- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.103
- 1.123
Atsana YENİ projelerini, ben sadece hakaret ve lgbt iftirası görüyorum. Şunu bunu yapacağız demiyor hiç. Bi mülakatı kaldıracağız çıktı ağzından başka da bir şey yok. Togg siha doğal gaz eski proje yapmışlar bitmiş, yenileri de görelim.Siz Cumhuriyetin 100.yılını iyi kutlamak istemiyor musunuz? Bakın bir sürü projeler var hiç mi okumuyorsunuz haber
Orası öyle davet edildik zamanında....Sizler mülteci olarak gitmediniz. İşçi ihtiyacı vardı, davet edildiniz, çalışma izinleriniz çıkarıldı işinize başladınız. Yük olmak için gitmediniz. Kültürel doku bozuluyorsa kızıyorlardır mutlaka ama siz mültecilerle aynı kefeye konulamazsınız.
Bir de orada ne konumda yaşadığınız önemli, işsizlik maaşı alabilmek için iş bulmayıp yatan bir grup da var, onları kimse istemez.
Lütfen oyunuzu kullanın.İkisi de birbirinden beter. Hiçbirine oy vermem. Seçme şansım olsaydi gerçekten halkı düşünen altı ıslak olmayan bir yönetimi seçerdim.
Güzel şeyler olsun istiyorsak önce mevcut olandan bir kurtulmamız lazım. Beğenmezsek yeni geleni de 5 yıl sonra göndeririz.Her halukarda halk kaybediyo ama bi umut belki gzel şeyler olur
Ne zaman ki başımızda ki liderin kibrini görmeye başlarsınız işte o zaman bir şeyler değişebilir.Ne zamanki bir kesim bu kibrini ve kendini üstün görmeyi bırakir işte o zaman ülke olarak belki ilerleriz.
Bağırıp çağırmadan, azarlamadan, mahalle kıraathanesindeymiş gibi dayılanmadan, hakaret ve küfür etmeden, sataşmadan iki cümle kuramıyor. Yahu devlet erkanı dili mi bunlar? İki kelimeyi bir araya getirip promptersiz konuşamayan adamı yüceltiyorlar. Böyleleriyle tartışılmaz, tartışacak kültürü ve bilgi birikimi yok, sadece bağırıyor ve şahsen benim migrenimi tetikliyor, huzursuz hissediyorum.Nasıl versin seçmenleri üzerinde çizdiği o dünya lideri imajı anında çizilirTürkiye Cumhuriyetinin başına geçmiş en bilgisiz ve kültürsüz bir yönetici. Eskisi gibi liderlerin karşılıklı konuştuğu programlara çıksa rezil olur.
Ne zamanki bir kesim bu kibrini ve kendini üstün görmeyi bırakir işte o zaman ülke olarak belki ilerleriz.
Basortusu konusunda yanlisin var,ben lisede kapandim okula girince aciyorduk,sonra universiteye gittim yine yasakti,kampuse girerken ortumuzu actiriyorlardi,sonra atandim, okulda yine yasaktiHalam en az 35 yillik ogretmen basortusu ile okumus gorevine basortusu ile baslamis ..hic bahsetmedi boyle seylerden egitimci olmasina ragmen :) ailemde bir cok kisi basortulu bende dahil .
Evet şeriatın ne olduğunu biliyorum. Ama vaadedenler bilmiyor. Gidip şeriat ile yönetilen ülkelere bakabilirsiniz başımıza ne geleceğini kestirebilmek için. Ayrıca burası Müslüman değil Laik bir ülke, yani Müslüman olmayanları da zorla şeriat ile yönetmek ne kadar adil ve etik sizce. Bir ateist kalkıp zorla bize böyle bir şey yapsa dünyayı yıkarsınız. Yenilmesi ihtimali olan kendi hakkınız, savunulması gereken kendi dininiz olmayınca sessiz mi kalıyorsunuz? Bu nasıl müslümanlık?Şeriatın ne demek olduğunu gerçekten biliyor musunuz ?
Herkes özgür istediği kişiye oy verebiliyor ama sırf kazanamadı diye depremzedelere hakaret ediyorlar
Başörtülü bir arkadaşım saldırıya uğradı mesela kazanamadı sizin gibiler yüzünden diye demiş saldıran kişi
Yani meselenin hükümet Tayyip vs olmadığını bi anlayabilsek çok şeyler değişecek de neyse
Kemal Kılıçdaroğlu nu kendi partisinin tabanı bile istemiyor
Neden ısrarla hala o koltukta oturuyor onu anlamış değilim mesela
Ya da tamam Tayyip Erdoğan gitsin ama
Sırf o gitsin diye CHP nin ilkelerine taban tabana zıt şeyler neden yapılıyor onu anlayamadım ya daha iyi daha güzel daha elle tutulur şeyler yapılsa belki millet bir dk ya bak burada da güzel şeyler oluyor diyecek belki ?
