- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Ciddiye alınacak biri değilmiş ya, dalga geçmeye gelmis resmen işsizBende nE dedim.... cevap yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddiye alınacak biri değilmiş ya, dalga geçmeye gelmis resmen işsizBende nE dedim.... cevap yok.
Dalga geçmiyor, hayal ürünü değil ki, gerçek bir karakterCiddiye alınacak biri değilmiş ya, dalga geçmeye gelmis resmen işsiz![]()
Yok ya ben değilim. Yine bir sürü şey çıktı. Seçimden önce Twitter'da oyları çaldıracaklar gibisinden bir haber duymuştum resmen de öyle oldu gitti güzelim oylarimiz. Sahip mi çıkarmıyorlar,sahip mi çıkmak istemiyorlar onu anlayamadım.Ben bu turdan daha çok umitliyim zerre diğer seçimler gibi değil bu sefer![]()
Akrabayla siyaset konuşmak mı yoksa 35 yerinden picaklanmak mi?Halam diyo ki CHP'ye nasıl verdiniz eliniz titremedi mi.sjsjsjdjd Günah işlediniz,hesaba çekilirsiniz.sjsjsjs
Buna da bi güncelleme gelmis ama eski sürüme dönmüş.sjsjshd
Bu tek ayak kaç gün sürer ?ben seviyordum bu arkadaşı...
Tek ayak cezası yani banlanma en kısa 1 gün sürüyor, banlı kalma süreniz aldığınız toplam ceza puanlarına göredir, 1 gün, 3 gün, 5 gün, 1 hafta gibi süreler olur ama tabii bu aktif ceza puanlarınız bağlı, üyeler site dışında görüşmüyorlarsa Bana Diyor Nau Nau’nun kaç gün banlı kalacağını bilemezlerÖzellikle alıntı yapmıştım kendisini gereksiz tribe girilmiş... Böyle birşey olabileer mi yaaa...Hala cevap alamadım bu arada...
Deme öyle deme iDalga geçmiyor, hayal ürünü değil ki, gerçek bir karakter![]()
Kız instagramın gözünü seveyim. Orada aklını aldırmışcasına yorum yapanları takipten çıkarıyorum ama aynı kandan olduğuna bir şey de yapamıyorsun.snshshshAkrabayla siyaset konuşmak mı yoksa 35 yerinden picaklanmak mi?
Kaç zannediyomuşDeme öyle deme ioy verme yaşının zaten 18 olduğunu bilmediğine inanmak istemiyorum
![]()
Herkeslerden uzak yaşıyorum, resmen vip hayat yavKız instagramın gözünü seveyim. Orada aklını aldırmışcasına yorum yapanları takipten çıkarıyorum ama aynı kandan olduğuna bir şey de yapamıyorsun.snshshsh
Onların lügatında sevgi sözcükleri onlar, siz daha anlayamadınız mı narsistçe seviyor oErdoğan hic halka sövmemis öyle diyiiiiiii
Yanlış hatırlamıyorsam 25ten 18e Erdoğan indirmiş oy verme yasini, yani öyle yazmış jsgsjsgshs yersenKaç zannediyomuş![]()
Dedeme ulasalımda bol bol küfür etsin bir bakarız reisi sollar kqöwöwöwwööwöOnların lügatında sevgi sözcükleri onlar, siz daha anlayamadınız mı narsistçe seviyor o![]()
50+1 i kim getirdi ya da dediDeme öyle deme ioy verme yaşının zaten 18 olduğunu bilmediğine inanmak istemiyorum
![]()
Kiz kesin dalga geçiyor ya bu kadar olabilirmi cidden ajjagsjs50+1 i kim getirdi ya da dedi![]()
Sahip çıkmıyorlar değil çıkamıyorlar. Yavuz hırsız misali karşımızdaki, ysk başkanı açıklama yaptı 'yayınlanan hataların aslı yoktur' diye. İtirazları reddedecekler galiba, ben ona yordum.Yok ya ben değilim. Yine bir sürü şey çıktı. Seçimden önce Twitter'da oyları çaldıracaklar gibisinden bir haber duymuştum resmen de öyle oldu gitti güzelim oylarimiz. Sahip mi çıkarmıyorlar,sahip mi çıkmak istemiyorlar onu anlayamadım.
Hayalimi yaşıyorsunHerkeslerden uzak yaşıyorum, resmen vip hayat yav![]()
Gülmekten elime yüzüme felç incek slwmwlwöwöslwöwşşwşw