Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
En azından diploması ve eğitim hayatı şaibeli değil. Kendisi bürokrat ve Aktüerya hocasıdır. En azından temel iletişim kuracak yabancı dili de var. Bir şeyi de doğru okuyun yorumlayın. Muhafazakâr Anadolu kesiminin seviyesi ve profili belli, bu halkın karşısında öyle bir adayla çıkılmaz dedik. Burası Avrupa değil dedik. O yüzden KK olmaz dedik.

Ben sizi hic anlamadim neyse daha alintilamayacagim

kesinlikle yerinde tespit.
Bizim halkımız demokrasi için yeterli eğitim ve bilinç seviyesine sahip bir halk değil. Halk seçti diyorlar ya, o sokak röportajlarındaki insanlar gerçekten var ve çoklar. Benim bir akraba Gılışdar Gızılbaşına oy vermem dedi. Şu profile bakar mısınız? Bayburt’un eteğine 200 puanla girilen beton bina kondurmakla olmaz bu işler.

Son düzenleme:
Trabzon’da sadece Beşikdüzü’nde AKP önde tamamlayamadı. Neden mi? Okuma yazma oranı en yüksek ilçedir ezelden ve kaliteli eğitimli insanlardan oluşur.
Ne güzel insanlar yetiştirmişler o eşsiz Köy Enstitüsünde. Ama anlamanız için eylem gerekir. Düşünmek ve idrak etmek gerekir. Bazı kesimlerden beklediğimiz bir şey değil. Gölge etmeyin başka ihsan istemez!

Anadolu, Beşikdüzü ve türevleri gibi olsa, Erdoğan çoktan tarihe karışmıştı.
Aydınlanmanın Beşiği: Beşikdüzü Köy Enstitüsü – Ayam

Zaten banlanmışsın olması gerektiği gibi
O kadar uzun ve gereksiz yazmışsın ki ilk cümleden saçmaladığınız anlaşılıyor

Bambaşka bir yer orası, Eylül'de Beşikdüzü'ne taşınacağım nasipse, gerçekten her yönden cennet gibi Aynı yol üzerinde eski köy enstitüsü yerinde şimdi kütüphane var, yanında da halk eğitim. O kütüphanede hep birileri var, gerçekten havası suyu başka bir yer Beşikdüzü

Günaydınlar selenacık gitmiş gene hak etti bunu,nau Pembe Unal gitmiş keşke gitmeseydi.
Ben selena nin büyük bir trol olduğunu düşünüyorum.
İlk başta iki farklı kişinin yazdığını düşünmüştüm.
Dün yazdığını gördüm çıktım.
Ben prim vermem ona

Ben selena nin büyük bir trol olduğunu düşünüyorum.
İlk başta iki farklı kişinin yazdığını düşünmüştüm.
Dün yazdığını gördüm çıktım.
Ben prim vermem ona
Bilip bilmeden konuşuyor sürekli,geçen birşey sordum ne olduğunu bile tahmşn edemedi kıvırdı attı gitti.
Dün sallamış gene epeyce.

Trabzon’un en aydın ilçesidir, insanını görüp konuşunca direkt farkı anlarsınız, Köy Enstitüsü meğer ne büyük nimetmiş, neden düşman olduklarını, neden komünist dinsiz yuvası diye saldırdıklarını daha iyi anlıyorum. Doğası müthiş insanı müthiş ben de ileride taşınacağım. Şimdiden hayırlı olsun, çok sevindim; çok mutlu bir hayatınız olur umarım

Kim olursa olsun ister sayın Recep Tayyip Erdoğan olsun, isterse sayın Kemal kilicdaroğlu olsun yeterli huzur olsun bu ülkede. Kutduplastirmadan sevgi saygıyla yaşamak istiyoruz hepimiz bu ülkede. Bir aydır herkes bir birine düştü en yakınimda komşularım birbirine düştü. yok sen a partilisin niye ondansin yok sen b partilisin bölücüsun falan hayatımız seçim oldu bu Mayıs ayında .ne oldu bu güzel ülkenin insanlarına anlamıyorum haberleri okuyorum o ona sallıyor o ona sallıyor. Ayristirilmadan kutuplastirmadan otekilestirilmeden , kimseyi kırmadan incitmeden huzur dolu yaşamak hepimizin hakkı diye düşünüyorum. Kim gelirse gelsin hepimiz için hayırlısı olsun çocuklarımızın geleceği için hayırlısı olsun.eger yanlışlıs düşünüyorsan hepinizden özür dilerim

Yine ortalik birbirine girmis

Neden oy verme isi gizliden yapilmiyor?
Surekli avrupa denildigi icin yazicam, avrupanin cogu ulkelerinde kime oy verecegini soylemek ayip gorgu kurallarina uymaz.

Herkesin oy verme ozgurlugu var oyunu verip cik bukadar basit. Milleti birbirine girdirmeye ne gerek var. Sonuclar zaten secim sonrasi gorunecek.

Iste buyuzden gizli olmasi taraftariyim

Burası sosyal bir platform ve insanlar anonim olduğu için olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…