Hani bir dizi de ne mi geçiyor muhalefetin asıl amacı iktidar olmak değil sadece eleştiri yapmaktir gibi vs. Böyle birşeydi galiba
Kılıçdaroğlu CHP nin başına gelmiş en büyük felaketlerden biri bence CHP önce bu meseleyi halletmeli
Ticari bireysel konut ve taşıt kredileri dahil krediler büyük oranda durdurulmuş ve nakit avans işlemleri de kısıtlandı. Bazı bankalar limit düşürmüş, bazıları uygulamadan red veriyor, bazıları kapatmış.
Aynı seylerı dusunyorum,Çok şükür 30 küsur senedir bu ülkede yaşıyorum.
Çok şükür Müslümanım inancım var.
Tüm geçmişim Türkiye'de yaşamış savaşmış doğmuş mezarları burada.
Ben çocukluğumdan beri neler çektim neler yaşadım ona bakıyorum.
Benim yaşadığım hiç bir şeyi kızım yaşasın istemiyorum.
Yazık oda 16 yaşına geldi çoğu krizi benimle yaşadı ama daha çok genç yaşayacak günleri var.
İyi şartlarda eğitim alsın istiyorum tahsilini tamamlasin çok faydalı işlere imza atsın.
Geçim derdi olmasın en azından calisabilsin.
Evlenince erkek terörü yaşamasin kadın olarak haklarını kullanabilsin.
Dışarıda açık yada kapalı rahat dolasabilsin.
Tatil yapabilsin,yurtiçi yurtdışı gezebilsin.
Ya gerçekten bunlar çoğumuz için imkansız hayaller ne kadar acı değil mi?
Gerçekten samimiyetle söylüyorum çok üzülüyorum.
Bu öfkem hep üzüntüden ama kimse fark etmiyor galiba ben abartiyorum diye daha çok kızıyorum.
Tüm umudum kadınlar da biz yeterli olursak herşey değişir düzelir yepyeni nesiller yetiştiririz diye umuyorum
Normalde siyasi konularda cevap yazmayı pek tercih etmem ama bu yorumu görünce size bir tavsiye vermek istedim.
Çevreniz yobazlıkta çağ atlamış.
Siz nasıl duruyorsunuz o çevrede
Acil değiştirin bence
Biri bana gelip “ sen hem Atatürk’ü hem peygamberi aynı anda sevemezsin. “ dese beni son görüşü olur.
Mart 2021 rakamlarına göre Almanya'da yaklaşık 800 bin Suriyeli bulunuyor. Bu rakam Suriyelileri, Türkler ve Polonyalılardan sonra Almanya'daki en büyük üçüncü yabancı topluluğu yapıyor. Almanya'daki Suriyeli nüfusunun çok büyük çoğunluğu 2010'dan sonra ülkeye göç eden kişilerden oluşuyor.Orası öyle davet edildik zamanında....
Ama almanya da da milyonlarca mülteci var ve hâlâ da gelmeye devam ediyorlar ve edecekler de....
Ama ırkçılık yapmak hiç güzel birsey değil...
Dünya da herkesin güzel ve rahat yasamaya hakkı var....
Hic kimse keyfine ülkesini huzurunu toprağını bırakıp gitmez...
Empati kuralım lütfen...
Terbiyesizlik değil bu. Sapkinlik da degil.Bambaşka birsey bu yazmayacağım.Ya ne terbiyesiz seçmenler var anamın üstünde recep tayip Erdoğan'ı görsem anamdan şüphe duyarım diyor ben onun anadı olsam analıkten Red ederim ,terbiyesiz seçmen herif senin gibi oğlum iyiki yok
Kesinlikle.Nasıl versin seçmenleri üzerinde çizdiği o dünya lideri imajı anında çizilirTürkiye Cumhuriyetinin başına geçmiş en bilgisiz ve kültürsüz bir yönetici. Eskisi gibi liderlerin karşılıklı konuştuğu programlara çıksa rezil olur.
Orası öyle davet edildik zamanında....
Ama almanya da da milyonlarca mülteci var ve hâlâ da gelmeye devam ediyorlar ve edecekler de....
Empati kuralım lütfen...
Evet dünyada herkesin rahat ve güzel yaşamaya hakkı varAma almanya da da milyonlarca mülteci var ve hâlâ da gelmeye devam ediyorlar ve edecekler de....
Empati kuralım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?