Kemal bey babala tv ye mi çıkacak
Bekleyelim görelim sinan oğanı
Daha bu kadar iddalı konuşmak için erken diyorum
Kimler kimler parladı ve söndü
Ekrem imamoğlu için başkan
Mansur başkan zaten
Şimdi de sinan başkan
Sakin olmak lazım bilmiyoruz
Ya muhharem incecilerin hayranlığı vardı birde
Asla popilist bir lidere güvenmiyorum erdoğandan sonra
Beni sistem yönetsin
Başkanlarda memur gibi gelsin gitsin
Normal bir seçim olsa çıksın hakkıyla kazansın derim lakin bu normal bir seçim değil
Sizde biliyorsunuz
GEne diyorum hayırlısı
Herkes kendi araştırmasını yapsın, değerlendirsin tabii.
Şuan o aşama deği, çok haklısınız.
Geleceğin deme sebebim oydu, şuanki kaosta birlik, güç, farklı kutuplar gerek ki çoklu pencere ile her detay görülebilsin.
Tek bir görüşe karnımız yeterince doydu, bekleyip göreceğiz bakalım.
Ekrem imamoğlu zeki hırslı ticareten anlıyor.yönetimin amaci üretim, şuan için iyi elindeki kısıtlı imkanlara göre baskılar dayanıyor mükemmel olmak zorunda değil.iletişimi iyi imkan verilse görmek lazım.
Sinan oğandan MHP zihniyeti milliyetçilikle oy topluyor asiri miyetcilk zararlı insanları ayrıştıran düşünce. herkes ülkesini seviyorum şuan cidi sorunlar var ekonomik kiriz çözüm sıfır bu ülkede miyetcilk ve muhafazakar siyaset iş görüyor malesef.
Ben hiçbir zaman sağ sol olayına girmedim, girmem.
Sera Kadıgil’e bayılan bir insan olarak Sinan Beyi’i de beğeniyorum

Tip in sosyalizminin gerçek olabileceği rüyasına kapılmak isterken, Çanakkale dediğim an tüylerim ürperir.
O kadar ilgisizim, aslında nereden baktığınıza bağlı olarak duruşum değişir.
Hem vatansever hem devrimci olamıyor muyuz, kim demiş, kimler bizleri bu kalıplara sokmuş?
Ülke sınırımızı koruyoruz diye eşit hak ve özgürlük isteyince neden karmaşa oluyor?
Milletimizin çıkarını gözetmek, dünya bu düzende iken neden sağ görüş oluyor ya da keşke bu düzen olmasa sınırsız, milliyetsiz barış içinde yaşayabilsek ütopyaları canlanıyor gözümde.
Sinan Oğan’ı bu açıdan belki de kendime benzettim, kolay kolay bi sağın ağzından Atatürk yolunda tabiri duymazsınız, onlar Türkeşe gider.
Benim yolum ülkemin önderi, bu kadar.
Ayrıca Oğan’ın bir ard yöresine bakın derim, sağcı diye kestirip atılacak geçmişi yok kendisinin.
Böyle dolu dolu, milleti işte bunlar temsil etsin dediğiniz cv ye sahip, umarım zihni ve kalbi de aynı doluluktadır.
Ha unutmuşum, Ekrem bey için mesela görüşlerim bambaşka.
Kişilik özelliklerini es geçiyorum çünkü bir noksanını görmedim ama hayatında her şeyi yapmış e bir de ülke siyaseti eksik kalmış, ona da gireyim tadında görüyorum kendisini.
Trump esintileri

Hayatı keyfi çok yerinde iken, bu hazzı da yaşamak istiyor.
Yetisi var mı var lakin koca ülke, ııh.