kalma zorunluluğu var
Çok teşekkür ederim kendi sandığım ünide ama herkes için genel sordum.
Gidip bakacağım ya da baktıracağım mutlaka.
Bu nedir, ülkede tek bir şeye bile güvenemez hale geldik, topluca paranoya üretiyor ve maalesef ki gerçek olduğunu görüyoruz.
Her birimizi ya ruh hastası ya da filozof yapacaklar bu gidişle.

Hazımsızlık görüyorum :)
Her seçimde aynı senaryo oylar çalındı oylar yakıldı bilmem ne (!) bunların hepsi bütün partilerin gözetiminde oluyor o zaman kendi sandık görevlilerinzi bi gözden geçirin diyorum.

Söyleyeceklerim bu kadar.
Bugün yapacak çok işim var buraya ayıracak vaktim yok zaten Bugün fazlaca harcadım vaktimi :)
Sayfa açılmıyor

Son düzenleme:
Back
X